guit 11.03.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Gratulacje to teraz masz juz otwarta droge do meki pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 11.03.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 OOO, jakie ekspresowe odpowiedzi. Wielkie dzięki Oblewanie???, hmmmm...... faktycznie trzeba pomyśleć, z wrażenia nawet nie przyszło mi to do głowy. PPawluk, nie było łatwo - to fakt, przez ten czas stałem się kolekcjonerem sąsiedzkich podpisów, nawet nie zliczę ile ich musiałem zebrać . Ty na pewno też się doczekasz, tylko niestety trzeba się wykazać nie lada cierpliwością w pokonywaniu kolejnych bardzo dziwnych wymogów stawianych przez starostwo itp . Zbyszek - to faktycznie może okazać się męką, chociaż jestem już trochę zaprawiony w boju Jeszcze raz wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 11.03.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 jednego sie nauczylem i stalo sie to moja zlota zasada - brac poprawki na dostawcow, transporty itp. itd. pozwala zaoszczedzic wiele nerwow, ktorych zreszta i tak sie nie uniknie a teraz, na etapie wykonczen, zaczynam zauwazac bledy wszystkich ekip...i tak podobno jeszcze dlugo zostanie :| ale juz mi przynajmniej nie wieje i jutro zaczynam instalacje pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 11.03.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Zbyszek, życzę udanej inwestycji i jak najmniej nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 11.03.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 dzieki czego Tobie i calej reszcie tez zycze ))) pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 11.03.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 tommi5 napisz gdzie sie miesci twoja dzialka i gdzie to zalatwiales (czy w Lublinie?? ) Jakos stracilem ta informacje w zakamarkach mojej pamieci 2. Czemu w takim razie nie zaczynasz budowy od nastepnego tygodnia ?? czyzby bylo jeszcze cos w kwestii zalatwien i uzgodnien o czym nie mam zielonego pojecia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 11.03.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 z tego co pamietam - dwa tygodnie na uprawomocnienie+tydzien od momentu zgloszenia budowy pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 11.03.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Kurde ale tempo Ledwo pan wjukowski nadaza odpsywac mi na skrzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 11.03.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 opuszki palcow to juz ma popalone ))))))))) pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 11.03.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Działka w miejscowości Ćmiłów ( przy trasie wyjazdowej w kierunku Biłgoraja, lub jak kto woli Przemyśla). A budowę przeniosłem na następny sezon ponieważ: 1. nie wiedziałem jak długo potrwa załatwienie tych wszystkich spraw papierkowych (sąsiadowi to zajęło 9 miesięcy) i nie mogłem umawiać ekip, a teraz juz troche późno na znalezienie dobrych i sprawdzonych z wolnymi terminami na ten rok. 2. w celu dofinansowania budowy jestem zmuszony na trochę emigrować , a powrót planuję na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 11.03.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Aha i odnośnie załatwiania to było w Lublinie, nasze kochane starostwo na Spokojnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 11.03.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Dzieki, Dobrze ze przynajmniej po otrzymaniu pozwoleniu koncza sie urzedowe schody ... Ja ciagle mam nadzieje ze mi sie uda rozpoczac w tym mniej wiecej okresie co Tobie - mam nadzieje na niejedno piwo przy ustalaniu wspolnych zakupow, technik budowlanych i klnieciu na budowlancow PS. wspolczucia dla opuszkow dla wiadomo kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 11.03.2004 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Pozdrawiam wszystkich Ja ziemi szukam od ubiegłego lata i jak na razie bez rezultatu .. Niby mam już coś obiecane ale to wszystko bliżej lata , a ja na gwałt potrzebuję pierwsze parę wywrotek do świąt wielkanocnych ( bo rur od szamba w powietrzu nie położę ..). A tu pani zima sie u nas na dobre zadomowiła i obawiam sie , ze do świąt nie ma zamiaru odpuścić Ale mnie optymizm nie opuszcza i snuję plany dalej.. Gdzie najtaniej kupić pustaki i natproża ? czy to prawda , ze u producenta może być drożej niz u hurtownika ? Zyczę powodzenia przy potyczkach z nadgorliwymi urzednikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 11.03.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 hej urko oczywiscie, ze u producenta moze byc drozej - mam przyklad pod nosem okna - producent dal mi rabat fabryczny, ale nie moze dac mniej, bo jaki sens mialaby sprzedaz hurtownikom? w moim przypadku przedstawiciel zanizyl bardzo swoja prowizje (wrecz bliska zeru), ale jest na tym do przodu, bo wiecej sprzeda pozdr, Zbyszek p.s. dzieki Gesiu jeszcze raz na namiary na stolplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 11.03.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Witam Was serdecznie! Wiosna, przynajmniej ta kalendarzowa się zbliża to widzę że i życie w forumowiczów wstąpiło. Miło spojrzeć na aktualną wysoką częstotliwość wpisów . Pozwolenie się właśnie załatwia, szacuję, że dostanę go na przełomie kwietnia / maja. Dzisiaj był pierwszy zakup materiałów na ściany, teraz kolej na bloczki fundamentowe, stal (ale podrożała!!!), kominy a później truchtem do banku po kredycik.... i już jestem ujajany. No a w sobotę targi budowlane... Pozdrawiam - Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 11.03.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Rzeczywiście ruch aż miło PPawluk napisał Ja ciagle mam nadzieje ze mi sie uda rozpoczac w tym mniej wiecej okresie co Tobie - mam nadzieje na niejedno piwo przy ustalaniu wspolnych zakupow, technik budowlanych i klnieciu na budowlancow Jestem jak najbardziej za Może znajdą się jeszcze jacyś spragnieni wymiany myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 12.03.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 No to jestesmy wstepni umowieni na kiedys :) Mam nadzieje ze sie zadeklaruje wiecej osob ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neo23 12.03.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Witam,Chyba dotarłem na lubelską stronę o rok za późno ale zawsze. Buduję 10 km. od centrum Lublina. Stan jest zamknięty zaczynam ocieplać i tynki wewn. pozdrawiam. mam nadzieję że będę częściej tu zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neo23 12.03.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 a właśnie przy okazji , jakie macie wkłady kominkowe i możecie polecić jakąś dobrą ( solidną i nie za miliony ) ekipę do montażu itp. Ostatnio byłem w firmie (bez nazwy bo nawet nie pamiętam) na Al. Kraśnickich od centrum przed salonem Toyota po tej samej stronie. Po prostu dramat ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 13.03.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Tomek, Paweł - to gdzie i kiedy pierwsza narada? Neo23 - tam, gdzie opisałeś są 2 firmy okienne, jedna to G..an, drugiej nazwy nie pamiętam. Ech... "handlowcy", przez "ch" chyba A ja byłem już na targach Stosy ulotek, pęk wizytówek, no i próbki betonu a raczej keramzytu w plecaku. Balonik z helem, niestety, uciekł ;( Wiele ciekawych kontaktów nawiązanych, no i widziałem się z Andrelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts