Gość 16.03.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 U nas też wyszło około 25 000 + podłogówka ok. 70/m z materiałem. Także wycena w środkowej strefie stanów średnich . Rozumiem, że kocioł nie-kondensacyjny... P.s. dolicz tyle samo na "biały montaż" i spółkę Fizyk - Ty się nie ciesz, w nas też nie powinno już przycelować . Zwłaszcza, że w dom dzielisz z fachowcem, który często ogląda słodkie maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.03.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 U nas też wyszło około 25 000 + podłogówka ok. 70/m z materiałem. Także wycena w środkowej strefie stanów średnich . Rozumiem, że kocioł nie-kondensacyjny... P.s. dolicz tyle samo na "biały montaż" i spółkę Fizyk - Ty się nie ciesz, w nas też nie powinno już przycelować . Zwłaszcza, że w dom dzielisz z fachowcem, który często ogląda słodkie maleństwa Ja się nie zarzekam. Lubię bociany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 16.03.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Dzień dobry - 100 lat mnie tu nie było Witam wszystkich Nowych i staruchów-bywalców również ale do rzeczy - potrzebuję namiarów na dobra i taniš ekipę brukarzy - kostkarzy którzy dodatkowo majš dobre upusty jeli chodzi kostkę Gdybyscie mieli sprawdzone kontakty to czekam niecierpliwie Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 16.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Qrcze! Ale bocianowo! Gratulki dla wszystkich, którzys ię przyznali ... i nie To ja chyba za seniorke tu będę robić, bo mój 13-latek już mnie przerósł. Na szczęście 10-cio latek, jescze sie czasem pieści i bawi w bobasa. szymoszkowa, rzucałam chyba na forum doskonałegop elektryka. Może nie zaplątał się gdzieś we druty? Może po południu odszukam, jak nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 16.03.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Dzień dobry - 100 lat mnie tu nie było Witam wszystkich Nowych i staruchów-bywalców również ale do rzeczy - potrzebuję namiarów na dobra i taniš ekipę brukarzy - kostkarzy którzy dodatkowo majš dobre upusty jeli chodzi kostkę Gdybyscie mieli sprawdzone kontakty to czekam niecierpliwie Pozdrawiam, Brukarza nie mam, ale zdradź z jakiej firmy polecają brać kostkę. Myślę, że za 2-3 miesiące będę już w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 16.03.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Guit witam ponownie brukarza niestety niemoge polecic u nas bedzie robic malzonek, po swietach zglosze sie po brame i kibelek. Co do chydrauliki to mi wyliczyli 20tys w tym piec z zasobnikiem, kaloryfery, wszystkie rurki do cw i co, no i w tym robocizna 5tys, firma nienajtansza Wiesman niedaleko Maxformu, ale ja ta wycene to dalam tylko zeby wiedziec na ile kasiorki mam sie przygotowac w przyszlosci. Jak juz bede na etapie instalacji to sadze ze zdecyduje sie na jednego poleconego chydraulika + materialy we wlasnym zakresie, podobno wychodzi duzo taniej Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 16.03.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 witam wszystkich! Temat pewnie jest juz przerobiony ale kilka postów wczesniej było o budowie ścian. Niedawno się za to złapałem. Biorąc pod uwagę ceny jakie mi proponowano to najtaniej wychodziło mi budować z bk 24+ styropian + bk 12. Budowanie z jednego pustaka i ocieplanie go np 12 styropianu (na felc) jest sporo droższe a ocieplanie wełną to juz kosmos. Ja buduję z u220 + 12 wełny + cegła k3 (12 cm) a i tak jest to tańsze niz np bk i ocieplenie na zewnątrz z wełny czy styropianu. Minusem jest troszke grubsza ściana i zmniejszenie powierzchni domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 16.03.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Monika B-wyszukiwarka nie znajduje twojego postu albo ja kiepsko wpisuję.Jeśli wpadnie ći w ręce to ja nadal jestem chetna.Wiesz,czytam wszystko ale jak mnie jeszcze coś nie dotyczy to wypuszczam z pamięci.I zle robię.Teraz będę sobie spisywać wszystkie konkretne informacje i potem będzie jak znalazł.Dlaczego ściana bk+ocieplenie+ bk jest tańsza niż bk+ ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 17.03.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Iwonka, zapraszam po odbiór ja już mam nową bramę pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 17.03.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Cześć Wszystkim!!!!!!!!! Mam pytania... 1. Czy 40,00 PLN za "punkt" elektryczny to dużo, czy mało?????Dodam, że z materiałem. Do punktu Gość zalicza: punkt świetlny i wyście do gniazdka (bez włączników światła). Bez tablic. 2. Czy za schody dębowe z obróbką (21 stopni), deska przy ścianach i części przedniej) bez balustrady - 5800,00 PLN to dużo?????? Pliiiissss, bo muszę się w tym tygodniu zdecydować! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.03.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Cześć Wszystkim!!!!!!!!! Mam pytania... 1. Czy 40,00 PLN za "punkt" elektryczny to dużo, czy mało????? Dodam, że z materiałem. Do punktu Gość zalicza: punkt świetlny i wyście do gniazdka (bez włączników światła). Bez tablic. 2. Czy za schody dębowe z obróbką (21 stopni), deska przy ścianach i części przedniej) bez balustrady - 5800,00 PLN to dużo?????? Pliiiissss, bo muszę się w tym tygodniu zdecydować! Dzięki! wg mnie to duzo a przynajmniej troszke wiecej niz by nalezalo zaplacic sprawdz jeszcze jak liczy kilka gniazdek w jednej ramce ... dla jednego to ciagle jeden punkt a inny przelicza kazde gniazdko jako punkt Dodatkowo czy pomiary i te sprawy juz wchodza w to 40 ?? i ile za tablice doliczy ... dodatkowo ty masz belit a za to powinno byc taniej ... niz np u fizyka czy u mnie w ceramice ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 17.03.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 IDKAM - pytanie, ile wyjdzie całoć (inst. elektr.) jeli wychodzi 4-5 tys z tablicami i reszta, to mysle, ze ok schody - raczej drogo, ale moze licze swojš miarkš ja dałem 5 tys. za swoje, ale z długš barierkš... - mozesz je zobaczyc w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 17.03.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Zbyszek po brame jednak wybiore sie dopiero po swietach, bo dopiero wtedy wchodzi ekipa i beda robic ogrodzenie, w tej chwili to ta brama moglaby zmienic wlasciciela na co ja niemam ochoty. Kto wybiera sie na targi, my bedziemy w sobote ok 13h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 17.03.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 nie ma sprawy Iwonka jak tam Mniejszy Maluch - jako teraz będziesz miała chyba termin? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 17.03.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Aik, ja na targach będę też w sobotę ale koło 13 to prawdopodobnie będę zmierzał powoli do wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 17.03.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 my pewnie też będziemy na targach ale gdzieś o 12,30 i też w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 17.03.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Zbyszek w najblizsza srode nareszcie. Bedziemy wypatrywac wszystkich znajomych forumowiczow , oczywiscie na targach Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 17.03.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Iwonka - trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 My na targach nie będziemy - w sobotę nasz domek przestaje być surowy otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 18.03.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Wczoraj wzięłam urlop i pchnęlam kilka rzeczy.Drzwi wewnętrzne zamówione - PORTAProjekt kuchni - II podejście zaliczoneNamierzony stolarz do schodów (ale nie odwiedzony jeszcze)Umówieni na poniedziałek goście od rolet zewnętrznych. Jedna porażka - nie zdążyliśmy obejrzeć dokonań gościa od tynków zewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts