guit 19.03.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 dojazd: http://riverside.w.interia.pl/doj1a.jpg http://riverside.w.interia.pl/doj2a.jpg http://riverside.w.interia.pl/doj3a.jpg moj domek miesci sie miedzy parkiem (przy zalewie), a SKRem, na pewno zauwazycie, zreszta w razie czego sa jeszcze telefony pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 19.03.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 mam problemy z internetem. Ella jak jeszcze nie masz welny to mozemy próbowac . Mam oferte z 35% upustem od ceny katalogowej prodcenta Nie było mnie tu kilka dni i widzę, że mam spore zaległości. Agamon, jeśli jeszcze nie kupiłeś, to daj znać na priva. Było kilka pytań o dekarzy - w Lublinie najtańszą ofertę znalazłam za 40 zł/m2, ja prawdopodobnie skorzystam z ekipy spoza Lublina - cena 35zł/m2. Co do p. Sienkiewicza - rozmawiałam z nim jesienią i wspominał wtedy o cenie 50zł/m2. A propos spotkania u Guita - czy to będzie meeting typowo męski, czy panie też są zaproszone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.03.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 PANIE JAK NAJBARDZIEJ!!! w razie co - bedzie moja zonka - to juz bedziecie we dwie chyba, ze chlopaki sciagna dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 19.03.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 ja bede z zona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 20.03.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 No i ja przyjadę z żoną i synkiem (3,5 roku). Ella, tylko zabierz męża, żeby kobiety nie były (przynajmniej liczebnie) górą I jeszcze mam pytanko: czy jest jakiś w miarę przyzwoity dojazd PKS'em lub innym środkiem komunikacji publicznej? Bo my nowy-używany samochodzik planujemy kupić dopiero po 1 maja Chyba, żeby ktoś nas zabrał ze sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 20.03.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Ella, tylko zabierz męża, żeby kobiety nie były (przynajmniej liczebnie) górą OK, w trosce o Wasze dobre samopoczucie zabiorę męża ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 20.03.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Witol jak bedziemy jechac mniej wiecej o tej samej porze to ja Cie zabiore bez problemu (trzy osoby z tylu sie da upchnac. ) (na jakiej dzielnicy mieszkacie) tylko nie wiem jak to wyglada jesli chodzi o wiezienie malego dziecka w samochodzie nie mam fotelika ani nic takiego (jeszcze :)) PS zlecilem dzisiaj wycene wykonania pod klucz obu rozwazanych przeze mnie projektow IRSINY i ORCHIDEI - zobaczymy co z tego wyjdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 20.03.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 alo dojazd PKSem nie wchodzi w gre, chyba, ze chcecie sie tluc, ale odradzam pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 22.03.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Coś zaniedbany ten nasz kącik lubelski...Czyżby wszyscy czekali w skupieniu do soboty??? Ja niestety jestem poza zasięgiem i przybyć nie mogę dlatego liczę na jakieś relacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.03.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 z innej beczki - nie wiedzialem, ze poszly tez tak bardzo w gore ceny kabli - znalazlem w miare tanio jak ktos potrzebuje - wiadomo - im wiecej, tym taniej pozdr, Zbyszek p.s. Tommi - co sie odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 22.03.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 aby rozruszac nasz kacik mam pytanko: SCHODY - czy ktos z was zmianial cos w konstrukcji / wygladzie schodow w swoim projekcie??w projekcie IRSINY maja one 270 szerokosci i mysle ze to troche za duzo szczegolnie ze obok jest malutka kotlownia - kusi zeby cos tam zmienic ...Co sadzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.03.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 moje maja 100+12+100 sa to schody zabiegowe - chcialem na prostym podescie, ale nie wyszlo... jesli Twoje tez sa zabiegowe, to prawdopodobnie bedzie sie po nich lepiej chodzic wygodne schody to wielki plus na starosc tak mawia moj tescio pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 22.03.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Witam wszystkich.. Widzę , że szykuje sie niezła imprezka , ale ja też niestety jestem poza zasięgiem U mnie w projekcie są schody drewniane dwuzbiegowe (chyba ?) i otwór w stropie 200 * 220 , a poniewaz nadarzyła sie okazja kupna schodów bukowych w literę "L " ( za jedyne 2000 zł) to zmieniamy trochę klatkę sch. i otwór w suficie . I tak dom jeszcze nie wymurowany , a ja już mam schody... biednemu to zawsze wiatr w oczy wieje i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 22.03.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Mam pytanie ogrodnicze: Czy ktoś z Was planuje w najbliższym czasie zakładanie żywopłotu? Robiłam ostatnio rozeznanie w szkółkach - przy zakupie większej ilości roślin można liczyć na rabaty. Gdyby ktoś miał ochotę na wspólne zakupy, niech się odezwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 22.03.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Ella , ochotę to byśmy mieli , ale w ciągu następnych 2 lat ma być wymieniany istniejący gazociąg i budowa naziemnej lini elektrycznej... niby nic w tym złego ale wszystko to przez moją działkę... poza tym budowa w toku , to tylko mogłoby zaszkodzić ...A co masz zamiar sadzić i gdzie kupujesz ? Czy ktoś mi doradzi gdzie kupię drzewka owocowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.03.2004 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Ella, napisz jak sie nazywa roslinka i ile by kosztowala, ja zapytam swojego zaopatrzeniowca ))) niedaleko jest szkolka pozdr, Zbyszek p.s. urko - byc moze w tej szkolce kupisz owocowe drzewka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 22.03.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Ellla ja planuje zakup tui Szmaragd ok. 300szt. i coś z drzewek owocowych. masz ciekawsza propozycję na żywopłot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 22.03.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Guit , masz na myśli tę w Jackowie ?A może ma ktoś namiary na jakąś firmę wysyłkową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 22.03.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Na razie mam ciekawą ofertę na jałowiec Skyrocket : wys. 1,3-1,5m - cena 12 zł. Przy zakupie powyżej 100 sztuk -cena 10zł/szt. Czy ktoś ma ochotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 23.03.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Urko - mam na mysli ta na Krepcu, niedaleko kolo mnie dzisiaj sie postaram wybadac podane gatunki, tyle, ze przed sadzeniem czeka mnie troche pracy na roli, a teraz mam inne priorytety i nie wiem, czy to nie zostanie na jesien... pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts