docart 14.07.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 To chyba niezła cena, o ile pamiętam. Powtarzając za Pawsonem: Do wszystkich budujących stan surowy! (na tym podobieństwo się kończy). Nie bierzecie jednej ekipy do więźby dachowej, a drugiej do krycia!!! Ja tak zrobiłem i do tej pory nie mogę się połapać. Jak nadają na siebie, to uszy więdną. Ale najgorsze jest to, że wymagają od poprzedników poprawienia roboty, bo jest sp...., albo dopłaty za poprawę. Dzisiaj mi włąśnie powiedzieli, że jak pierwsi nie poprawią, to schodzą z dachu. Najgorsze jest to, że pierwsi utrzymują, że wszystko jest ok. , a to drudzy nie potrafią kłaść I tak odbijają piłeczkę, a robota stoi. Po jednorazowej konfrontacji obu firm myślałem, że już mam wszystko wyjaśnione, ale byłem w błędzie. Dzisiaj druga ekipa przebiła wszystko. Nawet mi się nie chce opisywać szczegółów, ale kogoś chyba trzeba zastrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.07.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 jeśli się nie dogadają, postrasz, że nie wypłacisz całej kasy żadnej ekipie, a najlepiej zapytaj kogos niezależnego, kto ma rację... później pogadaj gadaj z ekipą, która ma problem, żeby nie pieprzyła tylko wzięła się do robotyf(l)achowcy ich mać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 14.07.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Problem w tym, że nic nie wróżyło złego i ekipie od wieźby już zapłaciłem . A ekipa od krycia weszła dopiero po 3 tygodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A ja zejdę z tematów wcześniej poruszanych i chcę pochwalić się naszym nowiutkim synkiem Urodził się w nocy z 11 na 12 lipca, waży 3460 i jest suuper jak każdy taki stworek Nazywa się Artur Jeszcze tylko podłogi, , kuchnia, kotłownia i przeprowadzka - i plan do września zrealizowany w naszym przypadku Wczasowiczom zazdroszczę wczasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.07.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Babo_b- GRATULUJĘ SYNKA! Artur - niedobrze, a w czym dokładnie problem? Jest niezgodność z projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.07.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 baba_b WIELKIE GRATULACJE od całej naszej trójeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 14.07.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A ja zejdę z tematów wcześniej poruszanych i chcę pochwalić się naszym nowiutkim synkiem Urodził się w nocy z 11 na 12 lipca, waży 3460 i jest suuper jak każdy taki stworek Nazywa się Artur Jeszcze tylko podłogi, , kuchnia, kotłownia i przeprowadzka - i plan do września zrealizowany w naszym przypadku Wczasowiczom zazdroszczę wczasów Baba gratuluję. A wydawało mi się, nie wiem czemu, że ma być dziewczynka. Od nas Mapików naprawdę wielkie, wielki gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 14.07.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 baba, gratulacje - bardzo ładne imię Jeszcze nie wiem, bo wiadomość jest świeża, ale podobno jakieś niezgodności z projektem są mam na myśli mój problem, to nie o Tobie Babo - odpoczywaj i zbieraj siły , bo przed Wami większe wyzwanie, niż niejedna budowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 14.07.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 BB-gratulacje,niech rośnie zdrowo i szczęśliwie w nowym domku. Drewno-dobra cena,ja płaciłam po 630. Z tymi ekipami to tak różnie jest,miałam jedną od więżby i krycia-no to coś na murarzy narzekali.Zawsze sobie coś znajdą.Szkoda,jak dzieje się coś niedobrego na budowie,odbiera to radość człowiekowi.No ale przecież kiedyś w końcu zapomni się o przykrych momentach,będzie tylko wymarzony domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 14.07.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 tak. tylko to nie jest "jakieś tam narzekanie", tylko ekipa chce rzucić robotęi mnie zostawić, a terminy następnych ekip już uzgodnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 14.07.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Jak ktoś ma namiary na ekipę sprawdzoną do pokrycia dachu, a przypadkiem wolną, proszę o pilny kontakt na tel. 697070221, bo idę na urlop i nie będę za często zaglądał na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.07.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 A ja zejdę z tematów wcześniej poruszanych i chcę pochwalić się naszym nowiutkim synkiem Urodził się w nocy z 11 na 12 lipca, waży 3460 i jest suuper jak każdy taki stworek Nazywa się Artur GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dziękujemy bardzo za gratulacje... MaPi - dobrze Ci się kojarzy - na superUSG dwa razy wykwalifikowany spec zobaczył kobietę, przy czym w realu okazała się 100% mężczyzną... Artur - wybacz, ale jednak "kobieta" będzie Piotrusiem - jakos bardziej do niego imię pasuje. Musieliśmy wymyślać na bieżąco i w lekkim szoku , stąd zmiany koncepcji... Oczywiście cała tzw wyprawka jest damska, starsze rodzeństwo z lekka skołowane itp zamieszanie. Także nawet w dobie kosmicznych technologii niespodzianki się zdarzaja - i bardzo dobrze. Najważniejsze, że maluszek jest zdrowy i przeuroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.07.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Monika - super !!!! Gratulacje !!!! Cieszymy się razem z Wami. Pozdrowienia od Fizuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 14.07.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Babo my tez mocno mocno wam gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturgotkiewicz 15.07.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Witam wszystkich po dugiej przerwie.Właśnie wróciliśmy z żoną z Niemiec i od wtorku zabieramy się za nasz domek.GRATULAVJE DLA BABY.Trochę nas fachowcy zwodzili i przeciągali termin rozpoczecia jak sie da.Zaczynaj we wtorek i mam nadzieje ze sie pojawia jak nie to im powiedziałem ze za kazdy dzien zwłoki odliczam po 250 zł mam nadzieje ze to ich pospieszy.Najpierw szukalismy z zona działki bo tak zarosła przez nasza nieobecność ale juz jest ok.Geodeta juz tez był jestem z niego bardzo zadowolony jak ktoś potrzebuje to moge dac numer.Wział 250 zł za wymierzenie budynku 11-11m garazu 6,5-6,5 m Studni i dwóch szamb.Wydaje mi sie ze to dobra cena.Mam pytanie czy 85 zł za godzię pracy koparki przy kopaniu fundamentów to duzo??????Szukam bloczków fundamentowych na gwałt mam w radomiu po 2,20 za sztukę wymiar 24-38-12, ale przydały by mi sie jeszcze pod porotherm 30cm a takie mam w cenie 4,00 zł i to troche za dużo.Pozdrawiam wszystkich._________________Witam wszystkich którzy chcą postawić ten mały ciasny ale własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 15.07.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 jak możesz Arturze to daj namiar na tego geodetę...bo cena wydaje się być ok...dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturgotkiewicz 15.07.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Witam ponownie wysłałem numerek geodety na priva.Jak sie na niego zdecydujesz to napisz jak sie spisał i ile wział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 15.07.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 A ja zejdę z tematów wcześniej poruszanych i chcę pochwalić się naszym nowiutkim synkiem Urodził się w nocy z 11 na 12 lipca, waży 3460 i jest suuper jak każdy taki stworek Nazywa się Artur Babo WIELKIE GRATULACJE. Teraz już wiem, czego budujecie taki duzy dom Oczywiscie czekam na fotki malucha. U nas wreszcie zamówione drzwi wejsciowe, montaż razem z oknami dopiero w połowie września. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 15.07.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Gratulacje dla M.W. x2 ! Niech się Piotruś zdrowo chowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts