Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witaj Buczek!

Fizula - dzięki. Na priva napisałam, że sprawdzę Twoje terakoty przez zimę, ale widzę, że się wstrzymujesz. :cry:

Idkam, rzucałam tu juz namairy na świetnego elektryka, choć nie tak bardzo taniego. Jak nie znajdziesz, a zechcesz - daj znać, to jescze poszukam

U mnie wszystko rozkopane! Wchodzimy do kanałów - tzn. zaczynamy oczyszczalnię.

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Szukam (proszę o pomoc):

- ofert na okna (PCV ze szprosami zewnętrznymi)

- dobrego, poleconego i oczywiście niedrogiego elektryka

- dobrego, poleconego i oczywiście niedrogiego gazownika

- mixokreciarza

Fizyk, jak możesz wrzuć mi na priv namiar na:

- tynkarza

- znajomego od wełny

Ja podpinam się pod pytania Idkama ( za wyjątkiem gazownika).

Macie może namiary na jakiegoś sprawnego operatora z koparką?? Chcieliśmy wyrównać działkę.

Dzięki i pozdrawiam

czesc ALL

witam nowych budowniczych :)

u mnie sie nic na razie nie dzieje .. czekam do srody na robienie chudego betonu .. a tu zapowiadaja sniezek ... oj nieciekawie to wyglada.

IDKAM ja mam na razie jedna oferte na okna od goscia co robil fizykowi ..facet wydaje sie OK ale oczywiscie musze przepytac jeszcze pare firm. wiec moze wystosujemy jakies wspolne zamowionko ... co by wydebic wiekszy rabacik ??

co do robot wykonczeniowych to chyba zostane przy mojej ekipie .. dobrze sie z nimi dogaduje ... potrafia sobie radzic i wiem juz na co ich stac ...

Fizula my tez wlasnie wybieramy plytki wszystkie .. musimy je kupic w tym roku .. to STRASZNE ...zbyt duzy wybor to wcale nei jest dobrze :o :o :o

ile placicie / placiliscie za ukladanie glazury ??

W zasadzie to oglądamy płytki na rusałce.

Wybredni nie jestesmy i skupiamy sie na duzych polskich firmach opoczono itp...

Co do cen to nie mam pojecia gdzie mozna dostac najlepsza ... w tego co wiem w wiekszosci sklepow na rusalce nie mozna sie zbytnio potargowac... troche kiepsko

Pawson nie poznaję Cię :) Czyżby chroniczny brak snu spowodowany nadmierną aktywnością małej Ady? :) Tak ograniczasz rejon poszukiwań i żadnego zaangażowania w zbijanie cen ... :) Myślałem że przetrzesz szlak dla całej rzeszy przyszłorocznych fliziarzy :)

Witam drodzy budowniczy, przymierzamy się do zamówienia więźby na dach ( wyręb zimowy)i mam prośbę o namiary na tartak-skład drewna. Sprawdzony i z przyzwoitymi cenami. Kupował ktoś z Was może drewno w Prawiednikach?

Płaciliście jakieś zaliczki na poczet przyszłego drewna? Ostatni gościo, mąż był w Janowie zaśpiewał sobie 1/3 kwoty, jak dla mnie nieco przydużo, tym bardziej, że u nas budowa rusza na wiosnę. Ile płaciliście za m3 drewna?

My to znaczy ja Elik czyli Ela, oraz Szanowny małżonek, czyli Leszek, kiedyś nazywany przezemnie Lenio, ale zrezygnowałam bo pracowity bardziej odemnie :oops:

Jak już pisałam będziemy budować w Prawiednikach M09 z muratora (przypominam się bo dawno nie pisałam, zresztą popełniłam na tym podforum dopiero dwa posty) :lol:

Myślę, że będę coraz częściej odwiedzać forum ,pozdr, Elik

czesc ALL

IDKAM ja mam na razie jedna oferte na okna od goscia co robil fizykowi ..facet wydaje sie OK ale oczywiscie musze przepytac jeszcze pare firm. wiec moze wystosujemy jakies wspolne zamowionko ... co by wydebic wiekszy rabacik ??

Może i ja bym się podłączył dla zwiększenia siły argumentacji przy targowaniu.

Tomku!

Jeśli można to poproszę o namiary na Twoich parkieciarzy. Rozumiem, że to producenici? I zdowolony jesteś, nie rozsycha sie parkiecik? ...

witam,

listwy cokołowe plus mozaika - zwykła, nie pałacowa - kupione w Drew-Mad, (0-81) 517 50 88 , Niedrzwica Duża, Kraśnicka 37

klepka jesionowa w http://www.europarquet.pl/

na tej www nie ma całej oferty tego, co sprzedają

pzdr Tomek

Tomku! Sprawdziłam Twoje namiary. Dzieki. Czekam teraz na oferty. Jesli możesz to powiedz jakiej klasy drewno brałeś?

Czy ktoś z Was zdecydował sie na parkiety III lub IV klasy?

Planuję rustyklany wystrój wnętrz, więc ma pasować właśnie taka. Ale boję się bardzo, że jakość takich parkietów jest gorsza. Ktoś wie?!!!

Co do cen to nie mam pojecia gdzie mozna dostac najlepsza ... w tego co wiem w wiekszosci sklepow na rusalce nie mozna sie zbytnio potargowac... troche kiepsko

Jak już wybierzesz płytki, to jedź do JMS-u! Koniecznie!!! Zobaczysz ile będzie taniej! Na moje oko nawet do 20%!

Jak już wybierzesz płytki, to jedź do JMS-u! Koniecznie!!! Zobaczysz ile będzie taniej! Na moje oko nawet do 20%!

Zaraz, zaraz .. nie uważałem chyba :) a gdzie ten JMS? :)

my tez wlasnie wybieramy plytki wszystkie .. musimy je kupic w tym roku .. to STRASZNE ...zbyt duzy wybor to wcale nei jest dobrze :o :o :o

Ja też muszę w tym roku! I też mnie głowa boli od tej gigantycznej ilości płytek! A gdzie oglądasz?

Fizula! Nie mam pojęcia gdzie ta Cortina. Trafię?

to chyba boczna ul. Kalinowszczyzna, na ul. Okólnej.

... a teraz jak już dach na ukończeniu to powoli zaczynam się rozglądać co dalej :)

Dyz to kiedy kończą u ciebie dach? U nas leżą (przynajmniej do wczoraj leżały)tylko cztery dachówki na dachu. A na środę, czwartek zapowiadają, że może spaść śnieg.

Jeszcze nie zaczęli :evil: :evil: :evil: ?