Pawson 04.08.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Na spotkanko czasu nie mam! Jak Wy to robicie, że pracujecie, budujecie, dzieci płodzicie i jeszcze czas na imprezki zostaje? To nie wiesz, że doba budowlana ma 48 godzin? Na wszystko wtedy jest czas. A spotkanie forumowe to nie imprezka tylko taka swoista grupa wsparcia Na takich spotkaniach oszukujemy się nawzajem że decyzja o budowie była najwspanialszą rzeczą jaka nam się w życiu trafiła. Po takim spotkaniu człowiek jeszcze przez parę dni w to wierzy i jest jakoś tak lżej najpierw trzeba ze snu zrezygnować ... to daje jakieś 5 godz/ dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.08.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 O kozach już wcześniej było (chciałam kupić kozę do ogrzewania w zimie to śmialiście się z mojego męża....) przyznac się kto się śmial z kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Pawson - ciesz się że nie ryczysz, taka była balanga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.08.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Pawson - ciesz się że nie ryczysz, taka była balanga yyy ale o ssssoooo chodzi fizyk .. znowu piłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Pawson, nie jest w wątku - dochodzą ... Zachowuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 04.08.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Na spotkanko czasu nie mam! Jak Wy to robicie, że pracujecie, budujecie, dzieci płodzicie i jeszcze czas na imprezki zostaje? To nie wiesz, że doba budowlana ma 48 godzin? Na wszystko wtedy jest czas. A spotkanie forumowe to nie imprezka tylko taka swoista grupa wsparcia Na takich spotkaniach oszukujemy się nawzajem że decyzja o budowie była najwspanialszą rzeczą jaka nam się w życiu trafiła. Po takim spotkaniu człowiek jeszcze przez parę dni w to wierzy i jest jakoś tak lżej najpierw trzeba ze snu zrezygnować ... to daje jakieś 5 godz/ dobę Tylko, że w nocy sklepy budowlane zamknięte. Jak zamkną je w niedzielę.... współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 04.08.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Na spotkanko czasu nie mam! Jak Wy to robicie, że pracujecie, budujecie, dzieci płodzicie i jeszcze czas na imprezki zostaje? To nie wiesz, że doba budowlana ma 48 godzin? Na wszystko wtedy jest czas. A spotkanie forumowe to nie imprezka tylko taka swoista grupa wsparcia Na takich spotkaniach oszukujemy się nawzajem że decyzja o budowie była najwspanialszą rzeczą jaka nam się w życiu trafiła. Po takim spotkaniu człowiek jeszcze przez parę dni w to wierzy i jest jakoś tak lżej najpierw trzeba ze snu zrezygnować ... to daje jakieś 5 godz/ dobę następnie należy zrezygnować z posiłków to daje kolejnych parę minut oraz oszczędności finansowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 04.08.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam wszystkich serdecznie Niedawno kupiliśmy działeczkę i zaczynamy załatwianie wszystkich formalności związanych z przyłączami mamy nadzieję że przed zimą wyrobimy się z fundamentami nasz projekt to Seweryna http://www.archipelag.pl/projekt.php?pid=432&KatID=3991300&CanBack=1 wiem, że jest duży ale będzie to tymczasowo po przeróbkach (dom dwupokoleniowy) tzn. ja z mężem na poddaszu (zamieżamy troszkę podwyższyć) a rodzice z babcią na dole. Czajni_K możesz mi zdadzić gdzie w lubelskim stoi wykończona seweryna i jak finansowo wyszły cię fundamenty ( z góry dzięki ) Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 04.08.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Czy ktoś z lubelskiego buduje może "Agnieszkę" z MG Projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witaj Agira wśród swoich.Gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 05.08.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 05.08.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Chcialabym zapytac kto jest administratorem?Jak mozna sie z nim skontaktowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.08.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Uprzejmie proszę o instrukcję dojazdu do Baby na priva.Do której tam będziecie?Ja będę jechać prosto z imprezy rodzinnej i mogę się spóźnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.08.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Chcialabym zapytac kto jest administratorem?Jak mozna sie z nim skontaktowac? O jakiego administratora Ci chodzi? Administratora forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 05.08.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Chcialabym zapytac kto jest administratorem?Jak mozna sie z nim skontaktowac? O jakiego administratora Ci chodzi? Administratora forum? Tak bo chcialabym umiescic obrazek pod swoim nickiem ale nie wiem jak to zrobic, poniewaz moj domek pochodzi z Archi-projektu a tam wszystki projekty maja ten sam link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.08.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Zapisz obrazek na swoim kompie, a potem umieść go np. na http://www.imageshack.us/ . I adres stamtąd wrzuć do swojego profilu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 05.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Zapisz obrazek na swoim kompie, a potem umieść go np. na http://www.imageshack.us/ . I adres stamtąd wrzuć do swojego profilu na forum. Dzieki serdeczne!!!udalo sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Ewcik, tylko przydałoby się trochę zmniejszyć, bo może Cię admin pogonić.Dozwolony jest rozmiar 80x80 pikseli, a Twój obrazek ma 80x 121.Ustaw sobie zmniejszenie w imageshack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 06.08.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Ewcik, tylko przydałoby się trochę zmniejszyć, bo może Cię admin pogonić. Dozwolony jest rozmiar 80x80 pikseli, a Twój obrazek ma 80x 121. Ustaw sobie zmniejszenie w imageshack. Dzieki serdeczne-ja myslalam ze to ty jestes administratorem heheh skoro jedyny zareagowales!!masz ode mnie nominacje-administratora forum lubelskiego heheh Co do wynagrodzenia to porozmawiamy jak wroce z kajakow!!!hehe Smigam juz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 06.08.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witaj Agira wśród swoich. Gdzie się budujesz? Budujemy w Spiczynie Będziemy mieć blisko na pojezierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts