Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Myślałem że czegoś sie dowiem a wy piszecie tutaj tylko o jakichś pierdołach żałosne to forum lubelskie

no może nie będę bardzo oryginalny ale powiem tak, chcesz konkretów? jest tu taka opcja szukaj... nie chce Ci się w ten sposób to zacznij od pierwszej strony i zapewniam Cię że znajdziesz wszelkie możliwe konkrety dotyczące budowy od pierwszego wbicia łopaty aż do odbioru przez inspektora. Ale jeżeli uważasz że należy Ci się więcej? zastanów się dlaczego w twojej dość krótkiej historii na forum muratora jest aż tyle razy "dlaczego nikt mi nie chce odpowiedzieć" ...

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Jeszcze raz żałośnie a zarazem serdecznie wszystkich zapraszam :lol: . Ponieważ o 17-tej mamy pewne ważne spotkanie, wolałabym godzinę bliżej 12-tej jako początkową - więcej zwiedzimy ;)

Gdyby ktoś z nowych forumowiczów chciał dostać (beznadziejną) mapkę dojazdu do nas - piszcie na priva

Myślałem że czegoś sie dowiem a wy piszecie tutaj tylko o jakichś pierdołach żałosne to forum lubelskie

Witaj przybyszu z zamojszczyzny.

Zanim zdobyłem się na odpowiedź na Twój post zaczepny, rzuciłem okiem na te kilkadziesiąt żałosnych postów które wcześniej popełniłeś. A teraz przyszedł czas na odpowiedź (na pewno wszyscy byliby zdziwieni, gdybym nie zareagował). Odpowiem tymbardziej, że od mojej obecności na tym forum i w tym wątku (a przeczytałem go swego czasu w całości) nie pojawił się TAKI post jak twój.

Niezbyt dokładnie przeczytałeś regulamin forum. Jednym z pierwszych zapisów jest - Zanim zapytasz - poszukaj!!! A ty założyłeś kilka nowych watków n/t z czeo budować, czym różni się ceramika poryzowana od tradycyjnej (mam nadzieję, że już rozumiesz co to jest). Domyślam się, że albo wcale nie zadałeś sobie trudu aby wykorzystać funkcję SZUKAJ (bo nie umiałeś, lub ci się nie chciało), albo wpisując MAX dostałeś tyle tysiecy postów jako odpowiedź, że nie chciało Ci się czytać. Najłatwiej zadać pytanie. Może ktoś odpowie....

Potrzebujesz konkretnej rady. Oto moja pierwsza:

Jeśli jesteś na tyle LENIWY, że nie chce Ci się czegoś dowiedzieć samemu o budowaniu - to wogóle zrezygnuj z budowy!!!!!!!!!!

Dobrze Ci radzę.

Po drugie:

Na tym forum jesteś poprostu żółtodziobem, gówniarzem, pod względem budowlanym jak również forumowym. Jesteś zielony jak szczypiorek na wiosnę a już swoim idiotycznym postem zdąrzyłeś zrazić do siebie pare osób, którzy nie dość, że potrafią odróżnić poroterm od maxa, to jeszcze potrafia odpowiedzieć na inne znacznie trudniejsze pytania jak również starają się sobie wzajemnie pomagać poprzez dobre rady, wskazywanie miejsc gdzie można coś taniej kupić, lub gdzie kupować nie warto etc...

Być może jeszcze nie wiesz co straciłeś. Ale to już twój problem. Pamiętaj że twoje budowanie jeszcze się nie zaczęło....

Po trzecie

Gdybyś poczytał nasz wątek jak i inne, to byś może zrozumiał, że TO forum nie jest jedynie forum budowlanym. Nie wymieniamy sie tu tylko wiedzą budowlaną. Jesteśmy grupą ludzi, których połaczyła budowa, to forum. A teraz łączy nas wzajemna sympatia do siebie, ponieważ spotykamy się dość często w różnych okolicznościach, pomagamy również w innych sprawach (nie tylko budowlanych). Stajemy się grupą znajomych już nie w wirtualu - ale w realu. I tak jak wśród znajomych - tematy rozmów nie sprowadzają się tylko do tematu Budowy. Rozmawiamy sobie o różnych pierdołach, o sprawach ważnych i mniej ważnych itp, itd.

Po czwarte

Nikt cie nie zmusi do pisania na tym forum. Naprawdę, jeśli ci nasze towarzystwo nie odpowiada - to wyjdź. Albo poprostu zastanów się zanim jakiś post wyklikasz. Bo prawdę mowiąc, jedyny żałosny post (tu się powtórzę) na tym wątku napisałeś ty.

Mimo to życzę ci powodzenia i szczęścia. Szczęsie będzie ci potrzebne szczególnie, bo wiedzy budowlanej nie posiadasz i nie chcesz posiąść a ludzi mogących ci pomóc uważasz ża żałosnych. Twój wybór. Z jednym się tylko zgodzę:

,,, piszecie tutaj tylko o jakichś pierdołach żałosne to forum lubelskie

Masz rację. Cały mój post poświęciłem tobie lontrel - ŻAŁOSNY PIERDOŁO BUDOWLANY Z LUBELSZCZYZNY.

Witaj przybyszu z zamojszczyzny. (...)

Masz rację. Cały mój post poświęciłem tobie lontrel - ŻAŁOSNY PIERDOŁO BUDOWLANY Z LUBELSZCZYZNY.

Fizyk, czy Ty wiesz, co to są wrzody żołądka :roll: 8) ??

Jak się tak będziesz przejmował wszystkimi sfrustrowanymi pierdołami, to masz się sporą szansę w młodym wieku dowiedzieć...

Nie warto jak dla mnie

B_B postaram się stawić w samo południe :)

MaPi - jeżeli tylko pojawię się to coś dla Ciebie będe miał :)

Fizyk - czy będziesz miał za złe jeżeli wpadnie do Ciebie szpieg budowlany i parę rozwiązań spróbuje podejrzeć? :)

A wpadaj se :D :wink:

Pawson - wybierzesz się też ???

Zapraszam na gorącą herbatę lub kawę. Bo słyszałem że u Baby są przeciągi z powodu nieszczelności oraz kłopoty z ogrzewaniem :D :wink:

Przybywajcie podziwiać naszą chałupkę!