fizyk 02.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 HEJ to jeszcze raz ja Czy ktoś ma może z was juz nie potrzebny garaż do sprzedania -kontakt na priv Buczek Cześć Buczek. Ja próbowałem sprzedać garaż przez pół roku. Tyle że nie był przenośny - tylko murowany na ul. Bursztynowej . Ale w końcu sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.05.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Pawson zapomniałeś o pierwszym podstawowym problemie, który każdy z nas przechodził: BUDOWAĆ SIĘ CZY NIE ? - Oto jest pytanie pierwszy i podstawowy to jest chyba TO BE OR NOT TO BE ten gosc co mi kopal studnie chlonna uklada kostke ... ale nie wiem jak z jego terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.05.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ja się właśnie przegryzam przez temat kostkarski - dam znać co i jak PTH - tez bym wybrała jeszcze raz - jestem bardzo zadowolona. Co do bruzd - robili je hydraulicy i elektrycy i nie widziałam jakichś straszliwych dziur, nie narzekali generalnie. Ceny też nie podnieśli ze względu na materiał. Na pewno w bk łatwiej, ale chyba materiału nie wybieramy coby wykonafcom było łatwiej Buczek - w sprawie garażu napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 02.05.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Kto z nowych budowlańców orientuje się, gdzie można nabyć cement za przyzwoitą cenę? Czekam na namiary, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.05.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Kto z nowych budowlańców orientuje się, gdzie można nabyć cement za przyzwoitą cenę? Czekam na namiary, dzięki A jaka cena jest przyzwoita? Ja ostatnio płaciłam 278 netto/tonę za CM1 (do tynkowania, miksokreta itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 02.05.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Może źle sformułowałam pytanie. Chodzi mi o to, jaka cena cementu (takiego na fundamenty) jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 02.05.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 No i poszlo lawa wylana, nawet betonu zbyt duzo nieposzlo, raptem 17,5 m3, w pon jedziemy dalej, czyli murujemy fundamenty. Mam pytanko do bardziej zawansowanych, hudziak wylewaliscie przed wymorowaniem scian parteru, czy po postawieniu calego domku, i ktora opcja jest lepsza. w jakiej teraz cenie jest cement, taki do morowania, i gdzie mozna go najtaniej kupic Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 02.05.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 My kupowaliśmy ostatnio cement I za 350 brutto tona. Jeśli chodzi o chudziaka to wylewaliśmy go przed murowaniem ścian. Jaka opcja jest lepsza - nie wiem. Ważne, najpierw dokładnie przemyśl gdzie będziesz miała jakie "sprzęty", które będą podłączone do kanalizacji, żeby później nie kuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.05.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 cement po 320 kupowalem niedawno .. podobno podrozal ostatnio ja chudziaka robilem po scianach i dachu ... ale u mnie grunt nie byl dobrze zageszczony wiec specjalnie czekalem i regularnie polewalem go woda coby sobie posiadal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicio 02.05.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Cena którą podałeś za tujki jest rzeczywiście bardzo atrakcyjna. Jestem ciekaw gdzie można je dostać. Byłbym wdzięczny za info w tej sprawie. Ciekawe czy sa tam także inne drzewka iglaste ?Pozdro,Wicio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 02.05.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Cena którą podałeś za tujki jest rzeczywiście bardzo atrakcyjna. Jestem ciekaw gdzie można je dostać. Byłbym wdzięczny za info w tej sprawie. Ciekawe czy sa tam także inne drzewka iglaste ? Pozdro, Wicio Dołączam sie do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 02.05.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 No i poszlo lawa wylana, nawet betonu zbyt duzo nieposzlo, raptem 17,5 m3, w pon jedziemy dalej, czyli murujemy fundamenty. Mam pytanko do bardziej zawansowanych, hudziak wylewaliscie przed wymorowaniem scian parteru, czy po postawieniu calego domku, i ktora opcja jest lepsza. w jakiej teraz cenie jest cement, taki do morowania, i gdzie mozna go najtaniej kupic Poz Witaj, u mnie chudziak był wylewany po postawieniu całego domu. Chyba obie metody są dobre, natomiast jako plus takiego rozwiązania wymienie fakt, że przy robieniu tego na poczatku musisz brać "skoczka" do ubicia gruntu, natomiast u mnie utwardzenie zrobili murarze przy stawianiu scian Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 02.05.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witaj, u mnie chudziak był wylewany po postawieniu całego domu... Jak tam tynki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.05.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ja też poproszę o namiary na sprzedawcę tuiChudziaka robiliśmy po wybudowaniu domu. I dobrze - troszkę nam się zmieniła koncepcja dot. kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.05.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 mam pytanie skąd braliście / bierzecie drzwi wewnętrzne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 02.05.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 mam pytanie skąd braliście / bierzecie drzwi wewnętrzne ?? Hmmm, ja tu... http://www.zdrowydom.com.pl/ M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja-anna 03.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam wszytkich budujacych.Mam pytanie .Rozpoczeta budowa,tzn zrobiono wykopy,zwieziono pustaki i puste worki po cemencie.Zastanawiam sie do czego sa puste worki ????moze ma ktos dowiadczenia ????zadałam sobie trudu i policzyłam jest ich 40 .Zanim zapytam kierownika budowy może ktos z forum mi podpowie.Zaznaczam jeszcze cementu nie ma na budowie .dzieki z góry .a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.05.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 pojęcia nie mam ... wiadomo że sa puste jak z nich wysypia cement ale tak po prostu puste żeby przywozić ... kosmos jakiś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja-anna 03.05.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 I jeszcze nie zaczeli a ja juz mam straszne mysli .Jak mi logicznie nie wytłumaczy to popędze bez zapłaty i znajde inna ekipe ,a moze bede stała i patrzyła na rece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 03.05.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam po dłuższej przerwie. W tamten poniedziałek starostwo dało mi decyzje pozytywną. Jeszcze tylko wrócą zwrotki i będę mógł zgłosić chęć rozpoczęcia. Uff. W anonsach znalazłem całą listę sprzedawców garaży, więc nie będę o pytał o namiary, ale o to na czym postawiliscie blaszaka? Na samej ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts