Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam i mam niespodziankę :wink: :oops: od

http://img326.imageshack.us/img326/252/logo1om.gif

trzy pierwsze osoby (only z forum lubelskiego :wink: ), które odpowiedzą na ten post dostaną od Idkamów zaproszenia na koncert Stinga z osobą towarzyszącą.

24.09.05 - Służewiec Wawa

Idkam, jestem pierwszy :D :D

U nas więźba pnie się do góry.W zestawieniu materiałow do naszego dachu był błąd. Kupiliśmy o 2 drągi za dużo :evil: dzwoniłem do Domusa, przyznali się do pomyłki ale co mi z tego. Następni przynajmniej będą mieli lepiej :wink:

Mam na zdyciu 130 stempli. Zainteresowanych proszę o kontakt.

Pozdrawiam

Mariucha, dryndnij do mnie to umówimy się na odbiór.

Nie ma innych chętnych???? :o

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

trzy pierwsze osoby (only z forum lubelskiego :wink: ), które odpowiedzą na ten post dostaną od Idkamów zaproszenia na koncert Stinga z osobą towarzyszącą.

Kurde, idkam, ale niespodzianka :o :o :o .

Jestem druga :D :D :D .

Kurde, idkam, ale niespodzianka :o :o :o .

Jestem druga :D :D :D .

Fajno!!!! Dzwońcie do mnie

Jeszcze jeden komplet :cry: :cry:

Pawson - chyba lepiej byłoby podwójne z ruchomym słupkiem. Będę dzisiaj około 17 tej na budowie. Zapraszam wszystkich zainteresowanych na oględziny. Mam już zrobioną taraso-piwnicę, ostatnie okno ma być dzisiaj wstawione. Podobnie jak parapety. Elektrycy kończą montować punkty. Musze teraz wybrać gniazdka i właczniki.

Wyszło około 150 punktów!!! :D (Wstępnie liczyłem, że będzie ze 200). Po 37 zł za punkt (oczywiście bez gniazdka).

Może w czwartek zamontuję oczyszczalnię. Zobaczymy. :roll:

Pawson - chyba lepiej byłoby podwójne z ruchomym słupkiem. Będę dzisiaj około 17 tej na budowie. Zapraszam wszystkich zainteresowanych na oględziny. Mam już zrobioną taraso-piwnicę, ostatnie okno ma być dzisiaj wstawione. Podobnie jak parapety. Elektrycy kończą montować punkty. Musze teraz wybrać gniazdka i właczniki.

Wyszło około 150 punktów!!! :D (Wstępnie liczyłem, że będzie ze 200). Po 37 zł za punkt (oczywiście bez gniazdka).

Może w czwartek zamontuję oczyszczalnię. Zobaczymy. :roll:

Fizyk - fajnie Ci - juz przeprowadzka przez okna (zamontowane) zagląda

Ja się zastanawiam nieustannie co warto jeszcze robić w tym roku.

Oczywiście wszystkich chętnych na podziwianie naszego dachu serdecznie zapraszam (najlepiej w sobotę lub niedzielę)

Pawson! Duża szyba = duże obciążenia na zawiasach i zawsze takie drzwi mogą opadać (tk mie pouczyli). Moi znajomi mają drzwi 2*90cm bez słupka. Tzn. nie ma słupka po otwarciu, bo rama drzwi oczywiście jest - i niestety to już psuje efekt. Nie przyglądłam się im, ale takie chcę. Pewnie sa takie i w innych wymarach.

wiem bo drugie drzwi tarasowe mam wlasnie 180 x 230 i tam jest prosto 2 x 90 z ruchomum slupkiem

ale za diabla nie wiem jak dobrac wymiar do takich na 120 zeby byly dzielone na dwa z ruchomym slupkiem czy ktos z was widzial w praktyce drzwi na taras 2x60 z ruchomum slupkiem ?? lub moze 30+90 ??

czy to bedzie ladnie wygladalo ...

czołgiem!

U NAS: zalany strop :lol: :lol: :lol: - mamy przestój przez jakieś dwa tygodnie. Oczywiście zapraszamy na ogledziny - moze nawet ktos nas złapie na budowie.

idkam: wiesz w jakiej sprawie zaraz ci wyślę priva! zobacz co da sie zrobić. a za zaproszenie dziekujemy ale nie skozystamy również - brak czasa :cry: .

Słyszeliście o tej dziewczynie wrzuconej do studni? :evil:

Coraz mniej bezpiecznie w tym naszym grajdołku :evil: :evil: :evil:

KOSZMAR JAKIS ...

czlowiek jezdzi z/do pracy, supermarket, potem budowa i zapomina w ogole ze ludzie sa tak popier...

wg mnie rozwiazania humanitarne i liczenie na naprawe moralna w wiezieniu takich kolesi to strata czasu ... :evil: :evil: :evil: :evil:

Witaj Justyna :D

Proponuję zacząć od ulicy Rusałki. Jest tam kilka sklepów, w których otrzymasz pełną ofertę drzwi drewnianych i innych dostępnych w Lublinie. Oprócz tego duże firmy to Goran (Wolska), Polskone (Rusałka też), Sokółka (Turystyczna), Gerda (Rusalka).

NAjlepiej będzie jak odwiedzisz Lublin w weekend. Są targo budowlane. Na pewno będą informatory z adresami firm albo i firmy. Do tego promocje, baloniki itp. W jednym miejscu będzie można pozyskać sporo informacji.

Jeśli o mnie chodzi zakupiłem drzwi Gerda WX20 w złotym dębie. Jestem zadowolony. Kosztowały 2000 zł. Z montażem.