lontrel 03.02.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Przepraszam wszystkich którzy czują sie urażeni moją wypowiedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 04.02.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Dzięki idkam ! ale i tak mam do ciebie 10000 pytań,więc bez piwka się nie obejdzie.Dom to http://www.dobredomy.pl projekt emanuela 2 wydaje mi się że prawie taki sam.Gdzie można zobaczyć twój domek? czy znasz może różnicę ile ten sam dom kosztowałby z maxa? dlaczego goran i jaki koszt? na dziś tyle zostało jeszcze 9998. pozdrawiam Spotkanie i pogaduszki - JAK NAJBARDZIEJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 04.02.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 i jeszczcze jedno.Jak wkleić zdjęcie domku pod nazwą użytkownika,bo mnie szlag trafi za chwilę. Linka: http://www.imageshack.us/ file, przeglądaj, zmień rozdzielczość chyba 800x600, host it! i ... skopiuj drugi link w klej do postu. Jeśli coś nie wyjdzie ... pobaw się trochę a na bank coś Ci wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 04.02.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 dzięki idkam! ale co to jest yares i gdzie to jest?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 04.02.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 dzięki idkam! ale co to jest Yares i gdzie to jest? pozdrawiam Yares = Jarek = mój sąsiad = nasz kolega forumowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 04.02.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 idkam obejrzalam ta twoja budowe na forum ze wszystkich stron, jezdze przez abramowice prawie codziennie ale za pioruna niewiem gdzie ty ten dom budujesz , a chetnie bym toto obejrzala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.02.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 idkam obejrzalam ta twoja budowe na forum ze wszystkich stron, jezdze przez abramowice prawie codziennie ale za pioruna niewiem gdzie ty ten dom budujesz , a chetnie bym toto obejrzala to się umówmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 05.02.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 idkam, te głębokie ślady w śniegu przy twoim domku, zwłaszcza w okolicach tarasu to my . Przejeżdżaliśmy w sobotę blisko, więc postanowiliśmy spojrzeć. Ale śniegu to ty masz na działce, kurcze wpadłam po kolana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.02.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 idkam, te głębokie ślady w śniegu przy twoim domku, zwłaszcza w okolicach tarasu to my . Przejeżdżaliśmy w sobotę blisko, więc postanowiliśmy spojrzeć. Ale śniegu to ty masz na działce, kurcze wpadłam po kolana . Macie szczęście, że macie nogawki całe , a to burek... gdzie jego czujność? I jak, po wizji lokalnej? Decyzje podjęte?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 05.02.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 dzięki idkam! ale co to jest yares i gdzie to jest? pozdrawiam witam po baaardzo dlugiej nieobecnosci , ale jakos ostatnio ciezko mi cos napisac (ale czytam na biezaco ) pewnie, gdyby nie to pytanie, to jeszcze bym sie nie odzywal, a widze, ze musze sie przypomniec: otoz yares to jest takie cos na dwoch nogach i jesli tego potrzebujesz to jest to tutaj pozdrawiam nowych (rowniez tych bardziej nerwowych) oraz starych bywalcow do nastepnego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 06.02.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam w piekny poniedzialkowy ranek Wukan gdzie obiecane namiary na ekipe od dachu Jesli ktos posiada dobrych, sprawdzonych dekarzy to prosze o namiary. Mapi mozesz mi podeslac kontakt , do tego goscia od ktorego bralas pustaki betonowe na fundamenty. Dyz skad brales beton, cement i najwazniejsze piach, jesli byles zadwolony z jakosci i ceny podeslij mi namiary. Wszystkim za odpowiedz z gory dziekuje Ps spotkanie bylo super, kto niebyl niech zaluje , fizyk moj maz kazal ci przekazac ze dzialke to ty masz super i w lecie to on sie pisze na du.....ze grilowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.02.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam w poniedziałkowy niskociśnieniowy poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 06.02.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Baba_B i MaPi, zdjęcia doszły? Kto z obecnych na wczorajszym trialu miałby ochotę zobaczyć siebie (i nie tylko) na fotkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 06.02.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Dyz dawaj zdjecia, dawaj , post wyzej zadalam ci pytanie, odpowiesz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 06.02.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 idkam ty swoj domek stawiales z belitu 24 czy z 30 ?, jaka masz powiezchnie dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 06.02.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Aik jutro wezmę notes budowlany i podam namiary. Co do dekarzy to widziałem lepszych ale ci moi najgorsi nie byli więc jakby co to też jutro postaram się podać namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.02.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ja kce zdjęcia Dyziu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 06.02.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Ja kce zdjęcia Dyziu !!! Podaj emalie ... i posyp czymś tą piekielną górkę przed swoim domkiem, już myślałem że zostanę u was na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 06.02.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 spotkanko nam sie też bardzo podobało Fizyk mamy nadzieje ze sikorkom wystarczyło słoninki po naszej wizycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja-anna 06.02.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Po długich i mozolnysz poszukiwaniach znalazłam co z moich stron.Jeszcze dokładnie nie poczytałam waszych wypowiedzi ,ale jak wróce z pracy to powiece swój cenny czas i poczytam. Zaczynam budowę ,ale nie z cegły ,a z bala no i troszkę go zeszpece cegiełkš bo ze względu na wšskš szerokoć działki (w miecie)nie pozwolili mi strażacy Przykro .Ale klimat wewnštrz zatrzymam.Może podpowiecie mi gdzie na naszym terenie dobre drewniane okienka kupie i po rozsšdnej cenie . Jak rozwišzać problem glazury.Na razie tyle .Pozdrawiam ziomków .Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts