Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Fizyk - gratulacje, mamy nadzieje że bedziemy mogli sie spotkać u was w domku w tym roku (nas teraz choróbsko rozłożyło na łopatki calą czwóreczkę :cry: )

I również korzystając z okazji

Życzymy Wszystkim Magicznych Świąt Bożego Narodzenia oraz spokojnej rozmowy z bliskimi przy własnym kominku w swoim własnym domku w wygodnym fotelu.

Wójciki

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

http://www.gifownia.dyskietka.org/gif/okazyjne/bozenarodzenie/12.gif

I ja dołączam się z zyczeniami dla wszystkich lubelskich i nielubelskich Forumowiczów:

Wesołych Świąt!

Bez zmartwień,

Z barszczem, z grzybami, z karpiem,

Z gościem, co niesie szczęście!

Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych Świąt!

A w Święta,

Niech się snuje kolęda.

I gałązki świerkowe

Niech Wam pachną na zdrowie.

Wesołych Świąt!

A z Gwiazdką! -

Pod świeczek łuną jasną

Życzcie sobie - najwięcej:

Zwykłego, ludzkiego szczęścia

Monika

Fizyku? (inne osoby posiadjące oczyszczalnie ze studnią chłonną), jakie wymiary ma Twoja studnia, jaką głębokość? Czy robiłś jakieś badania gleby?

A z okazji kończących się :( Świąt Bożego Narodzenia, dużo, dużo spokoju we własnych domkach dla tych co już mieszkają, szybkiego ukończenia dla tych co budują i szybkiego pozwolenia na budowę dla tych co się starają.

Hej lubelscy budowlańcy. Zaprazsamy do nas. Najlepiej hurtem!!! Na co czekacie??? Sugeruję dzień jutrzejszy. Godzina do ustalenia (raczej około 18-ej ze względu na pociechy. Czekam na potwierdzenie przybycia. Najlepiej dzisiaj, bo Fiza nie wie ile pizzy zrobić :wink: .

W necie mnie raczej nie będzie. Proszę o potwierdzenia telefoniczne. Numer znacie. :wink:

Borf - moj aoczyszczalnia działa (wcale nie śmierdzi!!!!) . Jutro jadę do gminy do gościa któy mi eadoptował projekt. NIech się wypowie. Podobno zmiana z POŚ drenażowego na bezdrenażowy - to formalność. W przypadku zmiany z szamba na POŚ - wtedy trzeba robić projekt POŚ. Dowiem się szczegółów to dam znać.

Chciałem powiedzieć, że od dziś grono lubelskiego Forum powiększyło się o 1 członka :D :D :D

Ważył 3830, ile mierzył tego nie wiem :wink: , ale dostał 10 w skali APGARa, czyli wszystko OK.

Jest śliczniutki, malutki, fajniutki......

Fizyk, ja też chętnie bym przyszedł, jest to możliwe ewentualnie z moim drugim brzdącem.Temat do potwierdzenia jutro

Pozdrawiam

MARIUCHA - SUPER - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FIZYK - my tez wstępnie zgłaszamy się jako chętni do odwiedzin, bedziemy telefonicznie dzisiaj późnym wieczorkim potwierdzać albo jutro rano

Baba B. - współczujemy choroby - my właśnie wykaraskaliśmy sie z jednego wstrętnego wirusika

pozdrawiamy

Borf - moj aoczyszczalnia działa (wcale nie śmierdzi!!!!) . Jutro jadę do gminy do gościa któy mi eadoptował projekt. NIech się wypowie. Podobno zmiana z POŚ drenażowego na bezdrenażowy - to formalność. W przypadku zmiany z szamba na POŚ - wtedy trzeba robić projekt POŚ. Dowiem się szczegółów to dam znać.

Wielkie dzięki, za wszelkie informacje, bo mój architekt niestety nie robił nigdy oczyszczalni (w Lubartowie jest kanalizacja).

Sami kopaliście studnie chłonne?