szymoszkowa 06.04.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Monika,nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.04.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Witam wszystkich, uf wreszcie znalazlam chwilke czasu na odwiedziny. Informuje wszystkich zorjetowanych i tych mniej zorjetowanych ze od 22 03 2006 od godziny 10,30 jest nas w rodzince wiecej Mamy wspanialego zdrowego drugiego synia, i straszny problem w wyborze imienia dla niego, kazdy chce inne Pozdrawiam GRATULUJEMY I ŻYCZYMY ZDRÓWKA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazber 06.04.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Aik, Serdecznie gratuluje i zycze aby dzieciak byl przede wszystkim zdrowy. Co do wybory imienia jestem rowniez za Mateuszem - Matthew , or Mat poniewaz latwe w uzyciu na arenie miedzynarodowej. My mamy synka o imieniu Jacob- Jakub i jest O.K. Nie wiem czy imie ma zwiazek z charakterem??? Pozdrawiam, Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 07.04.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Szymoszkowa ja kupowałem bloczki po cos około 1.90 zł brutto o wymiarach 25x25 a grubość to chyba 12 cm, niesamowicie twarde. kierowca przechylił pakę i wysypał bez rozładunku. żaden nie popękał. za punkt hydrauliczny to około 80 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 07.04.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 J akbyś jeszcze powiedział gdzie kupowałeś te bloczki to byłoby ok . A hydraulik robi Ci kompleksowo i porządnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 07.04.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ja mieszkam w takiej małej miescinie jak Parczew. Tanio mozna też kupić (podobno) w Radzyniu Podlaskim. tak mi mówił moj murarz, ktory nimi murował, tylko tamte są większe troche i droższe tel. do Radzynia 0833521521, a do Parczewa Zakład Budowlany "Zgoda" ul. Siemieńska 20, 0605231125, 0605231126, 083 355-20-41. Ja kupowałem jesienią, może teraz cos sie zmieniło. Hydraulik będzie mi robił za kilka miesiecy i tak się dogadałem - 80 zł za punkt tzn. co i woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 07.04.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 roboty hydraulika nie widziałem ale zebrałem same bardzo pochlebne opinie na jego temat z innych robót, a niektóre domy to w porównaniu z moim (10,70x9,50) pałace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Bardzo Was proszę poratujcie mnie z tym alarmem! Czy w Lublinie kto robi kontaktrony? No wiecie - takie na zwierzaki. Bo ja na razie nie mogę namierzyć... U mnie robił brat - mogę spytać, gdzie je kupował i jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.04.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Bardzo Was proszę poratujcie mnie z tym alarmem! Czy w Lublinie kto robi kontaktrony? No wiecie - takie na zwierzaki. Bo ja na razie nie mogę namierzyć... U mnie robił brat - mogę spytać, gdzie je kupował i jakie Monika jakbyś się dowiedziała to daj znać ... oczywiście odnośnie kontaktronów a nie zwierzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 OK, jasne Mam jeszcze pytanko: Czy ktoś ma znajomego w TPSA, najlepiej w dziale inwestycyjnym??? Będę wdzięczna dozgonnie za dobry kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.04.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witajcie Monika - spróbuj firmy Altest i Solid. Ten drugi jest tańszy. Co do imienia - to już obmyślamy z Fizulą. Na razie mamy kilka typów dla dziewczynek. Jeśli chodzi o młodych facetów to na razie u nas "sprawdza" się Danielek. Witaj Adam. Mój ojciec pochodzi spod Parczewa. Twoje okolice są mi bardzo bliskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.04.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 OK, jasne Mam jeszcze pytanko: Czy ktoś ma znajomego w TPSA, najlepiej w dziale inwestycyjnym??? Będę wdzięczna dozgonnie za dobry kontakt Dołączam sie do pytania ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.04.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witajcie Monika - spróbuj firmy Altest i Solid. Ten drugi jest tańszy. No można jeszcze sprawdzić stratus na nowym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.04.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Szymoszyszkowa! Dzieki. W końcu znalazłam chwilę i zaraz dzwonię. Babo! Bardzo chętnie - jakby mógł polecić kogoś od tych kontakronów to byłoby fajnie. Jak sama cos znajde też dam znać. Jezusicku! Czy Wy też nie macie kiedy w d... sie podrapać, czy tylko ja taka rura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 07.04.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja to się teraz w głowę mocno drapię. Jak zaakceptować i zmienić oferty, które nie kończą się poniżej 10tyś (schody wew. z barierkami - 10, rolety zew. - 12, drzwi wew 12, a kuchnię gość wyliczył na 42). Wyjaśniam tylko, że my tak zawsze. Zaczynamy od oferty full wypas, żeby móc z pewnych rzeczy zrezygnować. Mam niż psychiczny, ale myślę, że w weekend nabiorę animuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja to się teraz w głowę mocno drapię. Jak zaakceptować i zmienić oferty, które nie kończą się poniżej 10tyś (schody wew. z barierkami - 10, rolety zew. - 12, drzwi wew 12, a kuchnię gość wyliczył na 42). Wyjaśniam tylko, że my tak zawsze. Zaczynamy od oferty full wypas, żeby móc z pewnych rzeczy zrezygnować. Mam niż psychiczny, ale myślę, że w weekend nabiorę animuszu. Trzymaj się. Może budowa nas nie wykończy, co? Ja teraz muszę się uporać z ofertš na ogrzewanie 30. tys. Niby wszytko -grzejniki, plus piec plus usługa, ale kwota, że włos dęba staje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 08.04.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 A czym grzejesz?Podłogówke też robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 08.04.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Dzieki wszystkim za zyczenia, odnosnie imienia stanelo na Mateusz, Karol, maz skapitulowal .Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 08.04.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Hello, czy ktoś z Was buduje siedlisko ? Czy planujecie budynek gospodarczy ? Słyszałam, że mozna taki budynek postawić do 35 m2 bez pozwolenia tylko na zgłoszenie, natomiast mojemu mężowi w starostwie powiedzieli, że do 25 m2. Może nie doczytali, że to ma być siedlisko ..... Słyszeliście o jakiejś zmianie w prawie budowlanym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 08.04.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Do 25m2 na ileś tam p[owierzchni działki natomiast siedlisko-to nie wiem,ma zupełnie inne prawa i łatwiej budować,nie potrzeba wielu różnych pozwoleń.Brat traktował remont swojego jako rozbudowę i naprawdę nie musiał hasać po urzędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts