wojciaszek 13.09.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Dzięki czyli 1000zl bez dodatkowych oplat.mam Mapi jeszcze jedno pytanie ile placiłeś za stal f6 i f12 i ew gdzie,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 13.09.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 U nas teraz super cieśle - wycieczki dekarzy przyjeżdżaja ogladać ich pracę, żeby się poduczyć (rozeszło się w branży). Wychodzi ładnie, solidnie i ekspresowo. Jeszcze dopiszę, na czym rzecz polega: dach (konstrukcja krokwiowo-jętkowa) jest robiony z "nadbitką" na zdobionych krokwiach i nie bedziemy sie później nad żadną podbitką zastanawiać.. Najśmieszniej wyglada murłata: jak wędzony serek oscypek Efekt jest dosyć dyskretny, nie pragnę góralskiej chaty w tej części kraju. Panowie prezentują mistrzostwo świata w precyzji wykonania i tempie prac potwierdzam! widziałem acz nie degustowałem tego oscypka! widziałem również ekipę - uwijają się chłopaki i na dodatek śmiesznie gadają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 13.09.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 Witam wszystkich forumowiczów.Zamierzam budować własny domek.mam pytanie ile płaciliście swojemu kierownikowi budowy i jak często bywał na Waszej budowie.pozdrawiam witamy w klubie! u nas podobnie jak u MaPi a może jeszcze taniej - około 800 PLN. niestety taka cena oznacza skrajny minimalizm jeśli chodzi o wizyty na budowie(tylko konieczne - przy zalewaniu betonem) a i może świadczyć o fachowości naszego kierownika - za to Pan dobrze wypełnia konieczne papiery. napisz cos wiecej gdzie i co będziesz budował. POWODZENIA - będziesz go potrzebował mnustwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 13.09.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ale się dorwałem pytanie do ALL: dostałem z Lubzelu info ,ze już sa wybrani ( wprzetargu) wykonawcy na nasze przyłącze elektr. mają podany maxymalny termin realizacji. ale... napisali również,abym przygotował INSTALACJĘ ODBIORCZĄ - co to znaczy ? - przcierz ja tam niemam żadnych instalacji do odbioru - no chyba,ze betoniarę odłacze od sąsiada! napiszcie jesli wiecie o co dokładnie chodzi. DZIĘX! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 13.09.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 no to jeszcze raz!! Napiszcie też gdzie braliście materiał na dach (nie chodzi mi o więźbę) i jakie dachówki wybraliście. my również A.CH. - klasyka !- EURONIT es-ówka czerwona! spotkanko - chetnie -ale problem w terminach - jak zwykle u nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 13.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 WItam, juz zamówiłem brame garażowa segmentowąNajkorzystniejszą oferte złozyl mi firma Głażewski z Kol. PrawiednikiZa brame 4,5m szer. i 2,24m. wysokości kolor brąz wyrób firmy BIG TOR. mam zapłacić 3920zł. Kuzyn zamówil u nich 2 bramy i jest zadowolony.Mysle za ja bede podobnie.Pozdrawiam wszystkich w bólach budowaniaagamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 14.09.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 agamon: daj namiary na pana od bramy. plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.09.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 no to jeszcze raz!! Napiszcie też gdzie braliście materiał na dach (nie chodzi mi o więźbę) i jakie dachówki wybraliście. my również A.CH. - klasyka !- EURONIT es-ówka czerwona! spotkanko - chetnie -ale problem w terminach - jak zwykle u nas! A ja już muszę się zdecydować a jakoś ... no lekko nie jest. Narazie waham się pomiędzy A.Ch. - euronit -S, a może roben (to zależy od ceny całości dachu) a Om. czyli brass celtycka albo syrius - oczywiście wszystkie w czerwień. Chyba trzeba wziąć dzień urlopu i udać się na "polowanie" i ... co się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.09.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam po dłuższej przerwie. Próbuję wkleić domek w stanie obecnym, może mi sie uda: C:\WINNT\Profiles\k\Pulpit[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.09.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 No i nie udało sie! Może mi ktoś powie jak tego dokonać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam po dłuższej przerwie. Próbuję wkleić domek w stanie obecnym, może mi sie uda: C:\WINNT\Profiles\k\Pulpit[/url] fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 14.09.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 no to jeszcze raz!! Napiszcie też gdzie braliście materiał na dach (nie chodzi mi o więźbę) i jakie dachówki wybraliście. my również A.CH. - klasyka !- EURONIT es-ówka czerwona! spotkanko - chetnie -ale problem w terminach - jak zwykle u nas! A ja już muszę się zdecydować a jakoś ... no lekko nie jest. Narazie waham się pomiędzy A.Ch. - euronit -S, a może roben (to zależy od ceny całości dachu) a Om. czyli brass celtycka albo syrius - oczywiście wszystkie w czerwień. Chyba trzeba wziąć dzień urlopu i udać się na "polowanie" i ... co się trafi Witam !!! a ja wybrałem cementówkę Brassa ciemno brązową celtycką i teraz mam dylemat czy to dobry wybór .Mogę jeszcze zmienić pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.09.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ty się Pawson nie śmiej tylko udziel korepetycji!!! Profilu też zmienić nie umiem, choć nawet udało mi się osiągnąć wymagane rozmiary obrazka - co zresztą zrobiło z niego jakieś kubistyczne dzieło!Niestety nie mam czasu na długotrwałą walkę z nowoczesnymi technologiami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ty się Pawson nie śmiej tylko udziel korepetycji!!! Profilu też zmienić nie umiem, choć nawet udało mi się osiągnąć wymagane rozmiary obrazka - co zresztą zrobiło z niego jakieś kubistyczne dzieło! Niestety nie mam czasu na długotrwałą walkę z nowoczesnymi technologiami... Załóż sobie własny katalog na dowolnym serwerze umożliwiającym publikację zdjęć (photosite np) Skopiuj tam zdjęcia Jak już zdejęcie będzie dostępne w sieci, kliknij na nim prawnym klawiszem myszy i wybierz "właściwości" Skopiuj adres url zdjęcia między {img]a[/img], czyli musi byc cos takiego: adres_url i wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Babo! Dzięki. W wolnej chwili spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.09.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 No i nie udało sie! Może mi ktoś powie jak tego dokonać!!! Monika, odpalasz na początek stronę http://www.imageshack.us/ tam klikasz na "przegladaj" i wybierasz zdjęcie. Potem klikasz "na host it" a potem z okienka "hot link for forums (1)" kopiujesz do wiadomości zawarty tam link. Dla pewności możesz przed wysłaniem wiadomości wcisnąć podgląd. Powinno zadziałać a więc do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.09.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ty się Pawson nie śmiej tylko udziel korepetycji!!! Profilu też zmienić nie umiem, choć nawet udało mi się osiągnąć wymagane rozmiary obrazka - co zresztą zrobiło z niego jakieś kubistyczne dzieło! Niestety nie mam czasu na długotrwałą walkę z nowoczesnymi technologiami... uscislam tez nie wiem jak to sie robi ... Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 14.09.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 witam ! ja tylko tak, zebysmy na druga strone nie spadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 14.09.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Witam !!! Chłopcy zrobili więźbę w cztery dni !!! http://republika.pl/darekrz/fotki/done.jpg http://republika.pl/darekrz/fotki/done2.jpg pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 14.09.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 I jeszcze jedno -czy ktoś z was wie gdzie w Lublinie mają największy wybór cegły klinkierowej ????? D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts