MaPi 22.05.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 czeć, może kto chce taniuko tuje na żywopłot? (40-60cm) pozdr, A w jakiej cenie te tuje? I ile sztuk masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.05.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 hej, sztuk w zasadzie jest iloć nieograniczona cena (w zależnosci od iloci) ok. 2.50 pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.05.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Cześć !!! Witajcie wszyscy.U nas przybyło ogrodzenia z klinkieru.Drzwi na poddaszu w komplecie. W tym tygodniu zaczynam schody. Może w przyszłym - drzwi na parterze.Poza tym - wschodzi nam trawa!!!!! Przypominam, że mam do sprzedania tę ładną cegiełkę około 180 sztuk. Ponadto zostało mi jeszcze kilka belek wełny 5tki i 18tki TopRocka. Jak komus zabraklo to zapraszam. Cena konkurencyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.05.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Grzechu, odezwij się na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 22.05.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 hej, sztuk w zasadzie jest iloć nieograniczona cena (w zależnosci od iloci) ok. 2.50 pozdr, Ilość nieograniczona a jak ograniczenia czasowe tej promocji? My będziemy potrzebowali ok. 150szt. ale najwcześniej na jesieni a może i na wiosnę dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.05.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Ty się Sławek nie bój, będzie i na jesień i na wiosnę pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 22.05.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Ty się Sławek nie bój, będzie i na jesień i na wiosnę pewnie też No to mnie troszkę pocieszyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 22.05.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 A jaka nazwa łacińska tych tui? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.05.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 a niestety nie wiem zrobię zdjecia, to pokażę pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 22.05.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 ja bym się też chętnie dopisał, tylko muszę ustalić gdzie i ile posadzić. A do jesieni jeszcze trochę podrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.05.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 ale tak jak mówię - to raczej na żywopłot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 22.05.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Ja też pewnie bedę chętna na te tuje, ale pewnie jesienią albo nawet w przyszłym roku. A z moją podbitką ktoś wspomoże? Co robicie - drewno, Boryszew czy PCV? Mój pan chce mi kłaść panele wzdłuż (bo che puszczać po krokwiach a nie prostopadle do ściany), mi sie to nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmil 22.05.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Witam,mam pytanko, gdzie w okolicach Lublina można zamówić schody drewniane jednozabiegowe ażurowe. Chodzi mi o jaki polecony zakład stolarski. Pozdrawiam,Lesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 22.05.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Witam, mam pytanko, gdzie w okolicach Lublina można zamówić schody drewniane jednozabiegowe ażurowe. Chodzi mi o jaki polecony zakład stolarski. Pozdrawiam, Lesia. Np Prus@Prus Rusałki 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 22.05.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Odnośnie tujek to my również pewnie będziemy chętni na jakieś 100 szt. ale dopiero jesienią lub wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.05.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 MonikaB, ja mam (włanie sam kończę) podbitkę z ciemnobršzowego PCV... fragmencik (na szczęcie) zrobiłem "równolegle do ciany" - nie wyglšda to imponujšco...dlatego radzę się uprzeć na "prostopadle" - wyglšda ładniej i nie ma tylu odrzutów. Poza tym w przekroju okap - ciana, zrobiłem podbitkę nie "na grzybka" |\ | \ |= \ tylko |\\ | \\ | \\ gdzie = i \\ oznacz podbitkę mam nadzieję, że to czytelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 22.05.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 A jeśli chodzi o schody to ciekawa jestem, czy znacie/ możecie polecić jakąś firmę, która robi schody ale na konstrukcji stalowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 22.05.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Ja też pewnie bedę chętna na te tuje, ale pewnie jesienią albo nawet w przyszłym roku. A z moją podbitką ktoś wspomoże? Co robicie - drewno, Boryszew czy PCV? Mój pan chce mi kłaść panele wzdłuż (bo che puszczać po krokwiach a nie prostopadle do ściany), mi sie to nie podoba. Moi tynkarze na pewno nie polecają Boryszewa z uwagi na słabą wentylację. Drewna też nie. Będzie PCV ale nie pamietam jakiej firmy (chcesz?). I na pewno prostopadle do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 22.05.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Guit - dzięki. Tak właśnie myslałam, że równolegle to kaplica. PCV mówisz... A gdzie i za ile zakupiony? Justynko - bardzo proszę. I co którą listewke robicie perforację? Mam wrażenie, że mój pan podbitkowy jest cienki (( Zadaje mi głupie pytania i marudzi. Chyba muszę z jego szefem... pogadać oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.05.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 gdzie i za ile nie pamiętam - to zamierzchłe czasy tzw. "budowy właciwej" czyli ok. 2 lat temu a ja już wiem, ze podbitka, to naprawdę ŻADNA filozofia, jeli się ma rusztowanie, to idzie jak z płatka p.s. ile płacicie za m.b. (lub m2) podbitki (wykonawstwo)? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts