Kubus budowniczy 04.07.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 docart - fajnie sie wszystko zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 04.07.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 rośnie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 04.07.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Jeszcze kilka dni i pokażę więcej zdjęć - może dom będzie nawet widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 04.07.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witaj Imhotep! My kupowaliśmy koramica w Inwestorze na Zemborzyckiej. Docart może masz jakieś zdjęcia swojego domku? Wrzuć coś to pooglądamy. My identycznie! Daja dobre upusty, trzeba sie tylko ładnie uśmiechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 04.07.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Idkam - czy cos dowiadywales sie a propo parapetow w firmie granmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 04.07.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Witam wszystkich Nareszcie mam internet Panowie z firmy , przez poltorej tygodnia niemogli naprawic usterki A co na placu boju slychac to juz pisze: wiezba gotowa, daszek ofoliowany,kominy wymurowane( pieknie wyglada ta cegla klinkierowa za takie pieniadze) Jutro panowie zaczynaja ukladanie dachoweczki. A mam tez prad i w tym tygodniu beda zakladac wode. Poz wszystkich budujacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 04.07.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Idkam - czy cos dowiadywales sie a propo parapetow w firmie granmar czwartek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.07.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Cześć czy dawaliście (np. wełnę i folię paroizolacyjną) pomiędzy ścianę kolankową i płytę karton-gips przy okazji docieplania budynku od wewnątrz??????????????????? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.07.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 jesli dobrze rozumiem to chodzi ci o dawanie w pionie nie dawałem tam będzie izolacja z zewnątrz. czekam na robienie elew zewnetrznej ma startowac od poniedzialku ale moze sie welna opoźnić i właśnie ma się zacząć przykręcanie płyt k-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.07.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 jesli dobrze rozumiem to chodzi ci o dawanie w pionie nie dawałem tam będzie izolacja z zewnątrz. czekam na robienie elew zewnetrznej ma startowac od poniedzialku ale moze sie welna opoźnić i właśnie ma się zacząć przykręcanie płyt k-g Pawson Nie robiłeś bo Ci odradzali, czy nie chciałeś takiego rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 05.07.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Idkam chodzi ci o ocieplenie przy murłacie? Jeśli tak, to my dawaliśmy. Wydawało nam się, że lepiej dać jakąś tam dodatkowoą izoalcję, a nie zostawiać pustkę pomiędzy płytą, a murłatą. A sama ściana kolankowa jest u nas wytynkowana więc nie dajemy tam dodatkowo płyty g-k i nie ma tam izolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.07.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Idkam chodzi ci o ocieplenie przy murłacie? Jeśli tak, to my dawaliśmy. Wydawało nam się, że lepiej dać jakąś tam dodatkowoą izoalcję, a nie zostawiać pustkę pomiędzy płytą, a murłatą. A sama ściana kolankowa jest u nas wytynkowana więc nie dajemy tam dodatkowo płyty g-k i nie ma tam izolacji. Oki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 05.07.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witaj Moniko B!Jak ładnie trzeba się uśmiechnąc aby upust na dachówkę był rzekłbym satysfakcjonujący? I do ilu procent można zejść? I jakiego koramica zakupiłaś?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 05.07.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Imhotep a jaki domek budujesz? Możesz wrzucić jakiegoś linka, jeśli jest to projekt typowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 05.07.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witaj Moniko B! Jak ładnie trzeba się uśmiechnąc aby upust na dachówkę był rzekłbym satysfakcjonujący? I do ilu procent można zejść? I jakiego koramica zakupiłaś? Pozdrawiam Jak masz nie najmniejszy dach to całkiem niezłe, cos poniżej 15-stu było. Potem jeszcze mój majster wynegocjował więcej, bo okazało się, że właścicielowi budował dom rok wczesniej. Czy wy nie macie końca kwartału do 5-tego?!!! Padam na pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.07.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Idkam - czy cos dowiadywales sie a propo parapetow w firmie granmar Cześć, chętni, proszę o kontakt na PRIV. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 05.07.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 polecam firmę WOODCOTE-ul,Zemborzycka ceny na dachówki b.dobre i na akcesoria również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 06.07.2006 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Dzięki za info. Mam dach 218m. Podsyłam linka dla ciekawych. To Dom pod modrzewiem. Mamy już ściany fundamentowe i teraz będziemy sypać piasek pod posadzkę(majster mówi że będzie ok. 15 wywrotek 20t ). Prawie się rozpłakałem gdy usłyszałem ile, ale cóż zrobić, mam nadzieję że pod koniec tygodnia(czyli już niedługo) koparka nam go sprawnie przetransportuje pod nasz przyszły dom W pierwszej chwili myślałem aby go ręcznie przerzucić aby ciąć koszty, ale pewnie w ten sposób sypałbym do śniegów . O właśnie, ile Wy płaciliście za piasek do podsypki, tudzież do murowania ja odpowiednio 230 i 250 zł za 20t(jakbyście płacili dużo mniej to oszczędźcie moje kruche zdrowie i nie wpisujcie sum ). Pozdrawiam wszystkich budowniczych. http://www.archon.pl/index.php?act=12&menu_act=1&sid=m3f029d63c71c3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 06.07.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam ja proszę o namiary na tanią i dobrą podbitkę kolor biały PCV będzie wysoko bo dach mam dwuspadowy dość wysoki więc drewno odpada bo kto go zaimpregnuje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 06.07.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam, Niedawno było na forum o ekipie od gazu, co to sama robi i odbiera robotę. Jeśli ktoś ma tn namiar, to poproszę o info na priv. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts