Mazmarc 04.11.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Tak sobie czytam i widze, że ja coś często kolejność mam inaczej niż ogół Najpierw potomek, potem domek Gratulacje Mariucha i dzięki za pozdrowienia (ja jako przyszły tatuś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 04.11.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Babo: http://www.parkiety-baran.pl/ 39-120 Sędziszów Małopolski, ul. Rzeszowska 35 tel./fax: 017 / 222 00 71 telefon kom.: 0 602 377 501 Może popatrzycie i ktoś też będzie chetny na wspólny transport? Zawsze to od producenta taniej, nie? Witam, mi osobiście na pierwszy rzut oka pasuje dąb czerwony i jesion ciemny... koniecznie trzeba to zobaczyć na żywo. Znasz ceny? Jescze nie znam aktualnych cen, ale kolega mówił, że wychodzi bardzo korzystnie -sam kupił dąb II klase i zbardzo zadowolony. Jak wyleczę gardło i zacznę mówić to zdzwonię do nich. Ponoć można zobaczyć te płytki w Gali obok stoiska Z Glazurą Królewską, tylko nie bardzo chcą pokazywać które to (ukrywają producentów) -jadę tam w przyszłym tygodniu. Mi też pasuje dąb. Mam nadzieję, że bardzo nie spieszysz się z zakupem. My chcemy kupić przed Bożym N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 04.11.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 ... Chyba jednak powiedzenie "Nowy domek - nowy potomek" się sprawdza... witam, u nas się sprawdza - na przełomie roku przeprowadzka, a w połowie stycznia ma się urodzić "młody" - wtedy będziemy mieli parkę pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.11.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 ... Chyba jednak powiedzenie "Nowy domek - nowy potomek" się sprawdza... witam, u nas się sprawdza - na przełomie roku przeprowadzka, a w połowie stycznia ma się urodzić "młody" - wtedy będziemy mieli parkę pozdrawiam, Tomek Tomek81 gratulacje. Komu jeszcze powiększa (powiększyła) się rodzina w czasie budowy domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 W naszym przypadku najmłodszy Jaś był "zapalnikiem" Akcji Budowa, więc jest chyba "zaliczony". Do tej pory każde z dzieci przynosiliśmy pod inny sufit (tylko, że u nas trochę przeprowadzek już było (więcej niż dzieci w każdym razie)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 04.11.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 ... Chyba jednak powiedzenie "Nowy domek - nowy potomek" się sprawdza... witam, u nas się sprawdza - na przełomie roku przeprowadzka, a w połowie stycznia ma się urodzić "młody" - wtedy będziemy mieli parkę pozdrawiam, Tomek Tomek, GRATULACJE. Dziękuję Wszystkim w imieniu swoim i mojej połówki Moja małżonka powiedziała: niech szanowni Forumowicze wymyślą imię dla naszego szkraba. Nie możemy się zdecydować. W temacie budowy u nas w przyszlym tygodniu definitywny koniec na ten rok. Jutro obsypuję budynek, ekipa kończy działowki na górze, koparka wyrówna teren, produkcja okien tymczasowych na działce i tyle. Jakie robicie tarasy. W projekcie mamy lane na gruncie i trochę się obawiam czy nie będą pękać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.11.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Tomek - gratulacje!!! Ciekawe, kto następny. My na razie mamy parkę. Przecież każdy facet - oprócz domu powinien mieć syna!!! Przyznać się, kto ma tylko córeczkę (i). Z tego co pamiętam to chyba Odkam i MaPi. No i Pawson oczywiście - ale jemu damy chwilkę odsapnąć . Ja JUŻ mam parkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.11.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Fizyk, ty lepiej napisz kiedy się przeprowadzacie? I kiedy można przyjechać obejrzeć kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 04.11.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witaj Eko! Powodzenia z papierkami. Mariucha! To dla jakiej pci ta nazwa, bo jakoś nie mogę wyczytać? IDKAM!Mam ofertę cenową Barana na parkiet i deski (nie brałam mozaiki). Mogę przesłać mailem, to sobie poczytasz. Oglądałam też parkiety w Gali. Pani bardzo fajnie i duzo pokazuje. przymierzamy sie do dębu kl.II i buku kl.II (klasy są ponoć wyłącznie na kolor!). Ma oczywiscie parkiet od Barana, ale alergicznie reaguje na pytania nawet bardzo zakamuflowane o dostawców - trzeba bardzo ogólnie! Mi powiedziała że ma z Iwierzyc. W każdym razie praktycznie wszystko co ma jako zwykły parkiet to stamtąd. A pozostali gdzieżeście kupowali parkiret? Może gdzieś koło albo w samym Lublinie da sie tez jakoś taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.11.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Przeprowadzka jak to mówią murarze JUŻ NIEŁUGO - ale ciągle niewiadomo kiedy. Kończymy karton-gipsy na górze. Zaczęliśmy terakotę i glazurkę (na razie w pomieszczeniu gospodarczym a od jutra - salono-kuchnio-przedpokój). Kominek jest, ale jeszcze nie był ani razu palony. Nie ma też obudowy.Powoli (a w zasadzie coraz szybciej) szukamy kupca na garaż. Może ktoś z Waszych znajomych? Lokalizacja garażu to Bursztynowa 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 04.11.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Mariucha! To dla jakiej pci ta nazwa, bo jakoś nie mogę wyczytać? Dla chłopaka U mnie parki na razie nie budjet ( i chyba już tak zostanie ). Ale za to dla równowagi moja szwagierka ma 2 córki. Fizyk, a drzewo to już posadziłeś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 04.11.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 IDKAM! Mam ofertę cenową Barana na parkiet i deski (nie brałam mozaiki). Mogę przesłać mailem, to sobie poczytasz. Oglądałam też parkiety w Gali. Pani bardzo fajnie i duzo pokazuje. przymierzamy sie do dębu kl.II i buku kl.II (klasy są ponoć wyłącznie na kolor!). Ma oczywiscie parkiet od Barana, ale alergicznie reaguje na pytania nawet bardzo zakamuflowane o dostawców - trzeba bardzo ogólnie! Mi powiedziała że ma z Iwierzyc. W każdym razie praktycznie wszystko co ma jako zwykły parkiet to stamtąd. Cześć, bardzo poproszę!! [email protected] Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.11.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Fizyk, a drzewo to już posadziłeś Drzewo już dawno posadziłem. Nawet kilka. Ale na działce posadzę jeszcze kilka . Oficjalne posadzenie drzewka pozostawiam sobie na DESER . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.11.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 IDKAM! Mam ofertę cenową Barana na parkiet i deski (nie brałam mozaiki). Mogę przesłać mailem, to sobie poczytasz. Oglądałam też parkiety w Gali. Pani bardzo fajnie i duzo pokazuje. przymierzamy sie do dębu kl.II i buku kl.II (klasy są ponoć wyłącznie na kolor!). Ma oczywiscie parkiet od Barana, ale alergicznie reaguje na pytania nawet bardzo zakamuflowane o dostawców - trzeba bardzo ogólnie! Mi powiedziała że ma z Iwierzyc. W każdym razie praktycznie wszystko co ma jako zwykły parkiet to stamtąd. Cześć, bardzo poproszę!! [email protected] Z góry dziękuję podaj dalej .. poprosze .... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Ja też poproszę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 05.11.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Ja też poproszę na priva A mam Twojego maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 05.11.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Wszystkim zainteresowanym wysyłam ofertę Barana. Według mojego rozeznania, wychodzi rzeczywiście taniej, ale trzeba jescze dowiedzieć się ile to może zajmować miejsca i jak drogi w związku z tym byłby transport. Muszę też jescze popatrzeć w Lublinie na oferty, może tu na miejscu są jakieś tańsze niż znalazłam. Poproszę o namiary sprzedwców parkietu na miejcu, jeśli macie. Mariucha! To od jakiej litery zaczynamy ranking imion? Ja mam dwóch młodocianych: Michała i Kacpra, i nie ukrywam - na pęczki takich dookoła, ale np. Mironów jakby mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 05.11.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Mariucha! To od jakiej litery zaczynamy ranking imion? Ja mam dwóch młodocianych: Michała i Kacpra, i nie ukrywam - na pęczki takich dookoła, ale np. Mironów jakby mniej Kacper u nas już 1 jest. Co do Mironów, to chyba dalej mało ich zostanie Początkowa litera nie jest istotna. Pytanie do Wszystkich: gdzie zbieraliście oferty na okna Chciałem sie rozeznać w tym temacie. Czy ktoś z Was robił, robi lub będzie robił tarasy z kostki. Rozważam również takie rozwiązanie.Chyba Baba_B myślała o tym. Czy słyszeliscie coś o piecu na owies? Podobno wychodzi to tanio w eksploatacji, natomiast samo urządzenie sporo kosztuje. U nas z mediów na razie bedzie tylko prąd, więc muszę mysleć czym ogrzać mieszkanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 05.11.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 witam, serdeczne dzięki za wszelkie gratulacje. W temacie imion męskich wybrałem dla swojego przyszłego imię Albert. Rodzina jusz od miesiaca puka się z tego powodu w czoło, ale pewnie się przyzwyczają Klasycznych parkietów nie kupowałem, mamy natomiast klepkę jesion 7x50 kupioną w Niedrzwicy Dużej, oraz mozaikę jesionową III kl. kolor kupioną w Hutkach k. Krasnobrodu - firma Europarquet. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 05.11.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Tomku!Jeśli można to poproszę o namiary na Twoich parkieciarzy. Rozumiem, że to producenici? I zdowolony jesteś, nie rozsycha sie parkiecik? A Albert - całkiem ładnie. Mój brat ma Ignacego - i też sie rodzina przyzwycziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts