Pawson 01.09.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 sorki ... ale nie moglem sie oprzec ... wcale mnie nie dziwi, o taka konstrukcję się oprzeć ... kto jak kto ale ty powinienes mnie wspierac ... w koncu ciebie chyba tez czeka produkcja bram garazowych w tym stylu ... oczywiście, że czeka i to nie tylko bram garażówych ale i okien i drzwi ale kto powiedział, że ja się odważę oprzeć o moją produkcję tylko zeby ci rozpedzona wrona nie wleciala do domu razem z bramą garazową ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A jaka stawka VAT ??? Uciekam - jadę do Lubartowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 01.09.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A jaka stawka VAT ??? Fizyk nie udawaj, że nie wiesz no przecież dla takich usług to jest 40% + popitka + zakąska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A jaka stawka VAT ??? Fizyk nie udawaj, że nie wiesz no przecież dla takich usług to jest 40% + popitka + zakąska dyz madrze gada .... (kurde nie wierze ze to napisalem .... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 01.09.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 POŚ bezdrenażoweWitam Znalazłem dobrą (tanią) ofertę w firmie NEVEXPOL, gdzie takie POŚ bezdrenażowe (z filtrem biologicznym) kosztuje 4750 zł netto. Nie wymaga ono zasilania elektrycznego bo ma napowietrzacz. Wszystkie dane są na: http://www.nevexpol.com.pl Czy coś wiecie na temat tej oczyszczalni - plusy i minusy Pozdrawiam Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 POŚ bezdrenażoweWitam Znalazłem dobrą (tanią) ofertę w firmie NEVEXPOL, gdzie takie POŚ bezdrenażowe (z filtrem biologicznym) kosztuje 4750 zł netto. Nie wymaga ono zasilania elektrycznego bo ma napowietrzacz. Wszystkie dane są na: http://www.nevexpol.com.pl Czy coś wiecie na temat tej oczyszczalni - plusy i minusy Pozdrawiam Wiesiek wiesiek czemu ja tam zagladam i widze zwykle drenazowe POS ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 01.09.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Pawson Zajrzyj na ich stronę, dalej oferty i zestawy, tam będzie cena.Jak chcesz zobaczyć rysunek to zajrzyj w Zobacz nasze projekty i pobierz plik Nevexpol fitr biologiczny.Na ich stronie nie ma opisu tej oczyszczalni (bezdrenażowej) ale ja napisałem do nich emaila i dostałem potwierdzającą odpowiedź że te z filtrem biologicznym są bezdrenażowe.Są też zdjęcia z mntażu, zajrzyj na referencje i Nasze realizacje, indywidualne. Czyżbyś Ty też zakładał POŚ bezdrenażowe Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Pawson Zajrzyj na ich stronę, dalej oferty i zestawy, tam będzie cena. Jak chcesz zobaczyć rysunek to zajrzyj w Zobacz nasze projekty i pobierz plik Nevexpol fitr biologiczny. Na ich stronie nie ma opisu tej oczyszczalni (bezdrenażowej) ale ja napisałem do nich emaila i dostałem potwierdzającą odpowiedź że te z filtrem biologicznym są bezdrenażowe. Są też zdjęcia z mntażu, zajrzyj na referencje i Nasze realizacje, indywidualne. Czyżbyś Ty też zakładał POŚ bezdrenażowe Wiesiek dzieki tak myslalem ze trzeba glebiej grzebac w ich stronie ... coz bylem zdecydowany na 100% na szambo ale czym dluzej mysle tym bardziej sie sklaniam ku POS b.d. ... w sumie cala zima do namyslow przede mna wiec zobacze jeszcze ale info zbieram juz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.09.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Mogę podać zestawienie cenowe moich dotychczasowych ofert w kolejności od najdroższej (w nawiasie dopłata za automat) Ceny brutto: Wymiar około 2400/2300 (szer/wys), wytłoczenia kasetonowe 1. Normstahl - 3 650 - brąz (1 272) 2. Krispol - 3 555 (1 219) 3. Big Tor - 3 418 (1 106) 4. Hormann!!! 3 150 (1090) Jedynie w Hormannie zadowalają się 200 zł zaliczki Nie mogę znaleźć Wiśniowskiego oferty (gdzieś sobie zapisywałem) Ale cena nie rzucila na kolana. Witam, http://www.akka.com.pl 2400x2250, złoty dąb, segmenowa, automat, montaż, gwarancja 24, transport i pomiar, 5265 brutto (7% VAT) chyba drogo??? Co Wy na to? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 01.09.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 ja mam ciekawa oferte na brame garazowa wymiar ok 2400/2300 konstrukcja sztywna z desek szalunkowych dodatkowo wzmocniona pionowymi zebrami z desek szalunkowych ... Moga wystapic drobne problemy z wielokrotnym zamykaniem i otwieraniem ale to nic w porownaniu z cena ... materialy 500 PLN + moja robocizna 1000 PLN razem 1500 (UWAGA: cena podlega negocjacjom kolor: przybrudzona betonem sosna POLECAM Pawson, to widzę że jesteś pierwszym zgłoszonym wykonawcą do naszej listy która ma być Teraz tylko czekam jeszcze na opinię osób, które skorzystają z Twoich usług, bo nie wiem czy mam Cię wpisać na białą czy czarną listę U nas przerwa technologiczna na złapanie drugiego oddechu, polewanie stropu. Od poniedziałku murują poddasze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Mogę podać zestawienie cenowe moich dotychczasowych ofert w kolejności od najdroższej (w nawiasie dopłata za automat) Ceny brutto: Wymiar około 2400/2300 (szer/wys), wytłoczenia kasetonowe 1. Normstahl - 3 650 - brąz (1 272) 2. Krispol - 3 555 (1 219) 3. Big Tor - 3 418 (1 106) 4. Hormann!!! 3 150 (1090) Jedynie w Hormannie zadowalają się 200 zł zaliczki Nie mogę znaleźć Wiśniowskiego oferty (gdzieś sobie zapisywałem) Ale cena nie rzucila na kolana. Idkam - rzuć na to okiem. Wg mnie drogo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Chcę dodać że u mnie są prztłoczenia kasetonowe - a nie poziome. Poziome są o jakieś 300-500 zł tańsze. Najtańszą ofertę jaką dostałem na złoty dąb (z poziomymi przetłoczeniami) to DROMA - 2900 zł brutto z montażem (automat + jakieś 800 zł). Pracuje tam mojej znajomej córka. Stąd taka cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.09.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Mogę podać zestawienie cenowe moich dotychczasowych ofert w kolejności od najdroższej (w nawiasie dopłata za automat) Ceny brutto: Wymiar około 2400/2300 (szer/wys), wytłoczenia kasetonowe 1. Normstahl - 3 650 - brąz (1 272) 2. Krispol - 3 555 (1 219) 3. Big Tor - 3 418 (1 106) 4. Hormann!!! 3 150 (1090) Jedynie w Hormannie zadowalają się 200 zł zaliczki Nie mogę znaleźć Wiśniowskiego oferty (gdzieś sobie zapisywałem) Ale cena nie rzucila na kolana. Idkam - rzuć na to okiem. Wg mnie drogo!!! Grześ, a która oferta i oczywiście obsługa zasługuje na zainteresowanie wg Ciebie? Ceny są zbliżone, więc liczy się w tym przypadku jakość, referencje, gwarancja i obsługa. We wtorek biorę urlop , WIANEK w poniedziałek i rozstanie ze Stasiem Zajefajna ekipa !!! (Pawson, pilnuj nas !!!!!) M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ella chwaliła Dromę. Cena też jest OK, ale nie dla mnie. Jeśli chcesz poiome przetłoczenia - to warto, bo masz w cenie zwykłej bramy - bramę z automatem!!! (Chyba sam jeszcze to przemyślę).Mi chyba najbardziej odpowiada Hormann. Ale czekam na Babę - któa obiecała dziś (POWTARZAM - BABA B. OBIECAŁA DZIŚ) podać szczegóły jej ofert na bramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Czy ktoś ma wolną brygadę murowańców na kiolka dni?? Na rzie pytam kontrolnie. Będę potrzebował sprawdzonych ludzi, co by mi zrobili piwniczkę. Drugie pytanie dnia - szukam dobrych fachmanó od dociepleń poddaszy. Proszę o namiary (ale po kolei, proszę - nie wszyscy na raz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Idkam - u mnie Twój album nie działa. Czy mi jakiegoś bana założyłęś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 01.09.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Podajcie wymiary ,wzór i kolor waszych bram segmentowych, to wystąpię z oficjalnym zapytaniem do przedstawiciela Normstahla i do BIG TORa . Jak tylko otrzymam oferte to powiadomie Was.Pozdrawiam agamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 02.09.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 witam! robota ruszyła u nas pełną para! więc wpadam tylko na moment zapytać kto z was ma na zbyciu stemple - jak najtaniej oczywiście!!! potrzebuję jakieś 100 sztuk. kontakt najlepiej przez telefon bo raczej teraz nie siedze przy kompie! mój nr. 508 240 297 - RAFAŁ w sobotę zalewamy chudziak a potem dalej,dalej....do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Ella chwaliła Dromę. Cena też jest OK, ale nie dla mnie. Jeśli chcesz poiome przetłoczenia - to warto, bo masz w cenie zwykłej bramy - bramę z automatem!!! (Chyba sam jeszcze to przemyślę). Mi chyba najbardziej odpowiada Hormann. Ale czekam na Babę - któa obiecała dziś (POWTARZAM - BABA B. OBIECAŁA DZIŚ) podać szczegóły jej ofert na bramki. Baba obiecała i sama czeka . Bo to nie baba składa Babie ofertę, tylko Babie ofertę składają I czeka Baba na okna, bramę i hydraulików Jak się doczeka, zaraz oczywiście puści ceny dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 02.09.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Agamon Podaję Ci parametry mojej bramy garażowej: - segmentowa , standard (bez kasetonów)- wymiary: 4500 x 2150 (szer/wys)- grubość minimum 40 mm- kolor: złoty dąb- pełna automatyka, dwa piloty Czekam na informacje wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts