agamon 07.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 idkam, ja mam drzwi zewnetrzne drewniane 6,5 cm. gruboci takie jak w Goranie ale nie za 5ty, tylko za 3ty. bezporednio u producenta- w Janowie Lubelski w Firmie Derpal. Maja swojš strone www. Mam je juz rok i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 07.05.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Agamon widze ze jeszcze niespisz, jak najbardziej jestem nadal zainteresowana ta siatka, kiedy i gdzie ja mozna odebrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 07.05.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 dachoweczka Wolf dachoweczka. a co do urody pani rzadzacej to zalezy od humoru A gdzie jeśli można wiedzieć rządząca Pani buduje, bo to że okolice Świdnika to już wiem, a dokładnie? Pozdr żona Wolf'a oczywiscie ze mozna wiedziec. napisze na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 08.05.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Grilowanie było EXTRA Idkam- my jesteśmy zaiteresowani zdjęciami adres mailowy wysle ci na priva Monika i Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.05.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Idkam zdjęcia to i ja bym chciała. Adres na priv. Docart poproszę przepis na zalewę do karkóweczki . Jeśli chodzi o drzwi to my najprawdopodobniej zdecydujemy się na Gerdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.05.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Bardzo się cieszę, że grillek się udał Jednak duża działka ma i duże zalety - nasza po zabawie p. koparkowego z piaskiem przypomina piaskownicę i jeszcze troszkę czasu i pracy wymaga zorganizowanie na niej grilla... Drzwi mam z Gorana - bardzo OK Nawet nie wiedziałam, że mają podwykonawców - powęszyć zawsze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 08.05.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 aik siatkę mozna odebrac codziennie po 18 na działce w kol. Prawiednikidojazd:1/ od strony drogi na Biłgoraj- w Mętowie przy szkole ( zólte wiatło pulsacyjne przy przejsciu) skrecic w prawo ( drogowskaz- PRAWIEDNIKI 6KM)o od skrzyżowania 2,5 km po prawej stronie przy drodze, za lasem drugi dom ( płot z cegly klinkierowej i sztachety)- zdjecie mojego domu jest na forum muratora2/ od strony drogi na Bychawe- za lasem Dabrowa jest skrzyżowanie w lewo( drogowskaz MĘTÓW 6KM) od tego miejsca 3,5 km po lewej stronie ( ograniczenie do 40 km/godz) jest moja działkaSpiecz sie bo jest juz jeden chetny, sprzedam temu kto przyjedzie pierwszy.zadzwoń przed przyjzadem 0606911776 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 08.05.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam, prosiłbym na priv o namiary na osoby wykonujące przyłacza elektryczne. Oczywiście takie, żeby nie było problemu z odbiorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 08.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 aik siatkę mozna odebrac codziennie po 18 na działce w kol. Prawiedniki dojazd: 1/ od strony drogi na Biłgoraj- w Mętowie przy szkole ( zólte wiatło pulsacyjne przy przejsciu) skrecic w prawo ( drogowskaz- PRAWIEDNIKI 6KM)o od skrzyżowania 2,5 km po prawej stronie przy drodze, za lasem drugi dom ( płot z cegly klinkierowej i sztachety)- zdjecie mojego domu jest na forum muratora 2/ od strony drogi na Bychawe- za lasem Dabrowa jest skrzyżowanie w lewo( drogowskaz MĘTÓW 6KM) od tego miejsca 3,5 km po lewej stronie ( ograniczenie do 40 km/godz) jest moja działka Spiecz sie bo jest juz jeden chetny, sprzedam temu kto przyjedzie pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 09.05.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Też będę mieć ze 100mb siatki do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buczek1 09.05.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Słuchajcie!!!!!!!!!!!!!!!Ile płacicie lub płaciliście za stan surowy bo ja 33tys w tym:-wykop koparką i wywiezienie 250 m3 ziemi-piwnice pod całym domem z cegły ich izolacja i ocieplenie-pietro z maxa i sciany działowe z kratówki-poddasze z maxa i kratówki oraz 5 lukarn które są żelbetonowe-nadzór-kosztorys do kredytuBez dachui o nic mam sie nie martwić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 09.05.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Słuchajcie!!!!!!!!!!!!!!! Ile płacicie lub płaciliście za stan surowy bo ja 33tys w tym: -wykop koparką i wywiezienie 250 m3 ziemi -piwnice pod całym domem z cegły ich izolacja i ocieplenie -pietro z maxa i sciany działowe z kratówki -poddasze z maxa i kratówki oraz 5 lukarn które są żelbetonowe -nadzór -kosztorys do kredytu Bez dachu i o nic mam sie nie martwić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 witam! jeden z moich kosztorysow(ten najbardziej korzystny) wynosi 40000. cena obejmuje wykop i wywoz ziemi, parter i pietro, dach wraz z polozeniem dachowki. bez nadzoru. ekipa ponoc bardzo zgrana. http://www.krajobrazy.com.pl/index.php?strona=domek&numer=1&nazwa=PIASEK_PUSTYNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 10.05.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 witam! jeden z moich kosztorysow(ten najbardziej korzystny) wynosi 40000. cena obejmuje wykop i wywoz ziemi, parter i pietro, dach wraz z polozeniem dachowki. bez nadzoru. ekipa ponoc bardzo zgrana. http://www.krajobrazy.com.pl/index.php?strona=domek&numer=1&nazwa=PIASEK_PUSTYNI Jak na mój gust, a domy mamy podobne, jeśli bez odrobiny materiałów to trochę sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grego74 10.05.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 CześćWróciłem na chwilę z urlopu budowlanego.Ściany parteru już stoją.Teraz układamy gary stropowe, szalunek schodów i balkonu i lada dzień wylewamy strop.Czy możecie polecić jakąś dachówkę, i gdzie ją można najtaniej kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 10.05.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Witam wszystkich, U mnie stan już ponad ziemią . Koło weekendu może zaczną strop, więc robota posuwa się naprzód. Niestety, w wyniku nieporozumienia wykruszyła mi się ekipa do dachu (położenie więźby i pokrycie dachówką ceramiczną z obróbkami). Jak macie sprawdzoną i godną polecenia ekipę, dajcie znać na priv(planowany termin rozpoczęcia dachu - początek czerwca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.05.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Witajcie NA wstępie - MaPi - jeszcze raz dziękujemy za grillika. Daniel zasnął w drodze i niestety nie daliśmy rady go już wykapać i przebrać. Ten kilogram piachu jaki pozostał w jego pościeli nad ranem możecie odebrać w każdym terminie (po wcześniejszym telefonicznym uzgodnieniu) Ponawiam zapytanie - Gdzie/u kogo (najlepiej bez VATa) zakupić/zrobić kostkę brukową. Jakie ceny funkcjonują na naszym dziwnym rynku? Co do siatki - ja będę chciał kupić już docelową. Jakie są ceny za mb? Gdzie kupowaliście, gdzie warto kupić? A może założymy jakąś spółdzielnię i w parę osób wynegocjujemy jakieś lepsze warunki??? Dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 10.05.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Kupuję w Bruk- Becie i będzie mi układał ich przedstawiciel. On ma jakieś zniżki (podobno) i bez Vatu tylko układanie. Ja mam z 200m2 do ułożenia więc wyjdzie nas to z 15-16 tyś!!!Taniej i z dobrą jakością nic nie znaleźliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buczek1 10.05.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Kupuję w Bruk- Becie i będzie mi układał ich przedstawiciel. On ma jakieś zniżki (podobno) i bez Vatu tylko układanie. Ja mam z 200m2 do ułożenia więc wyjdzie nas to z 15-16 tyś!!! Taniej i z dobrą jakością nic nie znaleźliśmy. daj namiary na gościa!!!!!!!!!!! jak będziesz zadowolona to go wezmę w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 10.05.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Poszukuję firmy z Lublina która zajmuje się sprzedażą i montażem rekuperatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czajni_K 11.05.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Poszukuję firmy z Lublina która zajmuje się sprzedażą i montażem rekuperatorów. Witam Przerabiałem ten temat na początku roku. Wyśle Ci namiar na priva. pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts