fizyk 06.12.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Eve - bezpośrednio na ścianę poszła biała emulsja gruntująca Snieżki. Jako druga warstwa + tam gdzie na biało i na sufity pójdzie Dekoral Akryl-W (biały) - podobno ma ładną biel. Kolor - Dyrupp (6 klasa ścieralności). Beż. Reszta - kolory na poddaszu (tam mają być troszke kolorowe ściany) - jeszcze nie zakupiona ale myślę, że będę się trzymał Dyruppa. Jest troszke droższy ale podobno trwały. Justynka - jak już chcesz zwierzaka w domu to sugeruję pieska . A tak na poważnie - uważam za mało zasadny pomysł z kozą (piecem). Chyba już lepiej zakupić docelowy kominek i go nie zabudowywać. Będzie działał jako koza. Zabudujecie go później. Szkoda pieniędzy na tymczasowy sprzęt. Co do wody w rurach - to sugeruję spuścić. Jak chwyci nagle duży mróz, to może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizula 06.12.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Grzesiu a jakimi farbami malujesz???? Co prawda moje go kochanego Fizyczka pytałaś, ale to ja dzisiaj przytachałam 40 litrów farby, więc Ci odpowiem. Biały do sufitów: Dekoral akrylit W i beżowy z mieszalnika Dyrup. Kupowałam w Gajku. Szczerze mówiąc nie chce nam się już wywiadów przeprowadzać, gdzie najtaniej (chyba wykończeni jesteśmy). Kupiliśmy tam i to, gdzie nam doradził malarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 06.12.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Znam to znam. Wykanczanie tez mnie kompletnie wykancza Pojade zobacze moze sie skusze ja juz mam dosc wybierania farb!!! Chce sprzatac i ubierac choinke!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 06.12.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 ha ha a ja nie mam błota . Działka wprawdzie w lesie ale z gminną asfaltówką.Głupio mi bo korzystam z waszych cennych rad a sama nie mogę odwdzięczyć się takowymi.No ale cóż,ktoś musi być wcześniej żeby ktoś mógł być póżniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.12.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 o kurcze tyle sie dzieje a mi przestaly powiadomienia przychodzic ... Jedna rzecz sie szczegolnie rzuca w oczy ... fizyk mysli o kozach ... hmmm ..... hmmmmmm .... hmmmmmmmmm Tez uwazam ze kupowanie sprzetu tymczasowego jest bez sensu .. lepiej juz kominek kupic ... My ciagle wybieramy umywalki i plytki ... to straszne ... z 5 razy bylismy w sklepach i zadnej koncepcji na kolorystyke .. wystroj lazienek ... Bylem w JMS na chemicznej .. ci ludzie robia naprawde super wrazenie .. ciekawe jak pojdzie handel ... maja w ofercie plytki panele armature zlewozmywaki AGD i kominki i bog wie co jeszcze ... Bloto ... wielkie mi cos ... ja mam maly STAWIK Szukam pomyslu na podloge na strychu sluzacym za gracirnie ... myslalem zeby polozyc plyty OSB ale takie co utrzymaja sie na jetkach (bez dodatkowej konstrukcji pomiedzy jetkami) musza miec grubosc 22mm i kosztuja ok30zl/m2 .. toz to prawie jak panele Moze ktos z was cos zaproponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.12.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Głupio mi bo korzystam z waszych cennych rad a sama nie mogę odwdzięczyć się takowymi. Jakos sobie poradzimy ... Ja to widze tak .. grill .. kupa zarcia... kupa picia ... no i jeszcze moze koza dla fizyka i bedziemy kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.12.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 A my zapłaciliśmy za okienka Goran Do końca tygodnia promocja... 5 komorowe Prestige +, zaokrąglony, kolor jeszcze nie wybrany, nawiewniki Decco tam gdzie zechcę Raz się żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.12.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Pawson, ty się ciesz że nie szczekasz. Taka była balanga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 07.12.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Evevet ja rownież zamówiłem drzwi wewnętrzne z DRE (model Classic), łącznie z montażem (7% Vat) i rabatem: cena za skrzydło + ościeżnica regulowana wyniosła 680 zł/szt. Kolor jasny orzech (bez klamek).Zamawiałem na Rusałki 11 (salon Ferno, Porta).Niestety długie terminy realizacji ok. 5 tygodni (montaż na początku stycznia). Fizyk u mnie przed domem również błoto, ale zrobiłem kładkę z desek do drogi i można jakoś przejść, gorzej z wjazdem samochodem. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 07.12.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Wczoraj dzwonilam i chcialm zamowic jeszcze jedne drzwi DRE niestety termin realizacji na koniec stycznia. My wzielismy oscieznice stale. Ja osobiscie wolalam regulowane ale za nic nie mogalm przekonac mojego meza . Teraz to i tak mi wszystko juz jedno... Pozdrtawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.12.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Co ze spotkaniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 07.12.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Co ze spotkaniem?? Proponuję piątek lub sobota na Bursztynowej. Godzina do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.12.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 To ja już bym wolał piątek popołudniu. Niestety w sobotę od 16 - tej jesteśmy z Fizulą zajęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Nam też w tym tygodniu bardziej odpowiada piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 07.12.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Może być i piątek, ale jeśli o nas chodzi to możemy gdzieś o 18 - 19, w tych okolicach. A jak wam pasuje? Pawson ty pisz jak wam pasuje, bo my na Bursztynową tylko ze względu na ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.12.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Nam pasuje bliżej 18-tej, później pora kąpielowa Pawsonowi pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.12.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 18-ta może być. Bursztynowa ze względu na Anetkę Pawsonową a nie na Pawsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.12.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 18 jest OK moze byc nawet wczesniej jak mozecie (gdzies tak 17.30) ... postaramy sie byc oboje ... a w ostatecznosci jedno ... czas mamy max do 19.30 ... bo pozniej pora kapielowa ... hihihi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 07.12.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Hej u nas kompanie jest o 18,30 wiec nie obiecujemy, że sie pojawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.12.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 To w takim układzie 17:30 czy 18 na Bursztynowej? My postaramy się być na tą, na którą tu ustalimy. I w piątek, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts