eko 04.08.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 eska78, a możesz mi podać do niego namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 04.08.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 i oczywiście - czy jesteś zadowolona z jego pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.08.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Hej, powiedzcie czy to jest ok, że za położenie więźby zapłaciłabym jednej ekipie po 15 zł /m2, a kolejnej za położenie blachodachówki po 30 zł /m2. Wydaje mi się, ze to coś sporo ...., a moze się mylę .. ? Moj dekarz bierze za wieźbę i położenie blachodachowki wraz z obrobkami i rynnami 27zł/m2 oj to bardzo mało chyba ... za dachowke ceramiczna i wiezbe i wszystko inne dot dachu ceny srednie sa pomiedzy 40-50 zl /m2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 04.08.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja mam mieć dach dwuspadowy z jedną tylko lukarną, no i z blachodachówki - myślałam, że to będą jednak mniejsze koszty za położenie więźby i blachy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 04.08.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Hej, powiedzcie czy to jest ok, że za położenie więźby zapłaciłabym jednej ekipie po 15 zł /m2, a kolejnej za położenie blachodachówki po 30 zł /m2. Wydaje mi się, ze to coś sporo ...., a moze się mylę .. ? No nie jest to może bardzo atrakcyjna cena ale jest tu niebezpieczeństwo, dopiero co ktoś tu opisywał swoje problemy przy zatrudnieniu dwóch ekip do dachu. Więźbę i pokrycie ma robic jedna ekipa innaczej problemy prawie pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Słuchajcie, a jak tam spotkanie? W imieniu Kubusiów Budowniczych chciałam jeszcze raz zaprosić na grilla do nich w najbliższą niedzielę ok. 16-tej. Kto jest chętny? Planujemy spotkać się ok. 14-tej u nas - gdyby ktos miał ochotę zobaczyć nasze postępy - zapraszamy Czy na grilla można zabrać psa??? Ella - no wiesz co!!!!! Grill - to nie chińska restauracja. Lepiej weź kiełbasę! Wszystkich witam w piątkowo-deszczowy poranek Dzisiaj nawet kawa nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.08.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 U nas za zrobienie więźby i położenie dachówki ceramicznej oraz obróbki wyszło niecałe 32 zł za m2. Narazie nie mamy jeszcze założonych rynien. Dach prosty dwuspadowy z trzema oknami połaciowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 My się zameldujemy na 90%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 04.08.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 MaPi, a czy możesz mi podać namiary na swoich specjalistów ? No i oczywiście, czy jesteś z nich zadowolona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galaa 04.08.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Proszę o namiar na miejsce spotkania na priv i tel. w razie problemów ze zlokalizowaniem posesji. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 04.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Sorry, że Wam przeszkadzam w dogadywaniu się, ale muszę dokończyć szybko budowę, bo szlag mnie już trafia! Muszę wybudować jakieś szafy.Czy macie może doświadczenia z zabudową Komandora? I z którym przedstawicielem się kontaktować. Chodzi o Lublin, Zamość lub Chełm.A może nie Komandor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Proszę o namiar na miejsce spotkania na priv i tel. w razie problemów ze zlokalizowaniem posesji. pozdrawiam Galaa - sprawdź skrzynkę Aik - planujemy się spotkać ok 14-15. mam nadzieje, że pogoda będzie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 04.08.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Czy na grilla można zabrać psa??? Ella - no wiesz co!!!!! Grill - to nie chińska restauracja. Lepiej weź kiełbasę! Fizyku, wiesz przecież, że de gustibus non est disputandum !!! Mój basset hoduje dwie bardzo apetyczne szyneczki i od czasu do czasu przy wyjątkowych okazjach pozwala mi uszczknąć po kawałeczku na spróbowanie. Potem, przy jego apetycie, uszczerbek błyskawicznie się regeneruje. Mniam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.08.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 zjemy Elli psa ale on miły jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 04.08.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 i oczywiście - czy jesteś zadowolona z jego pracy ? Sprawdz poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 04.08.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Sorry, że Wam przeszkadzam w dogadywaniu się, ale muszę dokończyć szybko budowę, bo szlag mnie już trafia! Muszę wybudować jakieś szafy. Czy macie może doświadczenia z zabudową Komandora? I z którym przedstawicielem się kontaktować. Chodzi o Lublin, Zamość lub Chełm. A może nie Komandor? Jescze ni doszłam do tematu. Było o tym na wnetrzach - raczej nie komadorowo, podawali inne firmy, ponoć tańsze i lpsze, ale poszukaj. Ja sprzedaję mieszkanko, bo kasa sie kończy. Może znacie kogoś zaineresowanego? MAKI, parter, 63m2, 3 pokoje, blok nowy. Tu fotki: http://img63.imageshack.us/img63/6696/01balkonyblokht4.jpg http://img63.imageshack.us/img63/7462/3kuchniaaq1.jpg http://img49.imageshack.us/img49/1975/3azienka2kp3.jpg http://img240.imageshack.us/img240/4206/3przedpokj1we8.jpg http://img49.imageshack.us/img49/3500/4opokjmay1rr0.jpg Zapraszam. Na spotkanko czasu nie mam! Jak Wy to robicie, że pracujecie, budujecie, dzieci płodzicie i jeszcze czas na imprezki zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 04.08.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Na spotkanko czasu nie mam! Jak Wy to robicie, że pracujecie, budujecie, dzieci płodzicie i jeszcze czas na imprezki zostaje? To nie wiesz, że doba budowlana ma 48 godzin? Na wszystko wtedy jest czas. A spotkanie forumowe to nie imprezka tylko taka swoista grupa wsparcia Na takich spotkaniach oszukujemy się nawzajem że decyzja o budowie była najwspanialszą rzeczą jaka nam się w życiu trafiła. Po takim spotkaniu człowiek jeszcze przez parę dni w to wierzy i jest jakoś tak lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Czy na grilla można zabrać psa??? Ella - no wiesz co!!!!! Grill - to nie chińska restauracja. Lepiej weź kiełbasę! Fizyku, wiesz przecież, że de gustibus non est disputandum !!! Mój basset hoduje dwie bardzo apetyczne szyneczki i od czasu do czasu przy wyjątkowych okazjach pozwala mi uszczknąć po kawałeczku na spróbowanie. Potem, przy jego apetycie, uszczerbek błyskawicznie się regeneruje. Mniam ! Szynka z basseta a'la Puzon - to będzie prawdziwy Hot-Dog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tylko nie jedzcie psów na naszej budowie , na wszelki wypadek coś będziemy ze soba mieli dla najbardziej głodnych Justyna - ja też chcę JUŻ skończyć... Zabudowy robi nam firma, która wykonuje kuchnię Monika B - nie wiem czy pamiętasz kawał, w którym rabin do ciasnego mieszkanka kazał kupic kozę Tak to działa tez z czasem - nie ma czasu - znajdź jakieś fajne dodatkowe zajęcie i wszystko będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 04.08.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Na spotkanko czasu nie mam! Jak Wy to robicie, że pracujecie, budujecie, dzieci płodzicie i jeszcze czas na imprezki zostaje? To nie wiesz, że doba budowlana ma 48 godzin? Na wszystko wtedy jest czas. A spotkanie forumowe to nie imprezka tylko taka swoista grupa wsparcia Na takich spotkaniach oszukujemy się nawzajem że decyzja o budowie była najwspanialszą rzeczą jaka nam się w życiu trafiła. Po takim spotkaniu człowiek jeszcze przez parę dni w to wierzy i jest jakoś tak lżej Ja też nie mam czasu na nic, nawet na grilla na własnej działce! O kozach już wcześniej było (chciałam kupić kozę do ogrzewania w zimie to śmialiście się z mojego męża....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts