Monika B 12.11.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Witaj Buczek! Fizula - dzięki. Na priva napisałam, że sprawdzę Twoje terakoty przez zimę, ale widzę, że się wstrzymujesz. Idkam, rzucałam tu juz namairy na świetnego elektryka, choć nie tak bardzo taniego. Jak nie znajdziesz, a zechcesz - daj znać, to jescze poszukam U mnie wszystko rozkopane! Wchodzimy do kanałów - tzn. zaczynamy oczyszczalnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 13.11.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Szukam (proszę o pomoc): - ofert na okna (PCV ze szprosami zewnętrznymi) - dobrego, poleconego i oczywiście niedrogiego elektryka - dobrego, poleconego i oczywiście niedrogiego gazownika - mixokreciarza Fizyk, jak możesz wrzuć mi na priv namiar na: - tynkarza - znajomego od wełny Ja podpinam się pod pytania Idkama ( za wyjątkiem gazownika). Macie może namiary na jakiegoś sprawnego operatora z koparką?? Chcieliśmy wyrównać działkę. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.11.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 A co se będę żałowałUpublicznię dane tynkarza:Gościo nazywa się Mariusz (nazwiska nie pamiętam) tel. 606 629 287.Namiar na gościa z Rockwoola na razie nie aktualny - zmienił pracę. Ale też w dociepleniach. Będzie dyrektorem regionu chyba w Bolixie. JEszcze nie mam aktualnego numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.11.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 czesc ALL witam nowych budowniczych u mnie sie nic na razie nie dzieje .. czekam do srody na robienie chudego betonu .. a tu zapowiadaja sniezek ... oj nieciekawie to wyglada. IDKAM ja mam na razie jedna oferte na okna od goscia co robil fizykowi ..facet wydaje sie OK ale oczywiscie musze przepytac jeszcze pare firm. wiec moze wystosujemy jakies wspolne zamowionko ... co by wydebic wiekszy rabacik ?? co do robot wykonczeniowych to chyba zostane przy mojej ekipie .. dobrze sie z nimi dogaduje ... potrafia sobie radzic i wiem juz na co ich stac ... Fizula my tez wlasnie wybieramy plytki wszystkie .. musimy je kupic w tym roku .. to STRASZNE ...zbyt duzy wybor to wcale nei jest dobrze ile placicie / placiliscie za ukladanie glazury ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.11.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Pawsonie - będziemy płacić 25 PLN/m2 I po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.11.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Fizula my tez wlasnie wybieramy plytki wszystkie .. musimy je kupic w tym roku .. to STRASZNE ...zbyt duzy wybor to wcale nei jest dobrze Paweł, dlaczego w tym roku????? Jeśli chodzi o okna, to podaj mi powierzchnię i obwód całości - będziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.11.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 my tez wlasnie wybieramy plytki wszystkie .. musimy je kupic w tym roku .. to STRASZNE ...zbyt duzy wybor to wcale nei jest dobrze Ja też muszę w tym roku! I też mnie głowa boli od tej gigantycznej ilości płytek! A gdzie oglądasz? Fizula! Nie mam pojęcia gdzie ta Cortina. Trafię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Mam nadzieję, że "po uldze" płytki trochę stanieją , dlatego ja ze spokojem szachisty czekam do jakiegoś marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.11.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 W zasadzie to oglądamy płytki na rusałce. Wybredni nie jestesmy i skupiamy sie na duzych polskich firmach opoczono itp... Co do cen to nie mam pojecia gdzie mozna dostac najlepsza ... w tego co wiem w wiekszosci sklepow na rusalce nie mozna sie zbytnio potargowac... troche kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.11.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 W zasadzie to oglądamy płytki na rusałce. Wybredni nie jestesmy i skupiamy sie na duzych polskich firmach opoczono itp... Co do cen to nie mam pojecia gdzie mozna dostac najlepsza ... w tego co wiem w wiekszosci sklepow na rusalce nie mozna sie zbytnio potargowac... troche kiepsko Pawson nie poznaję Cię Czyżby chroniczny brak snu spowodowany nadmierną aktywnością małej Ady? Tak ograniczasz rejon poszukiwań i żadnego zaangażowania w zbijanie cen ... Myślałem że przetrzesz szlak dla całej rzeszy przyszłorocznych fliziarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elik 14.11.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Witam drodzy budowniczy, przymierzamy się do zamówienia więźby na dach ( wyręb zimowy)i mam prośbę o namiary na tartak-skład drewna. Sprawdzony i z przyzwoitymi cenami. Kupował ktoś z Was może drewno w Prawiednikach? Płaciliście jakieś zaliczki na poczet przyszłego drewna? Ostatni gościo, mąż był w Janowie zaśpiewał sobie 1/3 kwoty, jak dla mnie nieco przydużo, tym bardziej, że u nas budowa rusza na wiosnę. Ile płaciliście za m3 drewna? My to znaczy ja Elik czyli Ela, oraz Szanowny małżonek, czyli Leszek, kiedyś nazywany przezemnie Lenio, ale zrezygnowałam bo pracowity bardziej odemnie Jak już pisałam będziemy budować w Prawiednikach M09 z muratora (przypominam się bo dawno nie pisałam, zresztą popełniłam na tym podforum dopiero dwa posty) Myślę, że będę coraz częściej odwiedzać forum ,pozdr, Elik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.11.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 czesc ALL IDKAM ja mam na razie jedna oferte na okna od goscia co robil fizykowi ..facet wydaje sie OK ale oczywiscie musze przepytac jeszcze pare firm. wiec moze wystosujemy jakies wspolne zamowionko ... co by wydebic wiekszy rabacik ?? Może i ja bym się podłączył dla zwiększenia siły argumentacji przy targowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.11.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Tomku! Jeśli można to poproszę o namiary na Twoich parkieciarzy. Rozumiem, że to producenici? I zdowolony jesteś, nie rozsycha sie parkiecik? ... witam, listwy cokołowe plus mozaika - zwykła, nie pałacowa - kupione w Drew-Mad, (0-81) 517 50 88 , Niedrzwica Duża, Kraśnicka 37 klepka jesionowa w http://www.europarquet.pl/ na tej www nie ma całej oferty tego, co sprzedają pzdr Tomek Tomku! Sprawdziłam Twoje namiary. Dzieki. Czekam teraz na oferty. Jesli możesz to powiedz jakiej klasy drewno brałeś? Czy ktoś z Was zdecydował sie na parkiety III lub IV klasy? Planuję rustyklany wystrój wnętrz, więc ma pasować właśnie taka. Ale boję się bardzo, że jakość takich parkietów jest gorsza. Ktoś wie?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.11.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 W zasadzie to oglądamy płytki na rusałce. Wybredni nie jestesmy i skupiamy sie na duzych polskich firmach opoczono itp... Co do cen to nie mam pojecia gdzie mozna dostac najlepsza ... w tego co wiem w wiekszosci sklepow na rusalce nie mozna sie zbytnio potargowac... troche kiepsko Jak już wybierzesz płytki, to jedź do JMS-u! Koniecznie!!! Zobaczysz ile będzie taniej! Na moje oko nawet do 20%! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.11.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 W zasadzie to oglądamy płytki na rusałce. Wybredni nie jestesmy i skupiamy sie na duzych polskich firmach opoczono itp... Co do cen to nie mam pojecia gdzie mozna dostac najlepsza ... w tego co wiem w wiekszosci sklepow na rusalce nie mozna sie zbytnio potargowac... troche kiepsko Jak już wybierzesz płytki, to jedź do JMS-u! Koniecznie!!! Zobaczysz ile będzie taniej! Na moje oko nawet do 20%! Zaraz, zaraz .. nie uważałem chyba a gdzie ten JMS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.11.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Nie uważasz na lekcjach!!! Tel. 745-88-36 ul. Chemiczna. Następna brama za Makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.11.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Nie uważasz na lekcjach!!! Tel. 745-88-36 ul. Chemiczna. Następna brama za Makro na przyszłość się poprawię nie zdawałem sobie sprawy, że tak szybko będzie mnie to interesowało a teraz jak już dach na ukończeniu to powoli zaczynam się rozglądać co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizula 14.11.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 my tez wlasnie wybieramy plytki wszystkie .. musimy je kupic w tym roku .. to STRASZNE ...zbyt duzy wybor to wcale nei jest dobrze Ja też muszę w tym roku! I też mnie głowa boli od tej gigantycznej ilości płytek! A gdzie oglądasz? Fizula! Nie mam pojęcia gdzie ta Cortina. Trafię? to chyba boczna ul. Kalinowszczyzna, na ul. Okólnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 14.11.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ... a teraz jak już dach na ukończeniu to powoli zaczynam się rozglądać co dalej Dyz to kiedy kończą u ciebie dach? U nas leżą (przynajmniej do wczoraj leżały)tylko cztery dachówki na dachu. A na środę, czwartek zapowiadają, że może spaść śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 ... a teraz jak już dach na ukończeniu to powoli zaczynam się rozglądać co dalej Dyz to kiedy kończą u ciebie dach? U nas leżą (przynajmniej do wczoraj leżały)tylko cztery dachówki na dachu. A na środę, czwartek zapowiadają, że może spaść śnieg. Jeszcze nie zaczęli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts