wukan 02.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Grzesiek Co słychać w sprawie wełny do ocieplenia dachu.W poniedziałek muszę już złożyć zamówienie na wełnę oraz pyty k/g.Czy słyszałeś o podwyżkach cen wełny, we wszystkich hurtowniach o tym mowią. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Natomist obdzwoniłem dzisiaj lubelskie hurtownie z wełną do ocieplenia i na razie najbardziej atrakcyjnie cenowo wychodzi: Isover Unimat grubość 15 cm - 15,5 zł/m.kw. i grubość 5 cm - 5,37 zł/mkw. brutto. Ciekawe jakie Ty bedziesz miał ceny. A więc rozmawiałem wczoraj z kolegą z Rockwoola: i on ... odradza mi zakup wełny najtańszej do dociepleń (za 14-15 zł/m2). On sugeruje produkt z trochę wyższej półki - TOP ROCK. Ma ona parametry lepsze o około 30% niż standard. A więc cena dla mojego znajomego to: Zwykła wełna 15 cm - około 14zł/m2 Wełna 5cm SuperRock - 6,10 zł/m2 Z tej zwykłej wełny po 4 latach zostaje z 15 cm - jakieś 7-8 cm. Lepsza wełenka TopRock - cena 15-tki 18,38 zł/m2. Ja sie chyba zdecyduję na tę lepszą. Nadal szukam wykonawców i ... tu jest problem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.09.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Grzesiek Co słychać w sprawie wełny do ocieplenia dachu. W poniedziałek muszę już złożyć zamówienie na wełnę oraz pyty k/g. Czy słyszałeś o podwyżkach cen wełny, we wszystkich hurtowniach o tym mowią. Pozdrawiam Wiesiek Podwyżki mają być chyba po 12-tym albo troszkę później. Do końca przyszłego tygodnia mamy cenę starą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.09.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Dzisiaj jadę oglądać bramę firmy Droma. Moze jest ktoś chętny?? Jestem umówiony o 17-tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.09.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Po ile teraz chodzą plyty K-G??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 02.09.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Grzesiek Te lepsze płyty G-K (zielone) chodzą po ok. 8,7 zł/m.kw. Nie mogę z tobą pojechać do Dromy (muszę być na budowie), ale jak Ty będziesz to zapytaj się też o wycenę mojej bramy garażowej. Parametry mojej bramy są podane kilka postów wyżej. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 02.09.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Pawson co z tą ekipą od studni chłonnej, miałeś dać na nich namiary, no i jak wypadł odbiór studni PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.09.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 600-976-333 Albert Zwoliński odbior wypadl pomyslnie... chociaz nie zdecydowalem sie na zjechanie na samo dno ... :) wg mnie rozwiazanie jest OK i ekipa rowniez,,, przy czym przed rozpoczeciem robot dobrze jest wiedziec co sie ma w ziemi ... radze przepytac sasiadow ... u mnie bylo wiadomo ze piach jest na 6-7 metrow wiec umowilem sie na 9 metrow i wydaje mi sie ze wyszlo OK. Pozdrawiam PS. Podeslijcie mi kilka namiarow na okna na priv (na razie mam tylko ten co fizyk bierze ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 02.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Pawson Ja biorę okna w firmie Oknodom ul. Łęczyńska 1.Profil Salamander 3d, obustronna okleina złoty dąb.Cennik, kontakt oraz opisy są na stronie:http://www.oknodom.com.pl Dostałem rabat 20% od cen w cenniku + 7%VAT (wraz z montażem, koszt montażu ok. 8% wartości okien) PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 02.09.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 mita - czy ty przypadkiem nie masz na zbyciu stępli ? u ciebie chyba już są zbędne! daj znać. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.09.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Pawson Ja biorę okna w firmie Oknodom ul. Łęczyńska 1. Profil Salamander 3d, obustronna okleina złoty dąb. Cennik, kontakt oraz opisy są na stronie: http://www.oknodom.com.pl Dostałem rabat 20% od cen w cenniku + 7%VAT (wraz z montażem, koszt montażu ok. 8% wartości okien) Pozdrawiam Wiesiek Też mi się Salamander podobał, ale były droższe od deceunick-a o 3 tys. Ale fajne są!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 02.09.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 mita - czy ty przypadkiem nie masz na zbyciu stępli ? u ciebie chyba już są zbędne! daj znać. [/b] Rzekłeś! Za tydzień zdejmujemy stemple. Mogą być Twoje po przystepnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 02.09.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 mita - czy ty przypadkiem nie masz na zbyciu stępli ? u ciebie chyba już są zbędne! daj znać. [/b] Rzekłeś! Za tydzień zdejmujemy stemple. Mogą być Twoje po przystepnej cenie monika- zapytaj majstrów czy dało by rade zabrać te stempelki od ciebie już w czwartek. to podobno dla mnie ostateczny termin. no i na priva lub telefonicznie puść mi cenęza sztukę. czy twój junior przekazał ci wiad,że dzwoniłem? niezapomnij pozdrowić naszego wspólnego znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.09.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 czesc forumowicze melduje ze odtad bede wam zatruwal zycie nie tylko w godzina 8-16 w dni robocze ... :) Mam w domu siec ... w koncu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.09.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Grzesiek Te lepsze płyty G-K (zielone) chodzą po ok. 8,7 zł/m.kw. Nie mogę z tobą pojechać do Dromy (muszę być na budowie), ale jak Ty będziesz to zapytaj się też o wycenę mojej bramy garażowej. Parametry mojej bramy są podane kilka postów wyżej. Pozdrawiam Wiesiek Wukan - brama o wymiarach 4000/2150 z elektryką w cenie 5055 + VAT Szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.09.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 A moja brama 2900 brutto z montażem (bez elektryki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 02.09.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Mnie zostaly steple z budowy.Jak ktos zaintetresowany zapraszam na priv.agamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 czy ktos z budowniczych lublina jest zainteresowany odwiedzinami dzisiaj na budowie ... nie mamy planow na popoludnie i z checia bysmy sie do kogos wprosili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.09.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Pawsonie zapraszam do nas, na pewno będziemy dzisiaj na działce, podlewać strop. A godzina do umówienia.Czy ktoś jeszcze się pisze na odwiedziny, a może można jeszcze do kogoś przyjechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenca 04.09.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Witam Szanownych Grupowiczów Udalo mi sie własnie przedrzec przez 86 stron lubelskiej grupy Forum podczytuję od pewnego czasu, zbieram doswiadczenia Na razie niestety nie grozi mi budowa wlasnego domku, ale jak wszystko dobrze pojdzie, bede pomagac w budowaniu rodzicom Działka znajduje sie na os. Szerokim, projekt wstepnie wybrany (Dom w Lawendzie Archonu): http://www.archon.pl/index.php?act=32&sid=m3f01942e015ae&intra=36f4d8ca0a9cce042bb5df5c62c6c385&crc=1157cc38624a9d6fe8ea717d46807fbd&lang=pl Mam pytanie: czy ktos z Was buduje dom z firmą, jesli tak - którą mozecie polecic? I jak koszt takiej budowy ma sie do kosztorysu obliczonego przez Archon, czy jest on realny? Niestety, ze wzgędu na prace rodzice bedą zmuszeni do budowanai z firmą, system gospodarczy odpada Serdecznei pozdrawiam magdalenca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts