aik 28.01.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Maxform chyba ten sam tylko moze tam inaczej traktuja mezczyzn a inaczej kobiety albo ja trafilam na takiego pechowego sprzedawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 28.01.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Maxform chyba ten sam tylko moze tam inaczej traktuja mezczyzn a inaczej kobiety albo ja trafilam na takiego pechowego sprzedawce Jak chcecie to mogę spróbować pomóc w negocjacjach Jeśli jesteś zainteresowa "próbą" do wyślij imię i nazwisko na PRIV Pogadam z nimi , zobaczymy ... może to coś znowu pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 29.01.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 witam wszystkich ,rozpoczynam na wiosnę .Do Idkama- buduję prawie identyczny dom jak twój,czy mógłbyś coś bliżej napisać , z czego budowałeś,jakie okna ,dach itp....,przybliżone ceny i gdzie kupowałeś( szkoda że nie wiedziałem o spotkaniu ale może następnym razem).dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 29.01.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 jeszcze jedna sprawa,czy możecie polecić jakąś solidną ekipę od 0 po dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 29.01.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 witam wszystkich ,rozpoczynam na wiosnę .Do Idkama- buduję prawie identyczny dom jak twój,czy mógłbyś coś bliżej napisać , z czego budowałeś,jakie okna ,dach itp....,przybliżone ceny i gdzie kupowałeś( szkoda że nie wiedziałem o spotkaniu ale może następnym razem).dzięki Witamy!!! grono coraz większe Fajno! A jaki domek budujesz? My budowaliśmy z BK 24 Lubartów, Okna Goran (jeszcze na papierze). Dach ceramiczny Creaton. 98% - Maxform (nawet okna i bramę) Ceny i itp... to długa i indywidualna historia, ale wszystko mam na papierze. Trzeba się spotkać Przy czym ?? ... patrz poprzednia strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 29.01.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 jeszcze jedna sprawa,czy możecie polecić jakąś solidną ekipę od 0 po dach. Pytaj Mariuchy, wg mnie spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 29.01.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 jeszcze jedna sprawa,czy możecie polecić jakąś solidną ekipę od 0 po dach. Pytaj Mariuchy, wg mnie spoko. Monument, ja mogę z czystym sumieniem polecić moją ekipę, jest tylko 1 problem - ten rok mają praktycznie cały zajęty. Sam nie wiem czy zrobią mi resztę wykończeniówki ( ocieplenia, tynki itd). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.01.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Maxform chyba ten sam tylko moze tam inaczej traktuja mezczyzn a inaczej kobiety albo ja trafilam na takiego pechowego sprzedawce Aik, o podejściu M. już pisałem parę miesięcy temu. Mówisz, że mogli Cie potraktować jak blondynkę - mnie w lecie po kolorze włosów ciężko sklasyfikować a też miałem podobne odczucia do twoich. Ceny przez nich zaproponowane to była lekka drwina. Nie wspomnę nawet o cenie jaką zaproponowali za stan surowy otwarty. Wspomnę tylko że zostało mi koło 65 000 w kieszeni budując systemem gosp. i nieco drożej niż zakładałem na początku Nawet nie bardzo byli skłonni do negocjacji. Jak im powiedziałem że w omedze dają wszystkie materiały taniej i to bez negocjacji to stwierdzili że oni zrobili co mogli a za całościówkę to nigdzie nie znajdę niższej ceny... ogólnie traktują klientów wg jakiegoś klucza, widać zostaliśmy sklasyfikowani jako "do zlania". Jedno tylko pociesza, że tak się oszukali na fizyku hmmm chociaż mnie to może zbywali tak bo się na fizyka powołałem a to było już po ich pierwszych doświadczeniach ... taaak to mógł być błąd Idkam, pewnie tobie poszło lepiej bo nie wiedzieli, że znasz Grzesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.01.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 no tak ... fizyk i jego znajomi sa spaleni w MAXFORMIE to nie podlega dyskusji .... buahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 30.01.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam wszystkich nowych i starych budowlańców Czy są tutaj tacy, co mają częściowo zaawansowane lub zakończone budowy i zgłosili się do Urzędu Skarb. o zwrot VAT-u.Ja złożyłem wszystkie papiery 2 tygodnie temu i czekam (na razie bez odzewu ze strony US). Mam nadzieję że wyszarpnę od nich trochę kasy, bo bardzo by się przydała. Poniżej mój domek zimąhttp://img69.imageshack.us/img69/3199/dsc000019uj.jpghttp://img68.imageshack.us/img68/9738/dsc000058jk.jpg PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witam wszystkich nowych i starych budowlańców Czy są tutaj tacy, co mają częściowo zaawansowane lub zakończone budowy i zgłosili się do Urzędu Skarb. o zwrot VAT-u. Ja złożyłem wszystkie papiery 2 tygodnie temu i czekam (na razie bez odzewu ze strony US). Mam nadzieję że wyszarpnę od nich trochę kasy, bo bardzo by się przydała. Pozdrawiam Wiesiek Przygotuj dokumenty na kontrolę (poważnie) Jeżeli korzystałeś w ciągu ostatnich 5 lat z tzw dużej ulgi lub ulgi remontowej, wszystko sprawdzą... Ja jeszcze nie złożyłam papierów, ale zamierzam wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 30.01.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Przygotuj dokumenty na kontrolę (poważnie) Jeżeli korzystałeś w ciągu ostatnich 5 lat z tzw dużej ulgi lub ulgi remontowej, wszystko sprawdzą... Ja jeszcze nie złożyłam papierów, ale zamierzam wkrótce Na kontrolę jestem przygotowany. Teraz US kontrolują wszystkich, ktorym mają zwracać jakiekolwiek pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.01.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Witajcie Firma Maxform - jakby to ująć, rozstaliśmy się jakoś w zgodzie . Ale kierowcę nauczzyłem ręcznie rozładowywać cegły, wykonawcę - posługiwać się 2 metrową poziomicą, przetrzymałem ich z kasą aż przyjedzie dachówka, nauczyłem kłaść wełnę. Opieprzałem wszystkich zasłużonych aż wreszcie dostałem propozycję pracy na stanowisku dyrektora w f-mie . To tak w skrócie. Acha - i jeszcze zapłacili odsetki za przestoje W sumie nie było źle. Mogłęm trochę odreagować po pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 30.01.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Wszyscy najeżdżają na Maxform, ja natomiast podobnie jak Idkam nie moge na nich narzekać. Dali mi takie ceny, że spokojnie mógłbym odsprzedawać do Omegi, Syke czy innych firm budowlanych i jeszcze byłbym zarobiony Jak nie mieli czegoś w dobrej cenie to mówili, gdzie mogę kupić taniej Tak więc ja byłem zadowolony i prawdopodobnie w tym roku znowu coś kupię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 30.01.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Dzięki idkam ! ale i tak mam do ciebie 10000 pytań,więc bez piwka się nie obejdzie.Dom to http://www.dobredomy.pl projekt emanuela 2 wydaje mi się że prawie taki sam.Gdzie można zobaczyć twój domek?czy znasz może różnicę ile ten sam dom kosztowałby z maxa?dlaczego goran i jaki koszt? na dziś tyle zostało jeszcze 9998. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 30.01.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 i jeszczcze jedno.Jak wkleić zdjęcie domku pod nazwą użytkownika,bo mnie szlag trafi za chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 30.01.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Idkam narazie spasuje z maxformem ale dziekuje bardzo za oferte, moze w przyszlosci z niej skorzystam. Blondynka z koloru nie jestem i nigdy nie bylam jak juz to szybciej ruda i to w dodatku w wielu odcieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 30.01.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Dzięki idkam ! ale i tak mam do ciebie 10000 pytań,więc bez piwka się nie obejdzie.Dom to http://www.dobredomy.pl projekt emanuela 2 wydaje mi się że prawie taki sam.Gdzie można zobaczyć twój domek? czy znasz może różnicę ile ten sam dom kosztowałby z maxa? dlaczego goran i jaki koszt? na dziś tyle zostało jeszcze 9998. pozdrawiam Monument, polecam lekturę ponizszego dziennika http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=44277&start=120 buduja identyczny projekt jak Twój, dziennik prowadzony wzorowo, znajdziesz w nim zestawienie materiałow, koszty i wiele innych rzeczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 31.01.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Monument, bardzo miło mi widziec kolejnego lubelskiego budowlańca. A odnośnie tego piwa, to kiedy się spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 31.01.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Czy może ktoś z was zetknął się z projektami firmy MG Projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts