fizyk 06.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Spotkanie było bardzo fajne. Kto nie był niech żałuje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 06.08.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 już się popłakałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 potwierdzam słowa fizyka (o kurde sam nie wierze że to napisałem ) było GIT kozik niepłacz ... będzie nastepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.08.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam nowych! Starym wyjadaczom dziękuję za chwilę radości. Uśmiałam sie czytając wasze propozycje w zakresie gospodarowania czasem budowlanym Fajnie, że impreza, o przepraszam - grupa wsparcia się udała. Ja jestem po wekendowej wizycie u synia na obozie. Cięzko wrócić nawet po jednym dniu na budowę A Wam - uda sie wrwać wczasowo? Chyba machanie łopatą nam pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.08.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam nowych! Starym wyjadaczom dziękuję za chwilę radości. Uśmiałam sie czytając wasze propozycje w zakresie gospodarowania czasem budowlanym Fajnie, że impreza, o przepraszam - grupa wsparcia się udała. Ja jestem po wekendowej wizycie u synia na obozie. Cięzko wrócić nawet po jednym dniu na budowę A Wam - uda sie wrwać wczasowo? Chyba machanie łopatą nam pozostaje yyyyy a co to są wczasy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 07.08.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Ja też miałam swojego pierwszego grilla na swojej osobistej budowie.I też było fajnie. Grill sie smażył a my kosiliśmy i plewiliśmy chwaściory. Nie marnuję czasu!!! Po ulewch sobotnich zapadła mi się ziemia w moim ogrodzie! Zapadła się na wszelkiej maści studzienkach. Ponieważ z tych studzienek sterczą odpowietrzacze, nie można było tam wjechać i maszynowo utwardzić terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam nowych! Starym wyjadaczom dziękuję za chwilę radości. Uśmiałam sie czytając wasze propozycje w zakresie gospodarowania czasem budowlanym Fajnie, że impreza, o przepraszam - grupa wsparcia się udała. Ja jestem po wekendowej wizycie u synia na obozie. Cięzko wrócić nawet po jednym dniu na budowę A Wam - uda sie wrwać wczasowo? Chyba machanie łopatą nam pozostaje yyyyy a co to są wczasy ?? wczasy to jest okres kiedy na budowie spędzasz nie 8-10 godzin a całe 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.08.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 yyyyy a co to są wczasy ?? wczasy to jest okres kiedy na budowie spędzasz nie 8-10 godzin a całe 24 To mi wypadnie urlopować w listopadzie. Czy otarliście się o temat okapu do otwartej kuchni? Włosy mi stają jak czytam ile tego powietrza trzeba a ile nie wolno puścić w komin i jaka moc wybrać. Widzę, że dostępne są o mocy ok. 300 m3/h. Czy naprawdę trzeba kupowć o wiele droższe o większej mocy? Co robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 yyyyy a co to są wczasy ?? wczasy to jest okres kiedy na budowie spędzasz nie 8-10 godzin a całe 24 To mi wypadnie urlopować w listopadzie. Czy otarliście się o temat okapu do otwartej kuchni? Włosy mi stają jak czytam ile tego powietrza trzeba a ile nie wolno puścić w komin i jaka moc wybrać. Widzę, że dostępne są o mocy ok. 300 m3/h. Czy naprawdę trzeba kupowć o wiele droższe o większej mocy? Co robicie? ja czekam az zbadasz dogłębnie temat i mi pozniej wszystko wyłożysz prosto i szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 07.08.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 A ja poproszę robiących zdjęcia na wczorajszym spotkaniu o przesłanie mi ich na adres [email protected]. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.08.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 A ja poproszę robiących zdjęcia na wczorajszym spotkaniu o przesłanie mi ich na adres [email protected]. Dzięki. ja tez poprosze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 07.08.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 cieszymy się ze wam sie podobalo - nam tez moj malzonek jak bedzie mial chwilke to wyśle zdjecia Dyz - jak mozesz to tez nam przeslij to co tobie udalo sie napstrykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.08.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Oczywiście jutro postaram się powysyłać zdjęcia wszystkim chętnym ... o ile ten "pieruńsko wysoki transfer" pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.08.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 A ja poproszę robiących zdjęcia na wczorajszym spotkaniu o przesłanie mi ich na adres [email protected]. Dzięki. ja tez poprosze ... Pawson ale ja mam za cienkie znajomości żeby załatwić Ci te "najcenniejsze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Ja też poproszę, z ciekawości - które są najcenniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 07.08.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 O mnie też pamiętajcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 07.08.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 cześć mówicie o urlopie... my właśnie wróciliśmy z parodniowego pobytu na Pomorzu...(Trójmiasto) to był pierwszy wyjazd odkąd zaczęliśmy budowę (3 lata), ale warto było odpocząć psychicznie, bo fizycznie nie da sie wyhamować po budowie tak szybko Ella - i wszyscy - może ktoś chce oddać maluśkiego terriera (np. york shire'a?) moze byc bez papierów (mieliśmy już pewniaka, ale nas "warśawiaki" załatwili, a dokładnie TOZ ) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 07.08.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 A może mini sznaucerek z lubelskiego schroniska?Jest młodziutki, słodki i bardzo potrzebuje miłości!!! http://www.sznaucery.rix.pl/ippgallery/albums/25/1.jpg http://www.sznaucery.rix.pl/ippgallery/albums/25/3.jpg http://www.sznaucery.rix.pl/ippgallery/albums/25/2.jpg Jego stronka:http://www.schronisko-zwierzaki.lublin.pl/dogs.php?action=view&catId=3&dogId=50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 07.08.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 (mieliśmy już pewniaka, ale nas "warśawiaki" załatwili, a dokładnie TOZ ) Pozdrawiam, Guit, możesz napisać, o co dokładnie chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szawel 07.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam Jestem nowy na forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Chciałbym w tym roku rozpocząć budowe domu wg projektu http://dobredomy.pl/?id_project=41 z jedna zmiana: likwidacaj balkonu nad drzwiami wejściwymi. Działka w miejscowości Świdnik Mały ( gmina Wólka ). w sobotę postawiliśmy garaz na działce i w przyszłym tygodniu planuje ogrodzic ( słupki metalowe i siatka z drutu kopalninego ) Obecnie jestem na etapie zbierania dokumentacji ( została jeszcze gazowania i Zarząd Dróg Powiatowych ) . proszę o podanie namiaru na pana A z piask lub na inna osobe ktora sprawnie wykona adaptację projektu. P.S. Bardzo podoba mi sie atmosfera na forum, mam nadzieję ze jej nie popsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts