docart 20.01.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A jeśli chodzi o spotkanie to jutro na 17 może w tym miejscu http://mapa.szukacz.pl/?x=746015&y=379541&t=WYBRANY%20PUNKT&z=0, jest to pizzeria. Może być i w tym miejscu, żebyśmy się tylko spotkali Ja deklaruję swoją obecność. Im więcej nas będzie tym lepiej dla wszystkich Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 20.01.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ja niestety chyba nie przybędę, poniewaz moja Mała przechodzi właśnie wiatrówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.01.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 ja bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 20.01.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 A co z fizykami? Chętnie bym Was poznał - dokonaliście tego, co ja zamierzam powtórzyć w tym roku - Przyjdźcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.01.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 No więc, kto jeszcze? Fizyki, baba budowniczy, kubusy....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 20.01.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Witam Elitę forum Przeczytałem około 30 ostatnich stron i właśnie dlatego, że wnioski nie są budujące zadałem to pytanie. Zamierzamy budować w Jastkowie nad piękną rzeką Ciemięgą, projekt Z14 (link poniżej) z niewielkimi zmianami (wersja GP2, ale z pojedynczym garażem). Projektu jeszcze nie kupiliśmy, więc chętnie zapoznam się z opiniami na jego temat. Na forum "Projekty" nie doczekałem się zbyt wielu odpowiedzi. Tak na szybko, na co zwróciłem uwagę to: Kuchnia - tak jak jest rozmieszczone będziesz musiał mieć pochłaniacz taki z wkładem węglowym, bo nie masz tam komina Taras - bym zostawił tak jak jest pom. gosp. - pomysł mapi z połączeniem się sprawdzi pod warunkiem pieca gazowego z zamkniętą komora spalania (jest droższy) w przypadku pieca z otwarta powinno być doprowadzone świeże powietrze do pomieszczenia, co w zimie mocno ochłodzi pomieszczenie (w łazience jest to nieprzyjemne ) A ogólnie projekt jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.01.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ok, my się wybieramy , tylko do której knajpki? Oczywiscie proponuję i bardzo polecam Rogatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 20.01.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 My się postaramy, jeżeli będzie blisko nas (propozycja MaPi), bo samochód odmówił nam posłuszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.01.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 OK, tylko jak się nazywa ta restauracyjka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.01.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 My się postaramy, jeżeli będzie blisko nas (propozycja MaPi), bo samochód odmówił nam posłuszeństwa Coś o tym wiem . Baba budowniczy pizzeria przy Filaretów/Watykańska, przy rondzie Filaretów/Jana Pawła II. A link do dokładnego miejsca kilka postów wyżej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.01.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 OK, tylko jak się nazywa ta restauracyjka? Nie mam pojęcia, jakby co będziemy sie zdzwaniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.01.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 do lokalizacji dodam tylko ze ta pizzernia jest doslownie 20 metrow od kladki nad filaretow (tej przed rondem z Jana Pawła). Wg mnie zalety to cisza , spokoj, pustki i ... piwo ... raz nawet zjadlem tam pizze ... i zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 20.01.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Dzięki Monika B,MaPi : .O Gali zapomniałąm.W namiocie byłam chyba w złym momencie-nie odnowili jeszcze zapasów po końcówce starego roku.Na Chemicznej-jest jedna fajna do wc gościnnego ale ponad 60 zł m2.Tyle tylko,ze przecież to nie jest duże pomieszczenie to mozna jakos cenę przełknąć.Jeżeli zacznę budowę w marcu-to warto teraz kupować wełnę na ocieplenie poddasza czy raczej ceny sie nie zmienią? Smacznej pizzy i oczywiście proszę o sprawozdanie ze spotkania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 21.01.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 szymoszkowa, a może jednak wpadniesz na pizzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 22.01.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Mam pytanie dla osób już mieszkających i ogrzewających gazem. Jakie macie zużycie dzienne podczas tych mrozów? (a tak swoją drogą po ile jest teraz gaz?) A na spotakanie się nie załapiemy/załapalismy, bo w soboty jeszcze pracujemy (wiadomo chyba dlaczego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 22.01.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 ... na spotkaniu. Więc kiedy?? No właśnie, kiedy?? .... a świstak siedzi i zawija sreberka :) Ja KCE SPOTKANIA ..STRASZNIE .. bo teraz moja kolej w domu na wyjscie .... a świstak siedzi ... bo wiewiórka była nieletnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 22.01.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 MaPi,serdeczne dzieki,goszczę teraz rodzinę ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 23.01.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Witam BORFogrzewam dom gazem GZ50 od dwóch miesięcy.Dom 185 m.kw. po podłodze, 730 m.sz. (wymiary bez garażu i piwnicy, których nie dogrzewam).Ściany z Maxa 29 cm + styropian 12 cm, dach 20 cm Isower SuperMata.Kocioł Vitopend 100 z zamk. kom. spal. jednofunkcyjny z zasobnikiem 120L. + cyrkulacja. Regulator temperatury pokojowy.Średnie zużycie gazu ok. 7,5 m.sz. na dobę (w ostatnie mrozy ok. 10 m.sz.). Dodatkowo dogrzewam kominkiem Tarnawa 16kW codziennie od 16-tej do 23-ej. Rodzina 4 osobowa (2+2).Na poddaszu rozprowadzone DGP mechaniczne od kominka. Temperatury: Dzień: Parter 20 C, Poddasze 23 C. W nocy temp. o 1-2 stopnie niższa.Piwnica (nieogrzewana) 12 C, Garaż (nieogrzewany) 6 C. Ceny gazu GZ50 (po podwyżce): 1,26 zł/m.sz. (brutto) oraz 21 zł/mies. (opłata stała). PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 23.01.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Dzięki wukan, mi te informacje też się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.01.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Witajcie Niestety nie mieliśmy dostępu do netu mniej więcej od środy i nic nie wiedzieliśmy, że tylu chętnych było aby nas odwiedzić Szkoda że nie zadzwoniliście Mam nadzieję, że następnym razem uda nam się umówić (oczywiście zaproszenie jest aktualne). NIe udało się przedwczoraj, to może w następną sobotę?? Dajcie znać. Udało się Wam spotkać?? Ludziska - budujcie w 3-warstwowych ścianach. Ciepło jest!!! Tylko drzwi trochę nieszczelne Czy w drzwiach Gerda jest jakaś regulacja na zawiasach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts