Pawson 11.01.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 hi dyziu jak chcesz ogladac to zapraszam kolo likendu .. tylko zadzwon wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 11.01.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 hi dyziu jak chcesz ogladac to zapraszam kolo likendu .. tylko zadzwon wczesniej No nie innaczej Powiedz tylko która część łykendu bardziej Ci pasuje acha i jakbyś mógł podesłać na priwa nr telefonu ... ten tel w którym miałem zapisane jest akurat w naprawie MaPi - coś tu ktoś obiecywał że po przykryciu dachu to odwiedzi kogoś w Świdniku ... przypominam, że to już drugi miesiąc jak jest przykryte a gości ani widu ani ... zaznaczam, że żadnych ciężkich robót dla gości nie planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 11.01.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witam wszystkich po dluuuuuuuuuuugiej nieobecnosci, a w szegolnosci wszystkich nowych forumowiczow. Gratuluje osiagniec i to nie tylko budowlanych i skladam wszytkim najlepsze Nowo Roczne zyczenia wczelkiej pomyslnosci, duzo cierpliwosci, milosci i spelnienia wszytkich marzen. Mieszkamy juz u siebie i naprawde jest bosko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 11.01.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Niedawno byliśmy na III wizycie U Repeckich w Zamościu.Na pierwszy rzut robimy kosmos, żeby było z czego zjeżdżać. Czy tylko ja nie wiem o co chodzi? nie tylko ... ale ja sie nie wychylam Zamość to miasto. Kosmos to poziom projektu. A zjeżdżanie to cena w dół y poprzez wykreślanie poszczególnych elementów. Uff... Trudno, następnym razem będzie kawa na ławę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 11.01.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Niedawno byliśmy na III wizycie U Repeckich w Zamościu.Na pierwszy rzut robimy kosmos, żeby było z czego zjeżdżać. Czy tylko ja nie wiem o co chodzi? nie tylko ... ale ja sie nie wychylam Zamość to miasto. Kosmos to poziom projektu. A zjeżdżanie to cena w dół y poprzez wykreślanie poszczególnych elementów. Uff... Trudno, następnym razem będzie kawa na ławę. No niestety musisz wziąć poprawkę na to że niektórzy z nas są jeszcze na takim etapie, że póki co to wiedzą co to pustak a co belka a kuchnia to wogóle dla nich kosmos Ten Zamość to ze względu na lokalizację budowy czy faktycznie tacy są dobrzy? Widziałeś Pawson ile to jeszcze nauki przed nami? a ja naiwny myślałem że juz ten slang budowlany mam jako tako opanowany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.01.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Trudno, następnym razem będzie kawa na ławę. kurde ktos jeszcze dawal kawe na ławe ... ja mam na ławie dwie warstwy papy na lepiku ... i nie wiem czy to lepiej czy gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 11.01.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Trudno, następnym razem będzie kawa na ławę. kurde ktos jeszcze dawal kawe na ławe ... ja mam na ławie dwie warstwy papy na lepiku ... i nie wiem czy to lepiej czy gorzej To się nazywa nowoczwsne budownictwo! Ewidentnie nie nadążamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 11.01.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Jeżeli chodzi o meble, to Zamość z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.01.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Ja słyszałam, że na ławę się siusia lub traktuje ją whisky, ale o kawie - nie . Mam nadzieję, że bez kawy ława też jest ważna i dom zostanie pozytywnie rozpatrzony i dopuszczony do zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 11.01.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Oj Monika, Monika teraz to dopiero pokręciłaś nie sika się a jedynie dopuszczalne jest oblewanie sikaczem ... można i łyski ale oczywiście wiadomo że przy ławach istotniejsza jest ilość środka do oblewania niż jakość (oczywiście w granicach rozsądku z ta jakościa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.01.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 buaahahahhahahaaha czyzby to srodowa gupawka nas dopadla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 11.01.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Niedawno byliśmy na III wizycie U Repeckich w Zamościu.Na pierwszy rzut robimy kosmos, żeby było z czego zjeżdżać. Czy tylko ja nie wiem o co chodzi? nie tylko ... ale ja sie nie wychylam Zamość to miasto. Kosmos to poziom projektu. A zjeżdżanie to cena w dół y poprzez wykreślanie poszczególnych elementów. Uff... Trudno, następnym razem będzie kawa na ławę. A Rapeccy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicio 11.01.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witajcie Wszyscy, ja myślałem że na mojego posta nikt nie odpisze a tu taki odzew. jestem pod wrażeniem, pozdrawiam wszystkich którzy odpisali na mojego posta. Działkę zamierzam kupic w Smugach, za Jakubowicami, może się ktoś w okolicy buduje. Sam projekt Andromedy jest na www. dobredomy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.01.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witam wszystkich po dluuuuuuuuuuugiej nieobecnosci, a w szegolnosci wszystkich nowych forumowiczow. Gratuluje osiagniec i to nie tylko budowlanych i skladam wszytkim najlepsze Nowo Roczne zyczenia wczelkiej pomyslnosci, duzo cierpliwosci, milosci i spelnienia wszytkich marzen. Mieszkamy juz u siebie i naprawde jest bosko... Evevet - jak sie miło czyta takie posty Wszystkiego naj, naj w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 11.01.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witajcie Wszyscy, ja myślałem że na mojego posta nikt nie odpisze a tu taki odzew. jestem pod wrażeniem, pozdrawiam wszystkich którzy odpisali na mojego posta. Działkę zamierzam kupic w Smugach, za Jakubowicami, może się ktoś w okolicy buduje. Sam projekt Andromedy jest na www. dobredomy.pl To chyba ja będę najbliżej - Elizówka. Nie mogę znaleść Twojej miejscowości. Podaj współrzędne z mapa.szukacz.pl Moje: http://mapa.szukacz.pl/?x=749183&y=386920&m=Eliz%f3wka&w=lubelskie&p=lubelski&g=Niemce&z=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 11.01.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Trudno, następnym razem będzie kawa na ławę. kurde ktos jeszcze dawal kawe na ławe ... ja mam na ławie dwie warstwy papy na lepiku ... i nie wiem czy to lepiej czy gorzej To się nazywa nowoczwsne budownictwo! Ewidentnie nie nadążamy! Ale żeśmy się uśmiali Ciekawe czy technologia u nas zastosowana tzn. folia plus warstwa fusów z herbaty się sprawdzi (herbata była z rumem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisio 11.01.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Witam wszystkich uczestników grupy lubelskiej!Jestem nowy na forum, ale podobny do Was:1.01.2006 o godz. 13.05 urodził mi się syn Miłosz 3720 gr 57 cmMiłosz ma starszą siostrę Zuzię 2,5 roku9.01.2006 kupiłem działkę w SUMGACH (mam nadzieję, że już Ktoś wie gdzie to jest)katalogi już mnie zniechęciłyALE ZA TO:mam sprawdzone namiary na: parkieciarza, elektryka, malarza i uwaga: gościa od mebli kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 12.01.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Zdzisio - witamy w naszym gronie i gratulacje! Dałeś zagadkę z tą miesjcowością ... jak to się nazywa Sugmy ? Evevet - ja też tak chcę!!!! Pawson - coś mi się wydaje że to Ty zacząłeś tą niezdrową konkurencję na polu ... becikowego Muszę uważać żeby żona nie przejrzała forum bo jeszcze jej co do głowy jakiś pomysł wpadnie przed zakończeniem budowy żeby być dżezzi, trendi czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Dyz - jakby co, to i tak będzie na Ciebie Ta miejscowość to chyba Smugi (?) - pamiętam jeszcze z okresu poszukiwań działki, ale za chorobę nie wiem, gdzie to... No i szuka tam działki Wicio, pewnie jest ładnie Zdzisio - witamy w klubie . Synek będzie miał niestandardową datę urodzin. Nie urodził się przypadkiem pierwszy w nowym roku ? Bardzo proszę o namiary na parkieciarza i człowieka od kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 12.01.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Też jestem z 01.01 tylko rok nie ten. I wcale nie miałam fajnie. Poszłam rok wcześniej do szkoły i byłam najmłodsza w klasie (wstyd był straszny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts