Gość 29.08.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Lepiej bym zrobił jak bym kupił na targu od ruskich . .... tylko wtedy moglyby strzelac ... Niech sobie strzela, byle promili z tego nie było Czy na dacharzo-dekarzy zawsze trzeba czekać ? Taka ładna pogoda, a oni nie u mnie robią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.08.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Lepiej bym zrobił jak bym kupił na targu od ruskich . .... tylko wtedy moglyby strzelac ... Niech sobie strzela, byle promili z tego nie było Czy na dacharzo-dekarzy zawsze trzeba czekać ? Taka ładna pogoda, a oni nie u mnie robią . baba - wyluzuj bo jak zaczynajac 3 m-ce po mnie skonczysz pierwsze to bede rwal wlosy z glowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 29.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 czołgiem! ostatnio jakoś mniej mi się tu zaglądało tzn. zawsze coś tam wyczytam ale mało casu na pisanko.fajnie ,ze wam wszystkim robota idzie do przodu. U nas w piątek założyli wodę do środka fundamentów.W czwartek wchodzi ekipa i zaczynają murowanie - do zalania stropów.nareszcie będzie coś widać,ze wychodzi z ziemi MaPi was to już raczej nie dogonimy ale depczemy wam po piętach. Dyz - jak tam u ciebie? mam ochotę się tam zajechać do ciebie ile razy jadę do siebię ale jakoś ciągle w pośpiechu - no i nie wiem dokładnie gdzie to jest! a'propos okien to dostałem wycenę na okna VEKA z firmy ANBUD - na ul. abramowickiej - profil Perfect Line (zaokrąglony) +ciepła ramka+obustronny złoty dąb+szprosy no i 55%rabatu. cena za cały komplet do mojej chałupki to ok 8700 z wstawieniem. Jedyny defekt to to,że w tym profilu zaokrąglonym rama ma 5 komór a skrzydło 4 - czy jakoś tak!czy jakoś strasznie wpływa to na ciepłote samego okna i czy ta cena jest powalająca ? ktoś coś słyszał o tej firmie? kontakt mam od A.Ch. - mogę się podzielić jakby kto chciał![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.08.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Veka jest OK - przynajmniej tak mówi Małysz . Na bezpośrednie użytkowanie ilość komór nie powinna mieć znaczenia (tzn. nie ma znaczenia). Ciekawy jestem jak ci liczyli - czy tak jak za 5cio, czy 4-ro ?? Ja zdecydowałem się na Dekenicka. A z Veki miałem wycenę (tez dobrą), ale z ulicy Łęczyńskiej (trudno tam trafić). Jeśli chodzi o siekierę od ruskich to jest jeszcze jedna zaleta - potrafi świecić w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.08.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Veka jest OK - przynajmniej tak mówi Małysz . Na bezpośrednie użytkowanie ilość komór nie powinna mieć znaczenia (tzn. nie ma znaczenia). Ciekawy jestem jak ci liczyli - czy tak jak za 5cio, czy 4-ro ?? Ja zdecydowałem się na Dekenicka. A z Veki miałem wycenę (tez dobrą), ale z ulicy Łęczyńskiej (trudno tam trafić). Jeśli chodzi o siekierę od ruskich to jest jeszcze jedna zaleta - potrafi świecić w nocy moze dorastala w poblizu czernobyla ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Veka jest OK - przynajmniej tak mówi Małysz . Na bezpośrednie użytkowanie ilość komór nie powinna mieć znaczenia (tzn. nie ma znaczenia). Ciekawy jestem jak ci liczyli - czy tak jak za 5cio, czy 4-ro ?? Ja zdecydowałem się na Dekenicka. A z Veki miałem wycenę (tez dobrą), ale z ulicy Łęczyńskiej (trudno tam trafić). Jeśli chodzi o siekierę od ruskich to jest jeszcze jedna zaleta - potrafi świecić w nocy Toż ja właśnie o promilach pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 29.08.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 baba_b: - masz telefon do firmy ewkon - tej od piachu? nie mogę ich namierzyć! - wyślij mi na priva.! - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 29.08.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 baba_b: - dotarło! dzięx! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 29.08.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Stmara - poniżej zamieściłem "mapkę" osiedla iskra z zaznaczoną moją działką ... co prawda jeszcze była ładna, równiutka ale trafić wg tego planu chyba można To w tym ewkonie piasek taki tani? Może i ja bym się przerzucił ... ile chcą za piach do murowania? http://img369.imageshack.us/img369/9863/osiedle13vu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 29.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 własnie dzwoniłem do EWKONu. piasek jest po 260 PLN/ 20 Ton - nie jest to wysoka cena pod warunkiem,ze dadzą ci faktycznie 20 ton na 18 tonową wywrotkę - to prawi niemożliwe- musiał by mieć ponad metr ziemi nad paką. Ja chyba jednak zdecyduje sie na piach od MANDRYSZA z janowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.08.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 och dyz ... popsules jakimis budowlanymi widzimisie taka ladna dzialke ... wstydzilbys sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 29.08.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 dyz: - ale masz pięęęęęęęęęęęęęęekne zdjęce swojej działki - ja również takie chcę! a czy ta dwupasmówka to jest ta co leci za Kauflandem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Ładne zdjęcie. Polataj na drugi raz nad naszą częścią metropolii Ja z innej beczki: ile Wam cenili hydraulicy za punkt? Czy 120 z materiałem to dużo czy w normie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 29.08.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Pawson - no właśnie nie wiem co mnie naleciało z tym widzimi się czy raczej wdzinam się (bo to razem z małżonką ) Stmara - no paru pilotów mieszka na moim osiedlu i ... jakoś tak nie wiem skąd się te zdjęcia wzięły Ta dwupasmówka to faktycznie ta za Kauflandem A jak chcesz namiary na piasek po 250,- za (również podobno 20t) to mogę podać. Mój majster mówił, że faktycznie gość sporo na tą ciężarówkę naładował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 29.08.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 no to dawaj te namiary - bo jeszcze nie zamówiłem piachu. a chociarz dobry? a jak będziesz latał (lub jakiś znajomy pajlot) nad moją działką to cyknij tam fotkę z góry! może sobie po moim niebie fruwać - udzielam zgody na piśmie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 29.08.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Stmara - namiary poszły na priv. Ze zdjęciami to pogadam z żoną, ona częściej ma okazję latać (Pawson uprzedzam, lata śmigłowcami a nie po piwo, za fajansem czy inne "niskie loty" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.08.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 (Pawson uprzedzam, lata śmigłowcami a nie po piwo, za fajansem czy inne "niskie loty" ) szkoda .. ale lepszy rydz niz nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.08.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 No ładnie. Dobrze że Pawson nie wspomniał o przeleceniu .. się. Czy ja też mogę się zapisać na taką fotkę?? Albo może na lot???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 29.08.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 doooooobra obiecuję pogadać z żoną żeby przy okazji wzięła ze sobą aparat i poszpiegowała troche po znajomych budowach Co do latania ... to już nie takie proste bo oprócz personelu tzw latającego nie wolno im zabierać żadnych pasażerów jakby było innaczej to sam bym te fotki zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.08.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Czy ja też mogę się zapisać na taką fotkę?? Albo może na lot???? fizyk jesli strasznie ci zalezy to proponuje lot z mojego balkonu na glebe ... trzba tylko szybko doznawac "przyjemnosci lotu" bo ziemia tuz..tuz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts