krzyszt17 12.02.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Mnie proponowano 17zł/m2 tynku gipsowego kładzionego maszynowo. Podobno niedrogo, ale nie wiem jak robią?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 13.02.2004 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 miałem zamiar robic w częsci pomieszcz tynki gipsowe maszynowe w cenie 20zl/m2 z rachunkiem, ale zrezygnowalem jak zobaczylem wykonane przez tynkarzy tynki cem.-wap. zacierane filcem w cenie 8zł/m2. Jestem bardzo z nich zadowolony pozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 13.02.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 ale to chyba cena z materialem? pozdr, Zbyszek p.s. znalazlem plyte wiorowa po 12 zl za m2 (zamiast desek na podloge strychu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 13.02.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 michalus - dawaj namiar na ta ekipe nie trzeba pozniej klasc na to gladzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 13.02.2004 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 quit, goście sa z Radzynia i nie bardzo dalej chcą wyjezdzac, ostanio rozmawialem z nimi bo umnie maja robuc glify po wstawieniu okien to maja prace od wiosny do jesienipozdrawiam michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 13.02.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Guit widzialam twoja chaatke niezla. Nawet rozmawialismy , jesli to byles ty, bo wtedy na twojej budowie bylo kilka osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 13.02.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Guit widzialam twoja chaatke niezla. Nawet rozmawialismy , jesli to byles ty, bo wtedy na twojej budowie bylo kilka osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blejk 13.02.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 powitać wszystkich z lublina i okolic chciałem, po długiej nieobecności znów zajrzałem na forum a tym razem jako budowniczy a raczej wykanczajacy swoje wymarzone miezkanko, a teraz poszukuję jakiegoś dobrego wkładu kominkowego pozdrawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 13.02.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Jeśli chodzi o tynki, to człowiek, który mi proponował, zachęcał też do obejrzenia domu, który właśnie tynkował. Podobno dobrze robi, ale jak pisałem sam nie sprawdzałem, gdyż chyba zdecyduję się na tynk tradycyjny, u nas po 5zł/m2. Jeśli ktoś zainteresowany gipsem mogę podać telefon.Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 15.02.2004 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Czy ktoś z okolic Lublina zainteresowany jest piecem zgazowującym drewno - Atmos, mam namiary na firmę dającą dobre upusty. Sprawa bardzo pilna.Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 16.02.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 aik - ale to bylo ze 2 m-ce temu?.... co do tynkow - ja tez decyduje sie na tynki tradycyjne (6-7 zl/m2) pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 16.02.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 blejk - coz, jesli chcesz DOBRY wklad kominkowy, to polecam Ci ten, ktory mam ja Tarnawa 14kW PZPRS mimo, ze kosztuje ok. 2400, to zdecydowalem sie na taki wklad, po przeczytaniu wielu opinii nt., poza tym zamierzam wykorzystywac go do ogrzewania czesci domu a jesli chcesz wklad BARDZO DOBRY to kup Jotula pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 16.02.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Guit - zgadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 17.02.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 ha - nie wiem dlaczego, ale myslalem, ze Jestes facetem przypominam sobie - pytalas o dzialke, a my wtedy robilismy cos przy dachu pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 17.02.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Witam po świątecznej i zimowej przerwie. Zacząłem zwozić materiały do rozpoczęcia budowy i pojawił się problem. Nie mogę wjechać na moją działkę HDS-em, bo prywatna droga jest wąska (4m) i dodatkowo przeszkadzają ogrodzenia sąsiadów. Jedyną możliwością rozładowania materiałów na paletach jest wózek widłowy (dojazd do działki ok. 30 m). Proszę o pomoc.Czy ktoś z Was zna namiary na WIDLAKA z udźwigiem ok.3 tony po niskiej cenie. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 17.02.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 hej Wiesiek 4m powinno w zupelnosci wystarczyc zanim zaczniesz szukac widlaka, sciagnij kierowce i niech sie wypowie, tak bedzie najlepiej (chyba, ze juz tak zrobiles) jak dluga jest ta droga dojazdowa? Zbyszek p.s. u mnie byl podobny problem i sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 17.02.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Hi Quit Już to zrobiłem w zeszłą sobotę, HDS nie wyrobił się na zakręcie i musiał wjechać na pole. Zagrzebał się po same osie i 5 godzin go wyciągaliśmy. Tak więc temat mam już opanowany. Pomóc może tylko widlak. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 17.02.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Jeszcze dodam, że odległość od samochodu z paletami (tam gdzie może stanąć) do mojej działki jest odległość jakieś 30-40 m. Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 17.02.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 aha, bedzie OK moze zapytaj u Sztyrlica o ten widlakpowodzenia Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 17.02.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Niestety Sztyrlic nie posiada widlaka.Szukam dalej. Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts