Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo się cieszę, że grillek się udał :D Jednak duża działka ma i duże zalety - nasza po zabawie p. koparkowego z piaskiem przypomina piaskownicę :evil: i jeszcze troszkę czasu i pracy wymaga zorganizowanie na niej grilla...

Drzwi mam z Gorana - bardzo OK Nawet nie wiedziałam, że mają podwykonawców - powęszyć zawsze warto ;)

aik siatkę mozna odebrac codziennie po 18 na działce w kol. Prawiedniki

dojazd:

1/ od strony drogi na Biłgoraj- w Mętowie przy szkole ( zólte œwiatło pulsacyjne przy przejsciu) skrecic w prawo ( drogowskaz- PRAWIEDNIKI 6KM)o od skrzyżowania 2,5 km po prawej stronie przy drodze, za lasem drugi dom ( płot z cegly klinkierowej i sztachety)- zdjecie mojego domu jest na forum muratora

2/ od strony drogi na Bychawe- za lasem Dabrowa jest skrzyżowanie w lewo( drogowskaz MĘTÓW 6KM) od tego miejsca 3,5 km po lewej stronie

( ograniczenie do 40 km/godz) jest moja działka

Spiecz sie bo jest juz jeden chetny, sprzedam temu kto przyjedzie pierwszy.zadzwoń przed przyjzadem 0606911776

aik siatkę mozna odebrac codziennie po 18 na działce w kol. Prawiedniki

dojazd:

1/ od strony drogi na Biłgoraj- w Mętowie przy szkole ( zólte œwiatło pulsacyjne przy przejsciu) skrecic w prawo ( drogowskaz- PRAWIEDNIKI 6KM)o od skrzyżowania 2,5 km po prawej stronie przy drodze, za lasem drugi dom ( płot z cegly klinkierowej i sztachety)- zdjecie mojego domu jest na forum muratora

2/ od strony drogi na Bychawe- za lasem Dabrowa jest skrzyżowanie w lewo( drogowskaz MĘTÓW 6KM) od tego miejsca 3,5 km po lewej stronie

( ograniczenie do 40 km/godz) jest moja działka

Spiecz sie bo jest juz jeden chetny, sprzedam temu kto przyjedzie pierwszy.

Słuchajcie!!!!!!!!!!!!!!!

Ile płacicie lub płaciliście za stan surowy bo ja 33tys w tym:

-wykop koparką i wywiezienie 250 m3 ziemi

-piwnice pod całym domem z cegły ich izolacja i ocieplenie

-pietro z maxa i sciany działowe z kratówki

-poddasze z maxa i kratówki oraz 5 lukarn które są żelbetonowe

-nadzór

-kosztorys do kredytu

Bez dachu

i o nic mam sie nie martwić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Słuchajcie!!!!!!!!!!!!!!!

Ile płacicie lub płaciliście za stan surowy bo ja 33tys w tym:

-wykop koparką i wywiezienie 250 m3 ziemi

-piwnice pod całym domem z cegły ich izolacja i ocieplenie

-pietro z maxa i sciany działowe z kratówki

-poddasze z maxa i kratówki oraz 5 lukarn które są żelbetonowe

-nadzór

-kosztorys do kredytu

Bez dachu

i o nic mam sie nie martwić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

witam!

jeden z moich kosztorysow(ten najbardziej korzystny) wynosi 40000. cena obejmuje wykop i wywoz ziemi, parter i pietro, dach wraz z polozeniem dachowki. bez nadzoru. ekipa ponoc bardzo zgrana.

http://www.krajobrazy.com.pl/index.php?strona=domek&numer=1&nazwa=PIASEK_PUSTYNI

witam!

jeden z moich kosztorysow(ten najbardziej korzystny) wynosi 40000. cena obejmuje wykop i wywoz ziemi, parter i pietro, dach wraz z polozeniem dachowki. bez nadzoru. ekipa ponoc bardzo zgrana.

http://www.krajobrazy.com.pl/index.php?strona=domek&numer=1&nazwa=PIASEK_PUSTYNI

Jak na mój gust, a domy mamy podobne, jeśli bez odrobiny materiałów to trochę sporo :-?

Witam wszystkich,

U mnie stan już ponad ziemią :) . Koło weekendu może zaczną strop, więc robota posuwa się naprzód.

Niestety, w wyniku nieporozumienia wykruszyła mi się ekipa do dachu :( (położenie więźby i pokrycie dachówką ceramiczną z obróbkami). Jak macie sprawdzoną i godną polecenia ekipę, dajcie znać na priv(planowany termin rozpoczęcia dachu - początek czerwca)

Witajcie

NA wstępie - MaPi - jeszcze raz dziękujemy za grillika. Daniel zasnął w drodze i niestety nie daliśmy rady go już wykapać i przebrać. Ten kilogram piachu jaki pozostał w jego pościeli nad ranem możecie odebrać w każdym terminie (po wcześniejszym telefonicznym uzgodnieniu) :D :wink:

Ponawiam zapytanie - Gdzie/u kogo (najlepiej bez VATa) zakupić/zrobić kostkę brukową. Jakie ceny funkcjonują na naszym dziwnym rynku?

Co do siatki - ja będę chciał kupić już docelową. Jakie są ceny za mb? Gdzie kupowaliście, gdzie warto kupić? A może założymy jakąś spółdzielnię i w parę osób wynegocjujemy jakieś lepsze warunki???

Dajcie znać.

Kupuję w Bruk- Becie i będzie mi układał ich przedstawiciel. On ma jakieś zniżki (podobno) i bez Vatu tylko układanie.

Ja mam z 200m2 do ułożenia więc wyjdzie nas to z 15-16 tyś!!!

Taniej i z dobrą jakością nic nie znaleźliśmy.

daj namiary na gościa!!!!!!!!!!!

jak będziesz zadowolona to go wezmę w przyszłości :D