Kubus budowniczy 26.07.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 hej hej wszystkim to jak nie w tą niedzielę to może w kolejną czyli 6go sierpnia sie spotkamy co wy na to?????????? u nas dzisiaj mam nadzieję ze wylewki zostaną zrobione, Gość nabrał tyle roboty ze sie nie wyrabia i juz chcial nam kogos innego podesłać do zrobienia nam posadzki, i jak widać śpieszy się ze wszystkim , mam nadzieje ze jakość będzie ok Idkam a kto tobie robi posadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 26.07.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Idkam a kto tobie robi posadzki? Czuję, że ten sam Pan K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.07.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 a ja sie elewuje na elewacji aaa nie wiem czemu chlopcy zrobili slicznie i szybko polnocna sciane a z poludniowa to jakos zwlekaja poza tym u mnie niekonczace sie wymyslanie pomyslow na kostke ... macie moze kogos kto moze doradzic cos ... of kors za free albo tanio b. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 26.07.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Pawson, właśnie ciągle zapominam przynieśc zdjec swojego podjazdu, opaski i tarasu ba! poszedłem dalej i kostkę ułożyłem nawet w garażu efekt fajny, tylko wyszło nieco drożej niż lanie posadzki pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.07.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 czy ktoś ma / widział opaskę domu z żółtej kostki ?? my chcemy taką zrobić ale ... troche pękamy jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 26.07.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Ja natomiast melduję, że rozpoczęliśmy wznoszenie ścian piwnicy. Na razie ładnie idzie..., zeby tylko nie zapeszyć ... Mam pytanie czy ta piwnica to pod calym budynkiem czy pod czescia budynku??A i jaki jest szacunkowy koszt takiej piwnicy bo wciaz bije sie z myslami czy robic piwnice czy nie!!Decyduja u mnie wzgledy finansowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 26.07.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 my mamy żółtą opaskę z "gdzieniegdzie" grafitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 26.07.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Ja natomiast melduję, że rozpoczęliśmy wznoszenie ścian piwnicy. Na razie ładnie idzie..., zeby tylko nie zapeszyć ... Mam pytanie czy ta piwnica to pod calym budynkiem czy pod czescia budynku??A i jaki jest szacunkowy koszt takiej piwnicy bo wciaz bije sie z myslami czy robic piwnice czy nie!!Decyduja u mnie wzgledy finansowe. Pozdrawiam Wiesz ja w tym tygodniu skończę całkowcie piwnicę to bede mogła podać dokładny koszt.Piwnica ma 60 metrów z czego ponad 30 to garaż.Budowana z cegły pełnej.Wysokość piwnicy to 2,4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 26.07.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Ja natomiast melduję, że rozpoczęliśmy wznoszenie ścian piwnicy. Na razie ładnie idzie..., zeby tylko nie zapeszyć ... Mam pytanie czy ta piwnica to pod calym budynkiem czy pod czescia budynku??A i jaki jest szacunkowy koszt takiej piwnicy bo wciaz bije sie z myslami czy robic piwnice czy nie!!Decyduja u mnie wzgledy finansowe. Pozdrawiam Wiesz ja w tym tygodniu skończę całkowcie piwnicę to bede mogła podać dokładny koszt.Piwnica ma 60 metrów z czego ponad 30 to garaż.Budowana z cegły pełnej.Wysokość piwnicy to 2,4. To dziekuje z gory za te informacje, bo wariuje z tymi decyzjami-piwnica czy jej brak itd Wiec jak piwnica bedzie jak laleczka wybudowana to prosze o szacukowy jej koszt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Nam też kasa ucieka i nawet wiem do kogo Dla nas może być szósty sierpień, dyspozycyjni jesteśmy jak rzadko Idkam - z tymi panami od śmieci to i ja porozmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.07.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Guit - skńczyłeś tę kostkę. Dołączam się do prośby Pawsona w sprawie doradztwa kostkowego. Ile płacicie za tynk (materiał i robocizna) do ściany 3W.Pawson - a może jakaś spółdzielnia do kostki - co ty na to??? Ja tez w tym roku chciałbym zrobić kosteczke i elewację - pewnie pod koniec sierpnia/ pocz. września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 26.07.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 no Grzechu - mialeś przyjechac i zobaczyć stmara (Rafał) zresztą też postaram się dzisiaj pyknąć zdjecia i wrzuciś gdzieś do sieci pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Moja kostka (ułożona) będzie do obejrzenia we wrześniu . Koncepcja wymyślona w czasie wymyśania ogrodu. Dobry brukarz też potrafi pomóc, nawet podpowie miejsca, gdzie sobie można zobaczyć aranżacje "na żywo". Fizyk - jak chcesz robić w tym roku, lepiej szybko łap fachowców. Średnio czeka się (na dobrych) 2-3 miesiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.07.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Guit - skńczyłeś tę kostkę. Dołączam się do prośby Pawsona w sprawie doradztwa kostkowego. Ile płacicie za tynk (materiał i robocizna) do ściany 3W. Pawson - a może jakaś spółdzielnia do kostki - co ty na to??? Ja tez w tym roku chciałbym zrobić kosteczke i elewację - pewnie pod koniec sierpnia/ pocz. września. Guit - miałes dać znać, że skończyłeś. Cierpliwie czekałem Prześlij mi na priv komórkę do siebie, to się zdzwonimy i umówimy. Ja b ardzo chętnie - nawet w tym tygodniu. Baba - wiem, wiem. Czas najwyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 26.07.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Idkam - nas PAn K zrobil na szaro przyjechal z super sprzetem wszystko wymierzyl cały czas mowil ze zrobi zeby sie nie martwic przysłał jakiegoś jednego gościa do układania styropianu gość strasznie niedokładnie zrobił ten styropian a teraz jak juz z mial dalej robic to Pan K powiedzial ze sie nie wyrabia i dal robote innej firmie a tą firme trzeba non stop pilnowac bo ciagle cos nie tak robia wkurzylismy sie znowu ale przynajmniej poprawiaja - takze uwazajcie na Pana K zeby was tak nie zrobil jak nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 26.07.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam wszystkich Uf chudziak wylany, scianki dzialowe postawione, w pon wchodzi pan od elektryki, jednym slowem jedziemy dalej. Potrzebuje hydraulika ma ktos takowego, oczywiscie godnego polecenia Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czajni_K 26.07.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam A może ktoś z Was ma lub planuje rolety zewnętrzne?? Ja jestem zdecydowany i narazie szukam dobrej (poleconej) firmy. Quit fajny domek wybudowałes , jak się sprawdza wanna narozna na poddaszu nie przeszkadza skos?? Mozna kiedyś zobaczyć domek na żywo Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 26.07.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Fizyk - zapomniałem na śmierc! byc może jutro będziemy władni, żeby w miarę wcześnie byc w domu komore zaraz na priva puszcze Czajni_K - dzięki Wanna jak najbardziej jest w porzasiu, chociaż rzadzko się używa... eneralnie wygodniejszy i szybszy w użyciu jest natrysk w kabinie prysznicowej Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 26.07.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Idkam - nas PAn K zrobil na szaro przyjechal z super sprzetem wszystko wymierzyl cały czas mowil ze zrobi zeby sie nie martwic przysłał jakiegoś jednego gościa do układania styropianu gość strasznie niedokładnie zrobił ten styropian a teraz jak juz z mial dalej robic to Pan K powiedzial ze sie nie wyrabia i dal robote innej firmie a tą firme trzeba non stop pilnowac bo ciagle cos nie tak robia wkurzylismy sie znowu ale przynajmniej poprawiaja - takze uwazajcie na Pana K zeby was tak nie zrobil jak nas przeprowadzę z nim rozmowę dyscyplinarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Idkam - nas PAn K zrobil na szaro przyjechal z super sprzetem wszystko wymierzyl cały czas mowil ze zrobi zeby sie nie martwic przysłał jakiegoś jednego gościa do układania styropianu gość strasznie niedokładnie zrobił ten styropian a teraz jak juz z mial dalej robic to Pan K powiedzial ze sie nie wyrabia i dal robote innej firmie a tą firme trzeba non stop pilnowac bo ciagle cos nie tak robia wkurzylismy sie znowu ale przynajmniej poprawiaja - takze uwazajcie na Pana K zeby was tak nie zrobil jak nas przeprowadzę z nim rozmowę dyscyplinarną Tylko nie przesadzaj, bo znowu kilku nieszczęśników zostanie bez podłóg W razie czego ja mam kontakt do bardzo dobrych posadzkarzy, tylko nie wiem jak z terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts