mariucha 06.11.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 A Albert - całkiem ładnie. Mój brat ma Ignacego - i też sie rodzina przyzwycziła. Alberta mam już w rodzinie - mój brat ma tak na imię Myślimy nad Filipem, Damianem, chyba ten pierwszy zostanie. Co do mozaiki to wiem że jest producent między Łuszczowem a Kijanami, miejscowość chyba Stawek. Ja kupowałem tam mozaikę pałacową 7 lat temu, do dzisiaj nic się z nią nie dzieje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 06.11.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Tomku! Jeśli można to poproszę o namiary na Twoich parkieciarzy. Rozumiem, że to producenici? I zdowolony jesteś, nie rozsycha sie parkiecik? ... witam, listwy cokołowe plus mozaika - zwykła, nie pałacowa - kupione w Drew-Mad, (0-81) 517 50 88 , Niedrzwica Duża, Kraśnicka 37 klepka jesionowa w http://www.europarquet.pl/ na tej www nie ma całej oferty tego, co sprzedają pzdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.11.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Witajcie - Mariucha ja polecam Daniela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 06.11.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Mi chyba bardziej podoba się Filip, ale Daniel też ładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 06.11.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Mi chyba bardziej podoba się Filip, ale Daniel też ładnie . Czyli na razie 2:1 dla Filipa Pytam ponownie o okna i piec na owies Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 06.11.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Tomku - dzięki za namiarki - Niedrzwica niedaleko, to podskoczę. Mariucha - też stawiam na Filipa, ale to wy będziecie ten piękny wyraz powtarzać przez wiele lat Co do owsa - nie mam pojęcia. Jeśli chodzi o okna, to mój mąż ma znajomości w firmach i liczy na specjalne oferty (pytanie czy zasadnie ). Dachowe braliśmy z Roto - zakupiliśmy bardzo tanio okna, które zostały zwrócone w reklamacji i naprawione. Trafia się czasem taka okazja i jest wtedy za połowę ceny, ale nie wiem czy często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.11.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 " ... Pani bardzo fajnie i duzo pokazuje... " noooo miałem temat parkietów odłożyć na przyszły rok ale skoro tak ... Fizyk, takich co mają tylko córeczkę to jest więcej niż wymieniałeś Ale nam się "dziecinnie" zrobiło na forum Kolejne spotkania forumowe bezwzględnie na jakimś placu zabaw A my w sobotę pożegnaliśmy już murarzy a jutro witamy dekarzy Coraz większe szanse na pozytywne zakończenie sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 07.11.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 A my w sobotę pożegnaliśmy już murarzy a jutro witamy dekarzy Coraz większe szanse na pozytywne zakończenie sezonu No to bardzo fajnie, jak już będziesz miał dach to zapraszam się do ciebie . U nas dekarze już weszli w sobotę foliowali dach. Dzisiaj będą pewnie kończyli. Ciekawa jestem czy skończą wszystko do końca tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.11.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 A my w sobotę pożegnaliśmy już murarzy a jutro witamy dekarzy Coraz większe szanse na pozytywne zakończenie sezonu No to bardzo fajnie, jak już będziesz miał dach to zapraszam się do ciebie . U nas dekarze już weszli w sobotę foliowali dach. Dzisiaj będą pewnie kończyli. Ciekawa jestem czy skończą wszystko do końca tygodnia Marta moje zaproszenie jest od dawna aktualne i to nie tylko dla Ciebie ale dla wszystkich chętnych no ale skoro musi być dach no to dobrze powiem chłopakom, żeby się sprężali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.11.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Mariucha nie mówi się piec na owies, tylko KOŃ NA OWIES!!!! Dyz - jestem pewien, że sporo par ma tylko córeczki, ale nie sposób wszystkich wymieniać. Niech każdy weźmie do siebie. U mnie K-G w toku. W sobotę dojechało 5 ciężarówek ziemi. Mamy też pomysł jak ułożyć terakotę . I działamy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.11.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 " ... Pani bardzo fajnie i duzo pokazuje... " Oglądąc sie zachciało? Parkieciki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 08.11.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 " ... Pani bardzo fajnie i duzo pokazuje... " Oglądąc sie zachciało? Parkieciki oczywiście No cóż nie będę ukrywał że tak W końcu prawie każdego meżczyznę to czeka ... zwłaszcza tych którzy bawią się w budowanie to parkiety raczej nie ominą A nasi dekarze od rana na dachu i już chyba zaczynają foliowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.11.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Może ktoś posiada do pożyczenia betoniarkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 08.11.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 My mamy betoniarke. Pracuje teraz co prawda u sasiadow ale oni juz chyba koncza. Jesli jestes zainteresowany to daj znac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.11.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 My mamy betoniarke. Pracuje teraz co prawda u sasiadow ale oni juz chyba koncza. Jesli jestes zainteresowany to daj znac... Dzięki Eve. Ale udało mi się znaleźć u sąsiada. Więc mam już. Ale będę pamiętał i w razie czego zgłoszę się na 100%. U nas, do skończonego pomieszczenia gospodarczego dołączyła skończona już terakota w kuchni i w częsci przedpokoju. Jak tak dalej pójdzie to do końca tygodnia będę miał parter w terakocie!!!!! Prace nad płytami K-G - trwają. Wykopany rów pod ogrodzenie. Zbrojenia porobione. Jutro leją beton. Chłopaki od dachu wrócili i robią komunikację dachową (ławy kominiarskie itp). No i właśnie powrócili panowie od drzwi wejściowych GERDA i poprawili!!!! Okazało się, że są zbyt wysoko osadzone. Próbowano mi wmówić, że to ja kazałem na tej wysokości je zamontować!!!! Ale po pół godzinie pertraktacji ... skapitulowali . Staneło na moim. Panowie zamontowali drzwi na prawidłowej wysokości. Co prawda czekałem na to ze dwa tygodnie, ale w końcu znaleźli termin i zrobili co trzeba !!! Pozdrawiam brać budowlaną!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 08.11.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 A bardzo prosze i polecam sie na przyszlosc. Co prawda za jakis czas wywioze ja do rodzicow ale wtedy to nikt juz nie bedzie na dworze mogl pracowac no chyba ze zima okaze sie bardzo lagodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 My mamy betoniarke. Pracuje teraz co prawda u sasiadow ale oni juz chyba koncza. Jesli jestes zainteresowany to daj znac... Dzięki Eve. Ale udało mi się znaleźć u sąsiada. Więc mam już. Ale będę pamiętał i w razie czego zgłoszę się na 100%. U nas, do skończonego pomieszczenia gospodarczego dołączyła skończona już terakota w kuchni i w częsci przedpokoju. Jak tak dalej pójdzie to do końca tygodnia będę miał parter w terakocie!!!!! Prace nad płytami K-G - trwają. Wykopany rów pod ogrodzenie. Zbrojenia porobione. Jutro leją beton. Chłopaki od dachu wrócili i robią komunikację dachową (ławy kominiarskie itp). No i właśnie powrócili panowie od drzwi wejściowych GERDA i poprawili!!!! Okazało się, że są zbyt wysoko osadzone. Próbowano mi wmówić, że to ja kazałem na tej wysokości je zamontować!!!! Ale po pół godzinie pertraktacji ... skapitulowali . Staneło na moim. Panowie zamontowali drzwi na prawidłowej wysokości. Co prawda czekałem na to ze dwa tygodnie, ale w końcu znaleźli termin i zrobili co trzeba !!! Pozdrawiam brać budowlaną!!!! Fajnie - to teraz tylko trzeba ustalić odpowiedni rozmiar choinki do salonu Zazdroszczę, ale konstruktywnie U nas za to rozkopali całą uliczkę dojazdową i tzw trakt pieszy pod hasłem doprowadzenia wody. Jeśli zima nie będzie się spieszyć, jest też w tym roku szansa na kanalizację (okres przetargowy kończy nam się 14 listopada - także na pograniczu). Później jeszcze raz rozryją nam uliczkę w celu doprowadzenia gazu... Wyobraźcie sobie błoto Oprócz błota mamy też chudziak i rozprowadzenia. Tylko oglądać się tego raczej w obecnej chwili nie da Chyba jeden z pierwszych zakupów to będą gumiaki i gąsiennice do samochodu osobowego. Jeśli macie namiary na jakieś niedrogie i dobrej jakości, poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.11.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 czesc ALL u mnie zrobiona kanalizacja .. hydraulik wydaje sie OK wiec jakby ktos chcail namiar to piszcie na priv ... w poniedzialek ekipa zaczyna robic chudy beton ... zeby tylko mrozow nie bylo .... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 08.11.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Mariucha - też stawiam na Filipa, ale to wy będziecie ten piękny wyraz powtarzać przez wiele lat Co do owsa - nie mam pojęcia. Jeśli chodzi o okna, to mój mąż ma znajomości w firmach i liczy na specjalne oferty (pytanie czy zasadnie ). Dachowe braliśmy z Roto - zakupiliśmy bardzo tanio okna, które zostały zwrócone w reklamacji i naprawione. Trafia się czasem taka okazja i jest wtedy za połowę ceny, ale nie wiem czy często. Czyli Filip chyba zostanie, no chyba że bedzie niespodzianka i trzeba bedzie na szybko wymyślać imię dla córeczki Co do owsa to Fizyk zapewniam, że nie tylko moze być koń na owies ale piec również . http://sbh-systems.com/ Okna my mamy również ROTO, wpodobnej cenie do Twojej. U nas dzisiaj zakończenie prac budowlanych, w sobotę jeszcze równanie terenu. Zostały nam jeszcze tarasy, ale to przyszły rok. Czy ktoś robił/bedzie robił tarasy z kostki. Myslałem, żeby wylać schody, murek , donicę z betonu i obłożyć piaskowcem, natomiast środek tarasu wypełnić kostką. Co sadzicie o takim rozwiązaniu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 09.11.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 czesc ALL u mnie zrobiona kanalizacja .. hydraulik wydaje sie OK wiec jakby ktos chcail namiar to piszcie na priv ... w poniedzialek ekipa zaczyna robic chudy beton ... zeby tylko mrozow nie bylo .... pozdrawiam Pawson ja też jestem za tym żeby mrozów jeszcze parę dni nie było chociaż u mnie to mniej przeszkadza bo jak dziś foliowanie skończą to sami twierdzą że nawet śnieg ich nie powstrzyma Ale jakby co to są już w hurtowniach plastyfikatory pozwalające na lanie betonu nawet przy mrozie. U A.Ch. widziałem cement+ zimowy tylko że to dość drogie ale możesz spróbować w intergipsie na budowlanej oni mają sporo tańsze środki i wcale nie gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts