idkam 26.07.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Cześć, znalazłem ekstra firmę zajmującą się sprzedażą armatury łazienkowej i ceramiki.Ceny wg mnie baaaardzo ciekawe. Faktura VAT.Jak ktoś chce - zbadajcie temat. Dla chętnych:Budynek WOKA, wejście z krótszego boku zaraz za bramą, parter, wejście po lewej stronie między ekspozycją płytek.Pan Paweł Salski tel. 605205585 - powołajcie się na mnie: Mariusz z Orange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 26.07.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Idkam - nas PAn K zrobil na szaro przyjechal z super sprzetem wszystko wymierzyl cały czas mowil ze zrobi zeby sie nie martwic przysłał jakiegoś jednego gościa do układania styropianu gość strasznie niedokładnie zrobił ten styropian a teraz jak juz z mial dalej robic to Pan K powiedzial ze sie nie wyrabia i dal robote innej firmie a tą firme trzeba non stop pilnowac bo ciagle cos nie tak robia wkurzylismy sie znowu ale przynajmniej poprawiaja - takze uwazajcie na Pana K zeby was tak nie zrobil jak nas przeprowadzę z nim rozmowę dyscyplinarną nie nietrzeba juz zgodzimy sie na tych co nam zaczeli robić juz chcemy miec posadzki zrobione a nie wiadomo kiedy Pan K znajdzie potem dla nas czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 26.07.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 i żeby złośliwie nam czegoś nie zrobili, tak jak to było z tynkarzami - zdjeli nam uszczelki z części hydraulicznych (albo były im po prostu potrzebne) do stanu zero nie narzekaliśmy jak teraz na naszych wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 26.07.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 tynki tez nam znany Pan M robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 26.07.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 hej I jak tam wam pasuje spotkanie 6-go na razie to widze ze Babie pasuje i 30go i 6go wiem jeszcze ze Mapi pasuje 30go a jak reszta czy sa jeszcze chetni żeby sie spotkac ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.07.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 My raczej 6-tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 26.07.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Nam spotkanie pasuje bardziej 30, ale 6 być może uda się również przybyć. Z tym, że nie na 100%. 5 mamy wesele i jak to po takiej uroczystości, z samopoczuciem następnego dnia może być różnie . Oczywiście mówię tu o moim małżonku . A u nas zrobiona jest już glazura w kuchni, łazienka na poddaszu prawie się kończy. Powoli zabieramy się za wykańcznie płyt g-k. Idkam, a gdzie jest Woka? I czy mają tam duży wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 26.07.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Idkam, a gdzie jest Woka? I czy mają tam duży wybór? MaPi, WOKA jest po drodze do Daewoo po lewej stronie (tam gdzie kiedyś była ) Myślę, że jak coś znajdzieś "w mieście" są w stanie sprzedać w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 26.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Idkam bylam tam kiedys, ale cen niemieli zbyt rewelacyjnych, no i pan stwierdzil ze musi juz zamykac (choc byla dopiero trzecia godz.) bo sie spieszy na umowione spotkanie.Gdzie kupowalisci przewody, gniazdka, puszki czyli wszystko co jest potrzebne do elektryki, moze ktos zna tania hurtownie. A i jeszcze mam jedno pytanie czy wylewki mozna robic pod koniec pazdziernika, czy przygruntowe przymrozki niezaszkodza takiej swiezej podlodze.Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 26.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Idkam bylam tam kiedys, ale cen niemieli zbyt rewelacyjnych, no i pan stwierdzil ze musi juz zamykac (choc byla dopiero trzecia godz.) bo sie spieszy na umowione spotkanie.Poz Hmm, odpowiedzialności nie biorę. Ja jestem zadowolony Może zmienili politykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 26.07.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Albo pana ekspedienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.07.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 A i jeszcze mam jedno pytanie czy wylewki mozna robic pod koniec pazdziernika, czy przygruntowe przymrozki niezaszkodza takiej swiezej podlodze. Poz ja mialem robiony chudy beton w pazdzierniku i nic sie nie dzialo wiec i z wylewkami nie powinno w koncu to tez beton /// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 27.07.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 My materiały kupowaliśmy na Łęczyńskiej w Elektromaxie jeśli pamiętam dobrze nazwę. Sklep zaraz przy skrzyżowaniu z Drogą Męczenników Majdanka, w bramie, za przystankiem autobusowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 27.07.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 WOKE zlilwidowali a ten Pan to chyba za karę tam siedzi i sprzedaje. Część rzeczy z WOKI poprzejmowały inne sklepy np. przy Rusałki. Na Rusałki obejrzałam ekspozycje a płaciłam w WOCE. Ale o cenach się nie wypowiadam bo szukałm nietypowych prostokątów na ścianę do kuchni, i kupiłam tam włoskie za 90pln/m2 (po wytargowaniu). Gdzie najlepiej zaopatrzyć się w żaluzje okienne (chyba właśnie k. WOKI widziałam). Może macie i dacie namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 27.07.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Mam pytanie do "kryjących" ,ile płacicie za ułożenie dachówki wraz w wieźbą????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czajni_K 27.07.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Hmmm Nikt nie planuje rolet zewnętrznych?? pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 27.07.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Hmmm Nikt nie planuje rolet zewnętrznych?? pozdrawiam Piotrek Ja już mam zrobione rolety zew. Robili mi goście z Chełma - firma ARTEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 27.07.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Cześć, jeśli chcecie zobaczyć jak wyszedł taras, podjazdy i opaska zapraszam do strony w sygnaturce... Ewentualnie wersja skrócona http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1307657#1307657 Pozdrawiam i proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 27.07.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 eska78 ja placilam 50m2 w tym obrobka i rynny, a wykonywal mi to pan Sienkiewicz jak narazie jestem zadwolona.Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 27.07.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 guit - swietnie twoja huśtawka oraz opaski, taras i drogi dojazdowe wygladają bardzo mi sie podoba mam pytanko gdzie kupowałeś siedzisko do hustawki i ile to kosztowało jak możesz na priv pozdrawiam monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts