Pawson 25.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Widzę , że idziecie łeb w łeb!!! Pawson - jak cię znam to ty już masz te halogeny che che che ... na razie mysle zebi kupic kusze do strzelania w komary ... na mojej dzialce nei daje sie wysiedziec po 19.00 Proponuję taką czapke jak mają pszczelarze. Podobno po litrze komary nie są groźne Nie gryza ?? , czy sie nie czuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.08.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Widzę , że idziecie łeb w łeb!!! Pawson - jak cię znam to ty już masz te halogeny che che che ... na razie mysle zebi kupic kusze do strzelania w komary ... na mojej dzialce nei daje sie wysiedziec po 19.00 no nieeeeeeeee no Pawson .. bez jaj, to Ty chodzisz na działkę żeby posiedzieć? Trzeba być poprostu szybszym od komara i nie dać się złapać i broń Boże "przycinać komara" bo wtedy to już umarł w butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.08.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Proponuję taką czapke jak mają pszczelarze. Podobno po litrze komary nie są groźne Nie gryza ?? , czy sie nie czuje ... Po litrze gryziony staje się groźniejszy od gryzących i te starają się unikać bezpośredniej konfrontacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.08.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 dyz ale sie komus humorek wyostrzyll a tak przy okazji .. jak tam stawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.08.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Pawson, stawik jak poczwarka przeistacza się dzisiaj w pięknego motyla, tzn w basen i już będzie gotowy na nadchodzące ulewy (by ich jasna... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.08.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Pawson, stawik jak poczwarka przeistacza się dzisiaj w pięknego motyla, tzn w basen i już będzie gotowy na nadchodzące ulewy (by ich jasna... ) moze by go zarybic ?? poza tym nic sie nie martw polowa wenecji stoi w wodzie i stoi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.08.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Pawson, stawik jak poczwarka przeistacza się dzisiaj w pięknego motyla, tzn w basen i już będzie gotowy na nadchodzące ulewy (by ich jasna... ) moze by go zarybic ?? Już myślałem nad tym ale się nie kalkuluje na tak małej powierzchni a poza tym kłusownicy, te sprawy .... poza tym nic sie nie martw polowa wenecji stoi w wodzie i stoi ... No tu nie wiem czy nie zaczynasz świntuszyć więc pozwolę sobie nie skomentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.08.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witajcie. Co do okien Gorana - to z tego co słyszałem (od Pana Marka R), to zmieniła się ekipa produkująca okienka w ostatnim czasie. Zwolniono starą i doświadczoną kadrę a zatrudniono nowych z "bezrobocia". Cięcie kosztów. Niestety cięcie kosztów spowodowało też spadek jakości. Niestety. Pan Marek (Ellu wiesz o kim mówię), teraz już przestał polecać firmę G. I u mnie chyba cała sprawa polega na tym, że umowę z panem Markiem podpisałam 2 lata temu (sic!), kiedy o firmie mówiło się w samych superlatywach, a okna odebrałam teraz, bo nam się proces budowlany nieco przedłużył ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A u nas dzisiaj przerwa..... Jutro kominy i strop, ciekawa jestem czy uda im się ułożyć cały ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.08.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A u nas dzisiaj przerwa..... Jutro kominy i strop, ciekawa jestem czy uda im się ułożyć cały ?. No Marta, gratulacje To pomimo, że teraz u mnie krząta sie trzech murarzy to szanse, że was dogonię jakby oddalały się w siną dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alusia 25.08.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Jesli ta Firma od okien to Natura to ja z całego serca nie polecam- ja czekam na okna juz 3 miesiąc, i po wielu telefonach do kierownika w Lublinie (mają siedzibę w Paradzie na Nałeczowskiej) i do fabryki w Bełżcu dalej mnie olewają!!! Już naprawdę nie wiem co mam robić zaczęłam ich straszyć sądem, ale narazie cisza; ale tak to jest jak się zapłaci całą kase, ( człowiek uczy się na błędach, tylko dlaczego na swoich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Jesli ta Firma od okien to Natura to ja z całego serca nie polecam- ja czekam na okna juz 3 miesiąc, i po wielu telefonach do kierownika w Lublinie (mają siedzibę w Paradzie na Nałeczowskiej) i do fabryki w Bełżcu dalej mnie olewają!!! Już naprawdę nie wiem co mam robić zaczęłam ich straszyć sądem, ale narazie cisza; ale tak to jest jak się zapłaci całą kase, ( człowiek uczy się na błędach, tylko dlaczego na swoich! Dzięki Twojej reklamie właśnie ich wyrzuciłam z "krótkiej listy" , chociaż okienka bardzo mi się podobają... Z tego co czytam, okna to jeden z bardziej nerwowych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.08.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Jesli ta Firma od okien to Natura to ja z całego serca nie polecam- ja czekam na okna juz 3 miesiąc, i po wielu telefonach do kierownika w Lublinie (mają siedzibę w Paradzie na Nałeczowskiej) i do fabryki w Bełżcu dalej mnie olewają!!! Już naprawdę nie wiem co mam robić zaczęłam ich straszyć sądem, ale narazie cisza; ale tak to jest jak się zapłaci całą kase, ( człowiek uczy się na błędach, tylko dlaczego na swoich! Alusia, napisz na PRIV wszystkio o zamówieniu (to co może być pomocne). Może coś uda mi się pomóc ... ale nie obiecuję !!! M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.08.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 U mnie zawisła skrzyneczka gazowa (Pawson - nie skrzneczka na GAZ - tylko gazowa). Chyba kupię takie same drzwi jakie ma Yares (Yares - mogę??). Jaki wybrałeś wzór?? Czy mógłbym go zobaczyć?? Gdzie zamawiałeś i czy jesteś zadowolony z obsługi monterów? Ellu - czy ekipa pana Marka jest naprawde tak dobra jak o niej mówi? Ale mi się chce spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.08.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Uaktualniłe fotki w albumie. Chętnych zapraszam.http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/146_1024.ts1124992529109.jpg http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/143_1024.ts1124992558984.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.08.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Wiem, ze zdania są zdecydowanie podzielone - ale jaką bramę garażową wybrać?? Tzn jakiej firmy. Na razie mam trzy oferty: Krispol, Hormann, Droma. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 25.08.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Chyba kupię takie same drzwi jakie ma Yares (Yares - mogę??). Jaki wybrałeś wzór?? Czy mógłbym go zobaczyć?? Gdzie zamawiałeś i czy jesteś zadowolony z obsługi monterów? wyjatkowo wyrazam zgode ja zamawialem w Gali u autoryzowanego przedstawiciela (w salonie firmowym wyceniono mi minimalnie drozej) montaz, chociaz sie przesunal w czasie, przebiegl bez zgrzytow - drzwi do tej pory nie wypadly obejrzec je mozesz w kazdej chwili, ale jesli chcialbys to zrobic bardziej szczgolowo i w mojej obecnosci, to niestety dopiero w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.08.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A jakie wybrałeś Londyn, Wenecja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.08.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam, zapraszam do oględzin kolejnych zdjęć z naszego albumu "dachówka i poczatek dachu" (wejscie do kolejnych podtematów strzałka w prawo) Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 25.08.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A jakie wybrałeś Londyn, Wenecja?? Madryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts