dyz 01.02.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Co jest? Czyżby sezon budowlany ruszył a ja nie zauważyłem? Gdzie się wszyscy podziali? Zaczęła się wielka migracja? ... A może po hasło MaPi odnośnie piwa odniosło taki skutek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 To może grzane wino będzie bardziej zachęcające? Dyz - nieśmiało spytam - czy posiadasz jakieś zdjęcia z ostatniego wypadu??? Jeśli tak, to poproszę na priva U nas "się ociepla", gdyby ktoś chciał poszukać inspiracji - zapraszamy - teraz wszystko ładnie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 01.02.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Monika, zdjęcia są Jutro przyniose do roboty i wyślę A co do ocieplenia to chyba skorzystam z zaproszenia na inspekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Monika, zdjęcia są Jutro przyniose do roboty i wyślę A co do ocieplenia to chyba skorzystam z zaproszenia na inspekcję Z góry dziękuję za zdjęcia. Na inspekcję możemy się umówić w sobotę/niedzielę. W sobotę powinni być robotnicy (gdybyś chciał dopytać ich o szczegóły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.02.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Oj, to ja również jestem chętna na tą inspekcję . I na zdjęcia również. A odnośnie piwa to może po inspekcjii albo w trakcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 01.02.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 MaPi ze mnie taki budowlaniec jak z koziej d... t.... ,dla tego z miłą chęcią wypiłbym piwko w szerszym gronie i wysłuchał rad ekspertów.Zaczynam na wiosnę.Czekam na propozycje od wszystkich obecnych gdzie i kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.02.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 ... z miłą chęcią wypiłbym piwko w szerszym gronie i wysłuchał rad ekspertów.Zaczynam na wiosnę.Czekam na propozycje od wszystkich obecnych gdzie i kiedy. Ot, mądrego miło psłuchać Jak dla mnie spotkanie w sobotę jest ok, ale godzina to już do dogadania. Może być również piątek lub niedziela. Fajnie by było gdyby jakieś większe grono się zebrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 MaPi ze mnie taki budowlaniec jak z koziej d... t.... ,dla tego z miłą chęcią wypiłbym piwko w szerszym gronie i wysłuchał rad ekspertów.Zaczynam na wiosnę.Czekam na propozycje od wszystkich obecnych gdzie i kiedy. Ekspertów to i my lubimy posłuchać, my tam tylko budujemy i płacimy Chyba najlepiej wstępnie się umówić na sobotę/niedzielę około południa - wtedy jest (w miarę) ciepło i coś niecoś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 01.02.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Baba czyzbys zapraszala nas do siebie , ja chetnie pisze sie na takie ogladanie ale tylko sob lub nie i moze byc ok poludnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Baba czyzbys zapraszala nas do siebie , ja chetnie pisze sie na takie ogladanie ale tylko sob lub nie i moze byc ok poludnia. Jasne, zapraszam Może jednak w niedzielę - nie będziemy chodzić ekipie po głowie Chyba, że wolicie sobotę - też będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 01.02.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Chetnie tylko niemam pojecia jak do was trafic, jakas mapka by sie przydala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.02.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Niedziela przed południem jest jak najbardziej ok. A później pójdziemy na lody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 01.02.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Baba,rozumiem że przyjmiesz nas w tej białej długiej sukni,z lampką prawdziwego szampana i z brylantową kolią na smukłej szyi ( tak jak na twoim obrazku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Baba,rozumiem że przyjmiesz nas w tej białej długiej sukni,z lampką prawdziwego szampana i z brylantową kolią na smukłej szyi ( tak jak na twoim obrazku). O rrany, zamarznę na sopel Aik - mapka poszła na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 02.02.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Baba,rozumiem że przyjmiesz nas w tej białej długiej sukni,z lampką prawdziwego szampana i z brylantową kolią na smukłej szyi ( tak jak na twoim obrazku). O rrany, zamarznę na sopel Monika to coś to ocieplenie masz sp.... Acha, zdjęcia to ... no jutro będa na bank! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.02.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Baba - czyżbyś zapraszała do siebie?? To może wpadniecie też do nas? W niedzielę nam pasuje (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Dyz - do takiej sukni to już trzeba mieć kominek Nie wystarczy gorące serce i wełenka na poddaszu Fizyk - czemu nie? Może i Ty masz ochotę sobie przypomnieć jak wygląda coś-więcej-niż stan-surowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 02.02.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Myślałem że czegoś sie dowiem a wy piszecie tutaj tylko o jakichś pierdołach żałosne to forum lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 02.02.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Lontrel czytajac pierwsza i ostatnia strone faktycznie niewiele sie dowiesz a sadzac po twojej wypowiedzi to wiecej niechcialo ci sie przeczytacJesli chcesz uzyskac odpowiedz na jakies pytanie to wypadalo by je najpierw zadac.A jak to forum wydaje ci sie takie zalosne to niemusisz tutaj zagladac, zaufaj nam niebedziemy tesknic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Myślałem że czegoś sie dowiem a wy piszecie tutaj tylko o jakichś pierdołach żałosne to forum lubelskie Średnio sympatyczny początek . Zaglądanie na to forum nie jest obowiązkowe, także nie musisz się męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts