Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie

Zacznę z grubej rury.

Dołączyliśmy do szacownego grona Oczekujących Na Dzidziusia (OND).

Więc jeszcze jeden argument na potierdzenie powiedzenia:

NOWY DOMEK - NOWY POTOMEK

:D :wink:

Od nas też szczere gratulacje. Będąc na zakupach w sobotę widziałem wszędzie kobiety w ciąży. Ostatnio tak miałem 3 lata temu w lecie :)

UWAGA!!! To jest zaraźliwe :)

Fizyki - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi mój drogi małżonek powiedział że jak mu dam gwarancje że trzeci dzidziuś to będzie chłopak to on sie od razu decyduje :lol: :lol: :lol:

a może jakieś spotkanko znowu udało by sie zorganizować - czy czekamy aż bedzie można pogrilować :lol:

Mariucha - jak możesz to daj nam namiary na priva na Panią architekt od wnętrz

Idkam - czy ty też możesz nam przesłać namiary na ogrodnika ?

z góry dziękuję

PS. Ja chyba przeoczyłam. Mariucha! Poproszę o namiary pomocy architektoicznej! Drogo bierze? Bo ja tez w potrzebie...

Monika, przepraszam że tak długo to trwało, ale ostatnio są problemy z czasem :-?

Co do cen to zależy co chcesz zrobić, czasem lepiej opłaca się wziąć tą panią na kilka godzin, wtedy bierze 25PLN?Godz. Zależy, co trzeba u Ciebie zrobić.

Namiary wysyłam na priva.

Pozdrawiam

Jeśli można to ja też chętnie poproszę o namiary, ciekawe ile ta pani bierze za kompleksowy projekt wnętrza domu jednorodzinnego?

Pozdrawiam.

Witam Wszystkich

Nareszcie nadrobilem zaleglosci i znalazlem troche czasu

Gratulacje i wszystkiego Najlepszego Fizyk

Do wszystkich poszukujacych garaze tez jestem na tym etapie

Podaje namiary

501 231 350 garaz 3x5 1300zl 2x3 ok 800 zl

Jadar Krasnik 081 8846671 garaz 3x5 1350zl 2x3 ok 950zl

Stal Mar Melgiew 081 4692121 jeszcze nie dowiadywalem sie

509 936 653 tez brak danych

A teraz moje pytania

Mam elektryka 20zl za punkt plus materialy z upustami jakie ma czy to duzo

Poszukuje wykonawcy co i wody w rozsadnej cenie

Pozdrawiam

Krzysiek

Mam elektryka 20zl za punkt plus materialy z upustami jakie ma czy to duzo

Hej,

u nas 140 pkt (alarm, elektryka, oświetlenie parkowe, oświetlenie na zewnątrz, domofon, brama, TV SAT, instalacja TV wewnętrzna, tablica i wszystkie przełączniki - w sumie 20 szt.) - 44 PLN za punkt z materiałem - na gotowo.

Jestem zadowolony. Cena może nie najniższa, ale ...

Jeszcze raz dziękuje w imieniu swoim i Fizuli za gratulacje.

Witam Mam elektryka 20zl za punkt plus materialy z upustami jakie ma czy to duzo

Pozdrawiam

Krzysiek

Krzysztof - niech elektryk Ci wyceni koszt materiałów np na 200 punktów (tyle średnio wychodzi w domku). Wtedy będziesz miał czarno na białym. Mam przykre doświadczenia w tematach "dogadamy się później" i "damy dobry rabacik". Czyli żadnych konkretów. Niech Twój elektryk trochę pogłówkuje i policzy ile za materiał na całość. Wszyscy wiemy jak to z rabatami bywa. W jednej hurtowni dadzą 5% i będzie to cena atrakcyjna a w innej 35% - i dalej będzie drogo.

Pawson, kiedy planujesz zalewać te rurki od centralnego odkurzacza, bo się nie wyrabiam na zakrętach i trudno mi znaleźć czas na odwiedziny?

Jak zacznę budowę, to wreszcie odpocznę :wink:

damy rade .. jeszcze z 1 m-c do posadzek mam spokojnie liczac

baba_b wycena welny ISOVER 14 cm robiona of kors w DREWNOSTALU ...

styropian musze kupic na wylewki .. moze ktos ma jakies dobre ceny i namiar na sprzedawce ktory nie jest chorobliwie uzalezniony od papierow :wink: 8) 8) :lol:

Jeszcze raz dziękuje w imieniu swoim i Fizuli za gratulacje.

Witam Mam elektryka 20zl za punkt plus materialy z upustami jakie ma czy to duzo

Pozdrawiam

Krzysiek

Krzysztof - niech elektryk Ci wyceni koszt materiałów np na 200 punktów (tyle średnio wychodzi w domku). Wtedy będziesz miał czarno na białym. Mam przykre doświadczenia w tematach "dogadamy się później" i "damy dobry rabacik". Czyli żadnych konkretów. Niech Twój elektryk trochę pogłówkuje i policzy ile za materiał na całość. Wszyscy wiemy jak to z rabatami bywa. W jednej hurtowni dadzą 5% i będzie to cena atrakcyjna a w innej 35% - i dalej będzie drogo.

Dokładnie jak pisze Fizyk. A jak już będziesz miał wykaz materiałów to podam adres gdzie należy się udać i sprawdzić czy nie można taniej i zapewniam że da się :) a jak by tak zebrać większą ilośc chętnych do zakupu materiałów to może ...

A jak już będziesz miał wykaz materiałów to podam adres gdzie należy się udać i sprawdzić czy nie można taniej i zapewniam że da się :) a jak by tak zebrać większą ilośc chętnych do zakupu materiałów to może ...

Dyziu to od razu podaj gdzie się udać, żeby zbyt długo nie kursować między hurtowniami. A co do większych zakupów to jesteśmy jak najbardziej za. My zamierzamy zacząć elektrykę po Świętach. Tylko musimy dorwać eleketryka, żeby zrobił nam zestawienie materiałów.

Witam wszystkich, uf wreszcie znalazlam chwilke czasu na odwiedziny.

Informuje wszystkich zorjetowanych i tych mniej zorjetowanych :wink: ze od 22 03 2006 od godziny 10,30 jest nas w rodzince wiecej :D

Mamy wspanialego zdrowego drugiego synia, i straszny problem w wyborze imienia dla niego, kazdy chce inne :cry:

Pozdrawiam

Witam wszystkich, uf wreszcie znalazlam chwilke czasu na odwiedziny.

Informuje wszystkich zorjetowanych i tych mniej zorjetowanych :wink: ze od 22 03 2006 od godziny 10,30 jest nas w rodzince wiecej :D

Mamy wspanialego zdrowego drugiego synia, i straszny problem w wyborze imienia dla niego, kazdy chce inne :cry:

Pozdrawiam

Serdeczne gratulacje od nas wszystkich :)