guit 06.02.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 znalazlem drzwi zewnetrzne, chociaz dlugo nie szukalem postawilem na POL-SKONE'a - drzwi ORION z przeszkleniem (Wersja III - zamek wiekopunktowy (listwowy) z dwiema wkładkami klasy C, trzy zawiasy Fiskars 110 SS z blokadą antywyważeniową) za coś ponad 1400 zł pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 06.02.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Jak na drzwi zewnętrzne to naprawdę b. tanio. Zajrzę do POL-SKONE.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 06.02.2004 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 witam wszystkich ja wybralem drzwi z Stolbudu Wloszczowa, ladne , solidne i niedrogie. Cz moze macie jakies doswiadczenie z kotlami Sounier Duval? Prosze o opinie pozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 07.02.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Miło, że odezwał sie założyciel wątku. Jeżeli chodzi o kocioł, to mam zamiar kupić Atmosa na drewno, więc nie znam kotła o który pytasz. A jeśli chodzi o drzwi zewnętrzne to co to były za drzwi i za jaką cenę?Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 08.02.2004 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Witaj krzysztof17, ja wybralem model Walencja poniewaz mam ciemny przedpokuj a one jak widac mają przeszklaenia http://www.stolbud.pl pozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 08.02.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Dzięki Michalus, ale ta strona chyba nie działa.Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 09.02.2004 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 09.02.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Dzięki Michalus, czy kupowałeś je może w VOCE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 09.02.2004 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 nie krzyszt17, ja dopiero zamowilem je, ale przez firme w Bialej Podlaskiej. Adresy przedstawicieli masz na stronie. Zanim kupilem chcialem je najpierw zobaczyc i znalazlem w Bialej. Obdzwonilem caly Lublin i nic. Wygladaja bardzo solidnie i ladnie sa wykonane no i ta cena. U mnie wymiary drzwi sa niestandardowe Ogladalem Ferno, Goran, Polskone, Urzedowski i wiele innych, są ladne ale i drogiepozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 09.02.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 o których drzwiach piszesz i ile kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 09.02.2004 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 drzwi zewnetrzne antywlamaniowemodel Walencja ze Stolbudu Włoszczowa,lazur, wymiar niestandardow 980x2300, z zamkiem listwowym i blokada zamka,klamka troche ladniejsza niz standard, szyldy, bolce przeciwywazeniowe calosc 2700 bruttomichalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 09.02.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 widzę, ż krąży temat drzwi - no to Wam podrzucę jeszcze jeden namiar: http://www.kozlowski-drzwi.com.plpozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 10.02.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 widzisz, a ja pisalem o drzwiach metalowych, a nie drewnianych - zrobilem wywiad wsrod znajomych, ktorzy posiadaja takie drzwi i dlatego zrezygnowalem jednak...jesli jestescie zainteresowani drewnianymi i nie musi byc przeswietlenia, to jest jeden fajny egzemplarz (pewnie bedzie mozna go sporo taniej kupic) w stalmecie na energetykow... pozdr,Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 10.02.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Wy tu już o drzwiach rozmawiacie , a ja dalej czekam i czekam na pozwolenie na budowę . Ale skoro juz jesteśmy w temacie drzwi to czy ktoś ma więcej doświadczeń z firmą POL-SKONE, bo po tym co się naczytałem ostatnio na forum, to trochę mi się odechciało korzystania z ich usług , a strasznie podobają mi się ich drzwi wewnętrzne, a zwłaszcza linia Retro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 10.02.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 no to na pewno sie doczekasz - kazdy musial czekac jesli chodzi o POL-SKONE'a to czytalem rowniez opinie o ich produktach i nie sa zle chyba, ze mamy rozne zrodla - skad masz malo pochlebne opinie nt.? pozdr, Zbyszek P.S. PRZYJME GRUZ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 10.02.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 poczytajcie tu: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=20673 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 10.02.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 poczytalem o problemach niektorych osob, ale... w moim (czy w naszym) przypadku sprawa jest o tyle jasna, ze sam jade i osobiscie ogladam i wybieram drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 10.02.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Oczywistą sprawą jest to, że najlepiej samemu ocenić wygląd i jakość produktu i wszystko fajnie do momentu kiedy coś nie nawali, dlatego zanim już coś kupimy lepiej zorientować się wokół, jak to nas traktują. Bo nie daj Boże reklamacji.....szkoda nerwów.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 11.02.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 witam, szukam kumpli do ewentualnego wspólnego zakupu Ytonga na ściany zewnętrzne - są chętni? pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 12.02.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 szukam ekipy tynkarzy - dobrych i niedrogich (jak zwykle) ile teraz biora za tynki zwykle, ile za gipsowe? (cena z materialem, badz bez) pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts