Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam,mam chwilowy kontakt z internetem.Pytam o miksokreta-ktoś z was pisał chyba,że wylewał,można prosić o kontakt?A może posiadacie wiedzę,skąd bierze sie podkłady kolejowe?Mój domek kończy się dachować,ponoć od środy wchodzą elektrycy,wod kan co mogliby od pon ale jeszcze nie podjęłam decyzji,coś mi drogo wychodzi.Już mogę potwierdzić-ten etap jest zdecydowanie fajn iejszy od papierologii.A co na to szczęśliwcy,którzy już wykańczają wnętrza-jest jeszcze fajniej?

mam na myśli przeprowadzkę w wakacje :D DO SWOJEGO NOWIUTKIEGO DOMKU :roll:

Ale ogród również :D

Nowiutki domek, owszem, ale żeby się wprowadzić trzeba załatwić bardzo prozaiczne sprawy. Mam na myśli kontakty, lampy, kibelki, krany itd.

To jest wg ogrom spraw, których za mnie nikt nie zrobi. Muszę wybrać wszystko osobiście. A w tym upale nic mi się nie chce.

No to ja własnie dochodze do tych kontaktów, włączników itd. Powiedzcie czy można gdzieś kupić taniej, bo portflek mi chudnie.

Mam tez pytanko - czy przy odliczaniu VATu da się coś uzyskać za wkład kominkowy? Tak jak czytam to raczej nie, ale może ktoś praktykował i podciągał to pod kotły? :o

W trakcie nieobecności ogrodnicy zrobili nam cały ogród. Jest nie do poznania. Uruchomiliśmy nawadnianie i hula już wszystko.

Cześć

jak możesz napisz coś więcej o pracach w ogrodzie, firmie i oczywiście o cenach (na priv)

Dzięki

M

Może nie na priv - wszyscy poczytamy, zwłaszcza o cenach. :cry:

U mnie też ogrodnik działa, ale tylko na papierze. :wink: