Kubus budowniczy 10.07.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 hej kozikmy robilismy studnie ale tego goscia nie polecałabym bo nie dosc ze nam wywiercil za wąska i za plytką studnie to teraz i tak sie nie mozna do niego dodzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 10.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 to podaj telefon co bym niechcący się na niego nie wlazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 10.07.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 11.07.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Cześć, może komuś zostało NIEDROGIEJ (! ) cegły klinkierowej, najlepiej w odcieniu czerwieni, brązu...potrzebuję odkupić ok. 150 szt. czekam na oferty pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 11.07.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 guit, ja mam ok. 200 sztuk cegły klinkierowej jopka w kolorze chyba odpowiednim - jak być chciał, to daj znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 11.07.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam,mam chwilowy kontakt z internetem.Pytam o miksokreta-ktoś z was pisał chyba,że wylewał,można prosić o kontakt?A może posiadacie wiedzę,skąd bierze sie podkłady kolejowe?Mój domek kończy się dachować,ponoć od środy wchodzą elektrycy,wod kan co mogliby od pon ale jeszcze nie podjęłam decyzji,coś mi drogo wychodzi.Już mogę potwierdzić-ten etap jest zdecydowanie fajn iejszy od papierologii.A co na to szczęśliwcy,którzy już wykańczają wnętrza-jest jeszcze fajniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 11.07.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witam wszystkich po 2 tyg. labie. Pogoda na Cyprze taka jak w Polsce, więc nie przeżywam szoku temperaturowego.W trakcie nieobecności ogrodnicy zrobili nam cały ogród. Jest nie do poznania. Uruchomiliśmy nawadnianie i hula już wszystko.Chcielibyśmy wprowadzić się jeszcze w wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 11.07.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Szczęściarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 11.07.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Szczęściarze Masz na myśli ogród czy powrót z wakacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 11.07.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 mam na myśli przeprowadzkę w wakacje DO SWOJEGO NOWIUTKIEGO DOMKU Ale ogród również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 11.07.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 mam na myśli przeprowadzkę w wakacje DO SWOJEGO NOWIUTKIEGO DOMKU Ale ogród również Nowiutki domek, owszem, ale żeby się wprowadzić trzeba załatwić bardzo prozaiczne sprawy. Mam na myśli kontakty, lampy, kibelki, krany itd. To jest wg ogrom spraw, których za mnie nikt nie zrobi. Muszę wybrać wszystko osobiście. A w tym upale nic mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 11.07.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Szymoszkowa - wylewkarza - daje na priv. Justyna! Tak nie można, chcesz żebyśmy popękali z zazdrości? Ja też kce odpoczywać na Cypru i domek mieć gotowy przed jesienią!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 11.07.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 A ja mogę nawet późną jesienią... A jak ja marzę, żeby już zostało mi "aż tyle" przykręcania kontaktów, pstryczków itp, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 11.07.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 czy naprawdę nikt z szanownych forumowiczów nie robił studni na działce...???? Mój studniarz był OK - firma Geowod, kontakt wzięłam z panoramy firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 11.07.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 W trakcie nieobecności ogrodnicy zrobili nam cały ogród. Jest nie do poznania. Uruchomiliśmy nawadnianie i hula już wszystko. Cześć jak możesz napisz coś więcej o pracach w ogrodzie, firmie i oczywiście o cenach (na priv) Dzięki M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 12.07.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 cześć, Idkam, oglądałem sobie Twój domek w internecie - fajny . mam pytanie: czy masz już kogoś sensownego do obicia schodów? Masz już koncepcję, jak je wykończysz i ewent, jakie planujesz oświetlenie/podświetlenie schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 12.07.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Mam pytanko do wszystkich z lubelskiego, czy ktoś z Was postawił a może jest w trakcie budowania domu z pracowni Archon - Dom pod modrzewiem. Mam nadzieję że tak, ale nie za blisko Świdnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 12.07.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Wakacje na Cyprze a na deser przeprowadzka do domu. Tez tak bym chciał, ale z miedzią to ja będę miał do czynienia tylko w postaci przewodów, a planowane wprowadzenie sie to 2007(mam nadzieje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 12.07.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 No to ja własnie dochodze do tych kontaktów, włączników itd. Powiedzcie czy można gdzieś kupić taniej, bo portflek mi chudnie. Mam tez pytanko - czy przy odliczaniu VATu da się coś uzyskać za wkład kominkowy? Tak jak czytam to raczej nie, ale może ktoś praktykował i podciągał to pod kotły? W trakcie nieobecności ogrodnicy zrobili nam cały ogród. Jest nie do poznania. Uruchomiliśmy nawadnianie i hula już wszystko. Cześć jak możesz napisz coś więcej o pracach w ogrodzie, firmie i oczywiście o cenach (na priv) Dzięki M Może nie na priv - wszyscy poczytamy, zwłaszcza o cenach. U mnie też ogrodnik działa, ale tylko na papierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 co do właczniczków i tych innych to mi polecaja berkera biore przez elektryka mojego wiec pewnie taniej cos bedzie ogród ja zasiałem łubin wąskolistny po całości i to wszystko w temacie ogrodu na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts