Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hej hej wszystkim to jak nie w tą niedzielę to może w kolejną czyli 6go sierpnia sie spotkamy co wy na to??????????

u nas dzisiaj mam nadzieję ze wylewki zostaną zrobione, Gość nabrał tyle roboty ze sie nie wyrabia i juz chcial nam kogos innego podesłać do zrobienia nam posadzki, i jak widać śpieszy się ze wszystkim , mam nadzieje ze jakość będzie ok

Idkam a kto tobie robi posadzki?

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ja natomiast melduję, że rozpoczęliśmy wznoszenie ścian piwnicy. Na razie ładnie idzie..., zeby tylko nie zapeszyć ... :-?

Mam pytanie czy ta piwnica to pod calym budynkiem czy pod czescia budynku??A i jaki jest szacunkowy koszt takiej piwnicy bo wciaz bije sie z myslami czy robic piwnice czy nie!!Decyduja u mnie wzgledy finansowe.

Pozdrawiam

Ja natomiast melduję, że rozpoczęliśmy wznoszenie ścian piwnicy. Na razie ładnie idzie..., zeby tylko nie zapeszyć ... :-?

Mam pytanie czy ta piwnica to pod calym budynkiem czy pod czescia budynku??A i jaki jest szacunkowy koszt takiej piwnicy bo wciaz bije sie z myslami czy robic piwnice czy nie!!Decyduja u mnie wzgledy finansowe.

Pozdrawiam

Wiesz ja w tym tygodniu skończę całkowcie piwnicę to bede mogła podać dokładny koszt.Piwnica ma 60 metrów z czego ponad 30 to garaż.Budowana z cegły pełnej.Wysokość piwnicy to 2,4.

Pozdrawiam

Wiesz ja w tym tygodniu skończę całkowcie piwnicę to bede mogła podać dokładny koszt.Piwnica ma 60 metrów z czego ponad 30 to garaż.Budowana z cegły pełnej.Wysokość piwnicy to 2,4.

To dziekuje z gory za te informacje, bo wariuje z tymi decyzjami-piwnica czy jej brak itd

Wiec jak piwnica bedzie jak laleczka wybudowana to prosze o szacukowy jej koszt!!

Guit - skńczyłeś tę kostkę. Dołączam się do prośby Pawsona w sprawie doradztwa kostkowego.

Ile płacicie za tynk (materiał i robocizna) do ściany 3W.

Pawson - a może jakaś spółdzielnia do kostki - co ty na to???

Ja tez w tym roku chciałbym zrobić kosteczke i elewację - pewnie pod koniec sierpnia/ pocz. września.

Moja kostka (ułożona) będzie do obejrzenia we wrześniu :). Koncepcja wymyślona w czasie wymyśania ogrodu. Dobry brukarz też potrafi pomóc, nawet podpowie miejsca, gdzie sobie można zobaczyć aranżacje "na żywo".

Fizyk - jak chcesz robić w tym roku, lepiej szybko łap fachowców. Średnio czeka się (na dobrych) 2-3 miesiące...

Guit - skńczyłeś tę kostkę. Dołączam się do prośby Pawsona w sprawie doradztwa kostkowego.

Ile płacicie za tynk (materiał i robocizna) do ściany 3W.

Pawson - a może jakaś spółdzielnia do kostki - co ty na to???

Ja tez w tym roku chciałbym zrobić kosteczke i elewację - pewnie pod koniec sierpnia/ pocz. września.

Guit - miałes dać znać, że skończyłeś. Cierpliwie czekałem :wink:

Prześlij mi na priv komórkę do siebie, to się zdzwonimy i umówimy. Ja b ardzo chętnie - nawet w tym tygodniu.

Baba - wiem, wiem. Czas najwyższy :wink:

Idkam - nas PAn K zrobil na szaro przyjechal z super sprzetem wszystko wymierzyl cały czas mowil ze zrobi zeby sie nie martwic przysłał jakiegoś jednego gościa do układania styropianu gość strasznie niedokładnie zrobił ten styropian a teraz jak juz z mial dalej robic to Pan K powiedzial ze sie nie wyrabia i dal robote innej firmie a tą firme trzeba non stop pilnowac bo ciagle cos nie tak robia wkurzylismy sie znowu ale przynajmniej poprawiaja - takze uwazajcie na Pana K zeby was tak nie zrobil jak nas

Fizyk - zapomniałem na śmierc! :)

byc może jutro będziemy władni, żeby w miarę wcześnie byc w domu ;)

komore zaraz na priva puszcze ;)

Czajni_K - dzięki ;)

Wanna jak najbardziej jest w porzasiu, chociaż rzadzko się używa... :) eneralnie wygodniejszy i szybszy w użyciu jest natrysk w kabinie prysznicowej ;)

Pozdrawiam,

Idkam - nas PAn K zrobil na szaro przyjechal z super sprzetem wszystko wymierzyl cały czas mowil ze zrobi zeby sie nie martwic przysłał jakiegoś jednego gościa do układania styropianu gość strasznie niedokładnie zrobił ten styropian a teraz jak juz z mial dalej robic to Pan K powiedzial ze sie nie wyrabia i dal robote innej firmie a tą firme trzeba non stop pilnowac bo ciagle cos nie tak robia wkurzylismy sie znowu ale przynajmniej poprawiaja - takze uwazajcie na Pana K zeby was tak nie zrobil jak nas

:evil: :evil: przeprowadzę z nim rozmowę dyscyplinarną :evil: :evil:

:evil: :evil: przeprowadzę z nim rozmowę dyscyplinarną :evil: :evil:

Tylko nie przesadzaj, bo znowu kilku nieszczęśników zostanie bez podłóg ;)

W razie czego ja mam kontakt do bardzo dobrych posadzkarzy, tylko nie wiem jak z terminami :roll: