guit 19.03.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 plyty OSB - zapytaj KORNER na smoluchowskiego, schody Fakro - Stalmet pozdr,Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 19.03.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 WitamJa również w zeszłą sobotę kupiłem stal, ceny mnie załamały, w sumie za 2 tony stali w różnym asortymencie zapłaciłem 3800 zł (baz Vatu ale z certfikatem).A w sobotę stawiam na mojej działce pierwszą budowlę - KIBELEK wg własnego projektu. Tylko żeby pogoda nie załamała. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrelo 19.03.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Witam, zbliża się sezon na wykonywanie dociepleń więc polecam styropian, wełnę, kleje, tynki, lub całe systemy, również z wykonawstwem STYROPIAN FS15-130,- brutto/m3 (lub taniej gdy do kompletu wejdą kleje, siatka i tynk czyli system; mam w ofercie Baumit, Terranovą, Caparol, i inne; Baumit jako jedyny nie życzy sobie dopłat dodatkowych za dowolny kolor zawarty w wzorniku), STYROPIAN FS20- 175,- brutto/m3 polecam również system dociepleń BAUMIT EKOLAM w pakietach z wełną mineralną, rozwiązanie pakietowe obniża cenę ponieważ całość jest z Vat 7%, przy zakupie elementów docieplenia pojedynczo część jest z 22%-owym Vat-empozdrawiam Andrzej Kosidło tel. 0504-039-949 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrelo 19.03.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Witam, Neo23 polecam się ze schodkami Fakro, również możemy porozmawiać o płytach OSB, posiadam w ofercie, pozdrawiam Andrzej K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 19.03.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Paweł, Nie robiłem jeszcze dokładnych wyliczeń. Gdzieś tak na początku kwietnia wybiorę się do Andrelo z projektem i wszystko będzie skalkulowane na cacy Spróbuję też wkręcić się do fabryki w Niemcach - w końcu to moi prawie sąsiedzi , niech się wykażą. Co do spotkania - jestem za. Godz 18.oo, u Chmielewskiego na Krakowskim (tym bliżej Królewskiej) - będzie można spokojnie pogadać i zjeść jakieś ciacho z herbatą. Tylko jaki dzień? Albo jeszcze inaczej - w którąś sobotę u kogoś na działce/budowie - będzie można popracować zespołowo np. nad gruntowaniem/malowaniem ścian (albo inną pracą nie wymagającą wysokich kwalifikacji ) i powymieniać się praktycznymi uwagami. Z punktu widzenia psychologii kontaktów międzyludzkich nic tak nie zbliża ludzi jak wspólne spocenie się A przy okazji możnaby zaoszczędzić na kosztach robotników i przyspieszyć prace Więc jeśli ktoś zgłosi zapotrzebowanie na ochotników-pomocników, to ja jestem za tym drugim wariantem spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 19.03.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 AD Chmielewski IMHO - tam nie ma piwa to moze utrudnic porozumienie ... tak wiec wolalbym gdzie indziej ... AD spotkanie w sobote gdzies na dzialce - to super pomysl - u mnie sie jeszcze nic nie dzieje i nic tam nie ma - tak wiec moja odpada ... Stad moj apel: JESTESMY Z LUBLINA I JESTESMY FAJNI JAK KTOS CHCE SIE Z NAMI SPOTKAC NA SWOJEJ DZIALCE GDZIE COS SIE DZIEJE I POROZMAWIAC O BUDOWANIU TO NIECH NAS ZAPROSI .... please please please ... (niezle wyszlo co nie ?? ) AD spocenie sie - wolalbym sie wspólnie spocić przy żarze ogniska tudzież grilla ale co tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 19.03.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Najlepiej było by najpierw spocić się przy pracy, a potem przy grillu Przyłączam się do apelu: JESTEŚMY KRZEPCY I RWIEMY SIĘ DO ROBOTY - KTO NAS ZAPROSI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 19.03.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 he he he - AD praca: ja moge zbierac chrust na ognisko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.03.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 a mnie wlasnie nawiedzil red. Andrzej P. z Muratora prawdopdobnie w czerwcowym wydaniu bedzie mozna zobaczyc moj domek i historie zwiazana z jego budowa pozdr, Zbyszek p.s. w dalszym ciagu szukam kogos z upustami na mat. elektryczne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.03.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 aha - jesli chcialoby sie wam przyjechac do mnie na budowe, to zapraszam (Krepiec kolo Swidnika) tylko kiedy? pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 19.03.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Zbyszku, Super! Najlepiej byłoby w sobotę (27 marca?), można wcześniej wyrwać się z pracy i zrobić coś pożytecznego (uprzątnąć teren budowy lub wykopać rów odwadniający ;)). Paweł na pewno chętnie przymierzyłby się do budowlanki - ale sądzę, że jednak szybko porzuciłby myśl o silikatach na rzecz Ytonga PS: Trzeba było nas zaprosić na spotkanie z redaktorem, może załapalibyśmy się na grupowe zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 19.03.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 IMHO nastepna sobota jest OK - pod wieczor kolo 16-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.03.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 zakladam, ze nic nie wypali (wiecie jak to z malym dzieciakiem), ja na pewno bede na dzialeczce od rana, no chyba ze (tfu!) cos by sie wydarzylo co do zdjecia grupowego - jak ktos ma aparat to niech wezmie, zdjecie sie dolaczy wraz z opisem dokladniejszy opis dojazdu pozniej pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 19.03.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 super - w sumie rano tez moze byc - zgadamy sie dokladnie w przyszlym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.03.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 no jak rano - to niewykluczone, ze bedziemy wylewac "chudy beton", takze zastanowcie sie jakiegos grilla trzeba by wykombinowac bo ten moj aluminiowy "stojak" tyle kielbasy nie zniesie pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 19.03.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Aaa! wylewanie betonu - mój Mikołaj nie może tego przeoczyć! Piszę się na to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.03.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 uo - ja tez mam synka Mikolaja tez chyba bedzie! pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.03.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 a i zeby bylo jasne - beton nie z gruchy tylko z betoniarki! kazdy dostanie swoja lopate, tylko mi betoniary nie zameczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 19.03.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 chlopaki to moze zorganizujemy "wczasy budowlane" dla zblazowanych biznesmenow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.03.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 hehehe to ja odwoluje spychacz i taczek dokupie trzeba mi ziemie rozwiezc po dzialce [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts