Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Siatka z drutu pozyskanego z lin kopalnianych jest bardzo twarda, probowalem zgiąć ja obcegami(drut 3,5 mm )i mi nie wyszło. :D . Moj tesc 15 lat temu ogrodzil działke taka siatka. Przez 2 lata pozostawał na niej smar, pozniej zniknał. na całej długości jest wkopana w ziemie ok 15 cm . teraz siatka z odleglosci 2 m wyglada jak nowa ocynkowana. nie ma sladow rdzy nawet tam gdzie jest wkopana.

pozdrawiam

Idkam - nie ma co długo czekać - powiedz, kiedy mamy do Was przyjechać i już :lol: :wink:

Dyz - jak to się stało, że żadne foty do mnie nie dotarły!!! To OBURZAJĄCE !!!! Przecież jesnym jest , że moje milczenie oznaczało aprobatę. Natentychmiast proszę wysłać wszystkie. Adres pewnie masz. Jak nie masz - daj znać :wink:

Nie dostałeś? No przecież wrzuciłem na [email protected], jak masz inny adres to dawaj :wink: :lol:

Idkam - nie ma co długo czekać - powiedz, kiedy mamy do Was przyjechać i już :lol: :wink:

Dyz - jak to się stało, że żadne foty do mnie nie dotarły!!! To OBURZAJĄCE !!!! Przecież jesnym jest , że moje milczenie oznaczało aprobatę. Natentychmiast proszę wysłać wszystkie. Adres pewnie masz. Jak nie masz - daj znać :wink:

Nie dostałeś? No przecież wrzuciłem na [email protected], jak masz inny adres to dawaj :wink: :lol:

no wiesz co dyz czy ty nie myslisz ?? :o :o

do fizyka jest

fizyk@kawał_za_dabrowicą.pl

:wink: :wink:

mam pytanko

jak wygląda u was kwestia ogordzenia od strony drogi ... chcialem wlasnie robic a tu sie dowiaduje ze musze jakies zgloszenia do UM robic do tego mapke do celow projektowych (pewnie znowu 300 :evil: :evil: ) jakis projekt ogrodzeniach :o :o :o :o itd itp

moze ktos z was juz o to przechodzil ???

Ja miałam ogrodzenie projektowane razem z domem :o . Oczywiście smietnik 2m od granicy, ale i tak stawiam pod płotem sąsiada :wink:

mam pytanko

jak wygląda u was kwestia ogordzenia od strony drogi ... chcialem wlasnie robic a tu sie dowiaduje ze musze jakies zgloszenia do UM robic do tego mapke do celow projektowych (pewnie znowu 300 :evil: :evil: ) jakis projekt ogrodzeniach :o :o :o :o itd itp

moze ktos z was juz o to przechodzil ???

Mam projekt ogrodzenia (trochę odbiegający od już istniejącego). Robiliśmy go extra, jak stał już dom. I chyba tylko go zgłaszaliśmy do urzędu. Śmietnik jest mniej więcej 2m od granicy z sąsiadem.

Jak to jest z ta energia-czy ja musze spisywac jakas umowe z sasiadem aby on zezwolil na podciagniecie energii ze slupa ktory stoi na jego posesji?Dzis sie o tym dowiedzialam w trakcie robienia tej glupiej papierologii!!A i jeszcze musze wykupic z rejestru wypis gruntu mojej dzialki i przyleglych-czy tak kazdy z was to przechodzil???

Kochani,

gdzie kupować?

- folię w płynie

- klej do glazury

- itp.?

U Was też błotko? :evil:

... dzieci sąsiadów zrobiły sobie poletko doświadczalne na naszym tarasie, na nieszczęście zostawiłem tam cement, gips ... i łopatkę mojej córki.

Całe drzwi balkonowe zasr....ne zaprawą wodno-cementowo-gipsową

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Wyczyściłem, ale nie mam paznokci :wink:

W roboczych gumiakach miałem cegły i po 3 kg cementu :evil: