Kubus budowniczy 22.12.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Fizyk - gratulacje, mamy nadzieje że bedziemy mogli sie spotkać u was w domku w tym roku (nas teraz choróbsko rozłożyło na łopatki calą czwóreczkę ) I również korzystając z okazji Życzymy Wszystkim Magicznych Świąt Bożego Narodzenia oraz spokojnej rozmowy z bliskimi przy własnym kominku w swoim własnym domku w wygodnym fotelu. Wójciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 23.12.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://www.gifownia.dyskietka.org/gif/okazyjne/bozenarodzenie/12.gif I ja dołączam się z zyczeniami dla wszystkich lubelskich i nielubelskich Forumowiczów:Wesołych Świąt!Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych Świąt!A w Święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych Świąt!A z Gwiazdką! -Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie - najwięcej:Zwykłego, ludzkiego szczęścia Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 23.12.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Również dołączam się do gratulacji dla tych co już na swoim oraz wszystkim chciałbym złożyć życzenia zdrowych i pogodnych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 23.12.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Gratulacje dla Wszystkich którzy mieszkają już na swoim Z okazji Świąt życzę Wszystkim marzeń o które walczyć warto, radości którą warto się dzielić , przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć Iwonka, Mariusz , Kacperek i ......... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 23.12.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Mam jeszcze pytanie, czy kupując okna w tym roku chcecie je odliczyć w ramach ulgi remontowej??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.12.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 hmmm - niezla mysl ... ale dosyc ryzykowna..wszak to inna ilosc kolor itd itp niz w bloku. Ja bym sie troche bal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 26.12.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Fizyku? (inne osoby posiadjące oczyszczalnie ze studnią chłonną), jakie wymiary ma Twoja studnia, jaką głębokość? Czy robiłś jakieś badania gleby? A z okazji kończących się Świąt Bożego Narodzenia, dużo, dużo spokoju we własnych domkach dla tych co już mieszkają, szybkiego ukończenia dla tych co budują i szybkiego pozwolenia na budowę dla tych co się starają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 27.12.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 CZY JEST KTOS Z OKOLIC ZAMOSCIA BIŁGORAJA LUB HRUBIESZOWA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 27.12.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Witaj lontrel - Ja jestem niedoinformowana ...chyba Elu jest z okolic, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 27.12.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Witam, ja męczę temat oczyszczlani, nadal Kto Wam wykonywał operat wodnoprawny? Info może być na priv. Tak przy okazji chciałem się zaznaczyć na mapie, ale chyba nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.12.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 lontrel, witamy w klubie. Niestety nie wiem czy jest z tych okolic, ale może?Odnośnie zaznaczenia na mapie to chyba musisz pogadać z Pyzą1 albo evevet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.12.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Hej lubelscy budowlańcy. Zaprazsamy do nas. Najlepiej hurtem!!! Na co czekacie??? Sugeruję dzień jutrzejszy. Godzina do ustalenia (raczej około 18-ej ze względu na pociechy. Czekam na potwierdzenie przybycia. Najlepiej dzisiaj, bo Fiza nie wie ile pizzy zrobić . W necie mnie raczej nie będzie. Proszę o potwierdzenia telefoniczne. Numer znacie. Borf - moj aoczyszczalnia działa (wcale nie śmierdzi!!!!) . Jutro jadę do gminy do gościa któy mi eadoptował projekt. NIech się wypowie. Podobno zmiana z POŚ drenażowego na bezdrenażowy - to formalność. W przypadku zmiany z szamba na POŚ - wtedy trzeba robić projekt POŚ. Dowiem się szczegółów to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.12.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Fizyczku, ja wstępnie się zgłaszam na wizytacje . Ale dzisiaj wieczorem potwierdzę, najpierw muszę porozmawiać z Pi . A napisz jak Święta w nowym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 28.12.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Chciałem powiedzieć, że od dziś grono lubelskiego Forum powiększyło się o 1 członka Ważył 3830, ile mierzył tego nie wiem , ale dostał 10 w skali APGARa, czyli wszystko OK. Jest śliczniutki, malutki, fajniutki...... Fizyk, ja też chętnie bym przyszedł, jest to możliwe ewentualnie z moim drugim brzdącem.Temat do potwierdzenia jutro Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.12.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 No Mariucha wielkie GRATULACJE!!!!.I napisz jak się synio będzie nazywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.12.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Mariucha - wielkie gratulacje Super prezent pod choinkę Fizyk - my chcemy, ale nie możemy pomóc Wam jutro zjeść tej pizzy - Jaśko zapadł na anginę . Ale innym razem bardzo chętnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 28.12.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 MARIUCHA - SUPER - GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FIZYK - my tez wstępnie zgłaszamy się jako chętni do odwiedzin, bedziemy telefonicznie dzisiaj późnym wieczorkim potwierdzać albo jutro rano Baba B. - współczujemy choroby - my właśnie wykaraskaliśmy sie z jednego wstrętnego wirusika pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 28.12.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Dołączam się do gratulacji!!! Moja pociecha też niestety zapadła w stan podgorączkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 29.12.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Nasza 3 (Basia, Ola i ja Radek) też się przyłącza do gratulacji. Nasz Skarb ma 1R9M i wiemy ile to szcześcia. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 29.12.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Borf - moj aoczyszczalnia działa (wcale nie śmierdzi!!!!) . Jutro jadę do gminy do gościa któy mi eadoptował projekt. NIech się wypowie. Podobno zmiana z POŚ drenażowego na bezdrenażowy - to formalność. W przypadku zmiany z szamba na POŚ - wtedy trzeba robić projekt POŚ. Dowiem się szczegółów to dam znać. Wielkie dzięki, za wszelkie informacje, bo mój architekt niestety nie robił nigdy oczyszczalni (w Lubartowie jest kanalizacja). Sami kopaliście studnie chłonne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts