Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć,

znalazłem ekstra firmę zajmującą się sprzedażą armatury łazienkowej i ceramiki.

Ceny wg mnie baaaardzo ciekawe. Faktura VAT.

Jak ktoś chce - zbadajcie temat.

Dla chętnych:

Budynek WOKA, wejście z krótszego boku zaraz za bramą, parter, wejście po lewej stronie między ekspozycją płytek.

Pan Paweł Salski tel. 605205585 - powołajcie się na mnie: Mariusz z Orange.

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Idkam - nas PAn K zrobil na szaro przyjechal z super sprzetem wszystko wymierzyl cały czas mowil ze zrobi zeby sie nie martwic przysłał jakiegoś jednego gościa do układania styropianu gość strasznie niedokładnie zrobił ten styropian a teraz jak juz z mial dalej robic to Pan K powiedzial ze sie nie wyrabia i dal robote innej firmie a tą firme trzeba non stop pilnowac bo ciagle cos nie tak robia wkurzylismy sie znowu ale przynajmniej poprawiaja - takze uwazajcie na Pana K zeby was tak nie zrobil jak nas

:evil: :evil: przeprowadzę z nim rozmowę dyscyplinarną :evil: :evil:

nie nietrzeba juz zgodzimy sie na tych co nam zaczeli robić juz chcemy miec posadzki zrobione a nie wiadomo kiedy Pan K znajdzie potem dla nas czas

Nam spotkanie pasuje bardziej 30, ale 6 być może uda się również przybyć. Z tym, że nie na 100%. 5 mamy wesele i jak to po takiej uroczystości, z samopoczuciem następnego dnia może być różnie :lol: . Oczywiście mówię tu o moim małżonku :wink: .

A u nas zrobiona jest już glazura w kuchni, łazienka na poddaszu prawie się kończy. Powoli zabieramy się za wykańcznie płyt g-k.

Idkam, a gdzie jest Woka? I czy mają tam duży wybór?

Idkam bylam tam kiedys, ale cen niemieli zbyt rewelacyjnych, no i pan stwierdzil ze musi juz zamykac (choc byla dopiero trzecia godz.) bo sie spieszy na umowione spotkanie.

Gdzie kupowalisci przewody, gniazdka, puszki czyli wszystko co jest potrzebne do elektryki, moze ktos zna tania hurtownie.

A i jeszcze mam jedno pytanie czy wylewki mozna robic pod koniec pazdziernika, czy przygruntowe przymrozki niezaszkodza takiej swiezej podlodze.

Poz

WOKE zlilwidowali a ten Pan to chyba za karę tam siedzi i sprzedaje. Część rzeczy z WOKI poprzejmowały inne sklepy np. przy Rusałki. Na Rusałki obejrzałam ekspozycje a płaciłam w WOCE. Ale o cenach się nie wypowiadam bo szukałm nietypowych prostokątów na ścianę do kuchni, i kupiłam tam włoskie za 90pln/m2 (po wytargowaniu).

Gdzie najlepiej zaopatrzyć się w żaluzje okienne (chyba właśnie k. WOKI widziałam). Może macie i dacie namiary?