Pawson 09.08.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 mam pytanko jak wygląda u was kwestia ogordzenia od strony drogi ... chcialem wlasnie robic a tu sie dowiaduje ze musze jakies zgloszenia do UM robic do tego mapke do celow projektowych (pewnie znowu 300 ) jakis projekt ogrodzeniach itd itp moze ktos z was juz o to przechodzil ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szawel 09.08.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam Siatka z drutu pozyskanego z lin kopalnianych jest bardzo twarda, probowalem zgiąć ja obcegami(drut 3,5 mm )i mi nie wyszło. . Moj tesc 15 lat temu ogrodzil działke taka siatka. Przez 2 lata pozostawał na niej smar, pozniej zniknał. na całej długości jest wkopana w ziemie ok 15 cm . teraz siatka z odleglosci 2 m wyglada jak nowa ocynkowana. nie ma sladow rdzy nawet tam gdzie jest wkopana. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 09.08.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Idkam - nie ma co długo czekać - powiedz, kiedy mamy do Was przyjechać i już Dyz - jak to się stało, że żadne foty do mnie nie dotarły!!! To OBURZAJĄCE !!!! Przecież jesnym jest , że moje milczenie oznaczało aprobatę. Natentychmiast proszę wysłać wszystkie. Adres pewnie masz. Jak nie masz - daj znać Nie dostałeś? No przecież wrzuciłem na [email protected], jak masz inny adres to dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.08.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Idkam - nie ma co długo czekać - powiedz, kiedy mamy do Was przyjechać i już Dyz - jak to się stało, że żadne foty do mnie nie dotarły!!! To OBURZAJĄCE !!!! Przecież jesnym jest , że moje milczenie oznaczało aprobatę. Natentychmiast proszę wysłać wszystkie. Adres pewnie masz. Jak nie masz - daj znać Nie dostałeś? No przecież wrzuciłem na [email protected], jak masz inny adres to dawaj no wiesz co dyz czy ty nie myslisz ?? do fizyka jest fizyk@kawał_za_dabrowicą.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 09.08.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 mam pytanko jak wygląda u was kwestia ogordzenia od strony drogi ... chcialem wlasnie robic a tu sie dowiaduje ze musze jakies zgloszenia do UM robic do tego mapke do celow projektowych (pewnie znowu 300 ) jakis projekt ogrodzeniach itd itp moze ktos z was juz o to przechodzil ??? Ja miałam ogrodzenie projektowane razem z domem . Oczywiście smietnik 2m od granicy, ale i tak stawiam pod płotem sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 09.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 mam pytanko jak wygląda u was kwestia ogordzenia od strony drogi ... chcialem wlasnie robic a tu sie dowiaduje ze musze jakies zgloszenia do UM robic do tego mapke do celow projektowych (pewnie znowu 300 ) jakis projekt ogrodzeniach itd itp moze ktos z was juz o to przechodzil ??? Mam projekt ogrodzenia (trochę odbiegający od już istniejącego). Robiliśmy go extra, jak stał już dom. I chyba tylko go zgłaszaliśmy do urzędu. Śmietnik jest mniej więcej 2m od granicy z sąsiadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 09.08.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Czym można wysypać plac na drodze przed moją bramą wjazdową (droga jest miasta ale tylko mnie ona przeszkadza). Dodam, że żużel już jest, ale po zimie się zapadł i poza tym strasznie by brudził moją kosteczkę. Teraz trzeba wysypać jakimś czymś. Poradźcie mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 09.08.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hello! Mam prośbę, znacie może jakieś składy drewna(oczywiście tanie i dobre ). Coś taniej niż u Barabasa w Świdniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 09.08.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 justyna99 - wysłałem Ci wiadomość, jakbyś sprawdziła pocztę byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 09.08.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 justyna99 - wysłałem Ci wiadomość, jakbyś sprawdziła pocztę byłbym wdzięczny Wydawało mi się, że wysłałam odpowiedź Już wysyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 09.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Wysłałaś Jak głupi zaufałem informacji że nie mam nowych wiadomości zamiast wejść i sprawdzić. Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 09.08.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hello! Mam prośbę, znacie może jakieś składy drewna(oczywiście tanie i dobre ). Coś taniej niż u Barabasa w Świdniku? no to chyba nasz forumowy Łupi a od Barabasa każdy skład jest tańszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 09.08.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hello! Mam prośbę, znacie może jakieś składy drewna(oczywiście tanie i dobre ). Coś taniej niż u Barabasa w Świdniku? no to chyba nasz forumowy Łupi a od Barabasa każdy skład jest tańszy ... Forumowy Łupi? Kim że jest ten nieznajomy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 09.08.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Wysłałaś Jak głupi zaufałem informacji że nie mam nowych wiadomości zamiast wejść i sprawdzić. Dzięki za informacje. A teraz? http://foto.onet.pl/mojalbum/zdjecie.html?no=0&id=48740&zid=621596&r=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 09.08.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ze żwirkiem mi nikt nie pomoże? Monika B Z okapem się nie zastanawiałam. Wybrałam ten, który polecił projektant kuchni. Kierowałam sie raczej wyglądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 09.08.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hello! Mam prośbę, znacie może jakieś składy drewna(oczywiście tanie i dobre ). Coś taniej niż u Barabasa w Świdniku? Spróbuj za Łuszczowem,po lewej stronie jadąc od Lublina.Niestety numeru nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 09.08.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jak to jest z ta energia-czy ja musze spisywac jakas umowe z sasiadem aby on zezwolil na podciagniecie energii ze slupa ktory stoi na jego posesji?Dzis sie o tym dowiedzialam w trakcie robienia tej glupiej papierologii!!A i jeszcze musze wykupic z rejestru wypis gruntu mojej dzialki i przyleglych-czy tak kazdy z was to przechodzil??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 09.08.2006 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ze żwirkiem mi nikt nie pomoże? To moja ksywa od wielu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 09.08.2006 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Kochani, gdzie kupować? - folię w płynie - klej do glazury - itp.? U Was też błotko? ... dzieci sąsiadów zrobiły sobie poletko doświadczalne na naszym tarasie, na nieszczęście zostawiłem tam cement, gips ... i łopatkę mojej córki. Całe drzwi balkonowe zasr....ne zaprawą wodno-cementowo-gipsową Wyczyściłem, ale nie mam paznokci W roboczych gumiakach miałem cegły i po 3 kg cementu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 10.08.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ze żwirkiem mi nikt nie pomoże? To moja ksywa od wielu lat Żwirek? Bardzo gustownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts