Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

własnie dzwoniłem do EWKONu. piasek jest po 260 PLN/ 20 Ton - nie jest to wysoka cena pod warunkiem,ze dadzą ci faktycznie 20 ton na 18 tonową wywrotkę - to prawi niemożliwe- musiał by mieć ponad metr ziemi nad paką. Ja chyba jednak zdecyduje sie na piach od MANDRYSZA z janowskiej.

Piasek wożą Kamaz-em, ponoć 20 ton wchodzi. Przyznam, że nie ważyliśmy piachu :oops: . Cena za piach była dla nas jeszcze ździebko niższa ze względu na układy naszych majstrów.

Jak ktoś koniecznie chce polatać, to czemu nie z taczką po naszej budowie? Przyjemnie, zdrowo i bezpieczniej ;) W nagrodę woda mineralna i uścick dłoni inwestora.

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Jak ktoś koniecznie chce polatać, to czemu nie z taczką po naszej budowie? Przyjemnie, zdrowo i bezpieczniej ;) W nagrodę woda mineralna i uścick dłoni inwestora.

Baba, przepraszam ale to u mnie Fizyk chciał polatać więc najwyżej jak mu się nie znudzi latanie z taczką u mnie to podeślę go do Ciebie :wink: P.S. ja do mineralnej dołożę jeszcze piwo :)

Stwierdziłęm, że najlepiej (bo bez zobowiązań) będzie polatać z taczką u siebie :D :wink: . Ale dziękuję za propozycji.

Co do Pawsona, to jeśli chcesz poczuć doznania latania - to zażyj wieczorem lakcigen. Polatasz na pewno :lol: :lol:

Ja dzisiaj tańczyłem z ... odkurzaczem przemysłowym po parterze domu. Powoli przygotowuję się do wylewek. Zostało tylko rozłożyć styropian i podłogówkę.

No i zdjąłem deskowanie spod balkonu, ze schodów i wejścia. Lepiej wygląda chałupka :D

Witam !!!

U mnie wczoraj zalano strop :lol: .Teraz przerwa technologiczna ,a potem ścianka kolankowa i wieniec i.............. pożegnam się z murarzami :cry: :cry: :cry: ,a szkoda bo taką ekipe jaką miałem mógłbym mieć do końca budowy .

pozdro D.RZ

Darek, powiem tak z twoich fachmanów to niezłe robocopy :lol: :lol: Jeszcze niedawno patrzyłem, że jestem 2 dni roboty przed Toba a teraz tyle do tyłu.

Ilu ludzi u Ciebie działa??

U nas jutro zalewanie stropu, wieńców, schodów i również przerwa technologiczna.

Pozdrawiam

Witam !!!

U mnie wczoraj zalano strop :lol: .Teraz przerwa technologiczna ,a potem ścianka kolankowa i wieniec i.............. pożegnam się z murarzami :cry: :cry: :cry: ,a szkoda bo taką ekipe jaką miałem mógłbym mieć do końca budowy .

pozdro D.RZ

Darek, powiem tak z twoich fachmanów to niezłe robocopy :lol: :lol: Jeszcze niedawno patrzyłem, że jestem 2 dni roboty przed Toba a teraz tyle do tyłu.

Ilu ludzi u Ciebie działa??

U nas jutro zalewanie stropu, wieńców, schodów i również przerwa technologiczna.

Pozdrawiam

Cześć !!!

Czterech "chłopców" u mnie działa :lol: :lol: :lol:

pozdro D.RZ

Fizyk - lista tych co muszą odejść, a w każdym razie powinni to jest duuuuuużo dłuższa :D

Oj tak tak, ale można w skrócie (na pierwszym miejscu)

SLD - musi odejść, albo jeszcze leppiej - całe byłe PZPR - musi odejść.

A ja się zastanawiam nad PZPR. Skrót ten w nomenklaturze budowlanej oznacza: Palenisko żeliwne z płaską szybą w stylu retro. Firma Tarnawa.

No nie wiem.

A u nas JEST porządek i pierwszy transport więźby :D

Pawson - ogrodzenie mam za 60 z materiałem :wink:

to robisz w koncu ten mur ?? to ja juz nic nie rozumiem ... [/url]

Nie - robię ogrodzenie - podstawa z krawężników, na to słupki 1,80 + siatka. A skarpa sie powoli modeluje

A u nas JEST porządek i pierwszy transport więźby :D

Pawson - ogrodzenie mam za 60 z materiałem :wink:

to robisz w koncu ten mur ?? to ja juz nic nie rozumiem ... [/url]

Nie - robię ogrodzenie - podstawa z krawężników, na to słupki 1,80 + siatka. A skarpa sie powoli modeluje

NO TO NIE STRASZ LUDZI :x :x :x

jzu myslalem ze przeplacilem jak jasna cholera :lol: :lol: :lol:

(hihihi w sumie to ja ciebie tak samo nastraszylem z PTH twoim ) :lol: :lol: :lol: