justyna99 10.08.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Imhotep! Moje okna Fakro 94x140!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 10.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Imhotep! Moje okna Fakro 94x140!!! Czyli tak jak w projekcie. Wysłałem Ci przez pomyłke błędne wymiary, sorry . Chyba też będę miał takie, choć w jednej hurtowni mówili że wystarczą 78. Tylko nie mogę ich zobaczyć, Twój link każe mi sie zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 10.08.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ponawiam prośbę, abyście pochwalili się jaką blachę macie na dachu (włąściciele dachówek mogą milczeć) U nas też zrobiło się błotko, że kierowca z towarem bał się wiechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 10.08.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ja właśnie też zastanwiam się nad wyborem blachy na dach. Bardzo mi się podoba taka w kolorze grafitowym. U nas jutro kładą stropy i mam nadzieję, że będę mogła powiedzieć, że "etap budowania piwnicy mam już za sobą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 10.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam wszytskich U nas jest polożona blacha brazowa plani, czy jak to nsie tam pisze, ale mocno bym sie zastanawiał i raczej kladl dachowke. Justyna99 - a w czym ci pomóc z tym żwirkiem? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 10.08.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Też nasz cieśla namia na dachówkę, ale to chyba tzreba przeprojektować dach, bo ten może nie wytrzymać 10 x ciężaru. Musze pogadać z architektem. http://www.plannja.com/ - tej firmy? jesteś zadowolony? gdzie kupowałeś? w inwestorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 10.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 na oba pytania odpowiedz tak - tej firmy i tam kupowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 10.08.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 a co do zmiany konstrukcji dachu może jednak się zastanowić, blacha ogólnie się sprawdza nie narzekamy ale jak deszcz pada to głośno jest w domu ze gadać się nie da, ale jeszcze jest nie ocieplony dach i mamy nadziej ze jak damy wełnę to wytłumi ten hałas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 10.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 sam nie wiem, a trzeba sie szybko decydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 11.08.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 sam nie wiem, a trzeba sie szybko decydowac A liczyliscie jaka to roznica cenowa miedzy blacha a dachowka??Pytam tak z ciekawosci bo moj dach jest czterospadowy i o powierzchni 280 m2 wiec dachowka moze mnie duzo ale bardzo duzo kosztowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 11.08.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ja mam dachówkę, ale z tego co pamietam, to najtańsze dachówki są w cenie dobrej blachy. Planja cieszy się dobrą opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elekt 11.08.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam serdecznie oferuję swoją pomoc w zakresie cen materiałów elektrycznych i elektroinstalacyjnych ogólny zakres asortymentu i dane teleadresowe w ogłoszeniu:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=77672 tymczasem życzę wszystkim miłego, słonecznego i udanego weekendu Serdecznie pozdrawiamAndrzejKEltrans Sp. z o.o. O/Lublinul.Rusałka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.08.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Żwirek ... kręci z muchomorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pivoski 12.08.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam, Zostało mi ok. 250 szt. stempli z czego ok 1/3 długości co najmniej 3m a reszta ok 2,90m. Jeżeli ktoś z grupowiczów potrzebuje takowych to proszę o kontakt na priva, cena na pewno będzie promocyjna Pozdr., Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 12.08.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Mam wielka prosbe do was abyscie mi wytlumaczyli pare podstawowych spraw bo mam mentlik w glowie!! Posiadam projekt gotowy z pracowni Archi-projekt za 1500 zl brutto!!Wszystko w nim mi sie podoba oprocz dwoch rzeczy-zamiast Porotherm 44 chce beton komorkowy +styropian oraz dodatkowe okno w kotlowni.I tyle reszta jest ok!! I co dalej...mam sobie znalezc architekta ktory to adoptuje-tak? Prosze o przyblizone koszty do momentu uzyskania pozwolenia na budowe czyli do wbicia łopaty. Bo rozumiem ze to nie koniec z wydawaniem kasy na papiery!!plis niech sie ktos zlituje i napisze ile zaplacil zanim poszedl z łopata na działke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 12.08.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Mam wielka prosbe do was abyscie mi wytlumaczyli pare podstawowych spraw bo mam mentlik w glowie!! Posiadam projekt gotowy z pracowni Archi-projekt za 1500 zl brutto!!Wszystko w nim mi sie podoba oprocz dwoch rzeczy-zamiast Porotherm 44 chce beton komorkowy +styropian oraz dodatkowe okno w kotlowni.I tyle reszta jest ok!! I co dalej...mam sobie znalezc architekta ktory to adoptuje-tak? Prosze o przyblizone koszty do momentu uzyskania pozwolenia na budowe czyli do wbicia łopaty. Bo rozumiem ze to nie koniec z wydawaniem kasy na papiery!!plis niech sie ktos zlituje i napisze ile zaplacil zanim poszedl z łopata na działke. Witaj, oto moje wydatki do momentu wbicia łopaty ( ceny z zeszłego roku) Projekt 1705 Architekt-adaptacja 2150 mapa do celów projektowych 300 wyłączenie z produkcji rolnej 250 dziennik budowy 23 umowa z energetyką 120 ZUD 58 projekt zjazdu z drogi 500 deski do wytyczenia 37 geodeta-wytyczenie 300 RAZEM 5443 Pozdrawiam i życzę wytrwałości w budowaniu. Mam równie pytanie do bardziej zaawansowanych: potzrebuję namiary na ekipy ociepleniowe ( wełna), dobrzeby by było aby równiez mieli pojecie o murowaniu z klinkieru. Z góry dziękuję za namiary, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 12.08.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Mam wielka prosbe do was abyscie mi wytlumaczyli pare podstawowych spraw bo mam mentlik w glowie!! Posiadam projekt gotowy z pracowni Archi-projekt za 1500 zl brutto!!Wszystko w nim mi sie podoba oprocz dwoch rzeczy-zamiast Porotherm 44 chce beton komorkowy +styropian oraz dodatkowe okno w kotlowni.I tyle reszta jest ok!! I co dalej...mam sobie znalezc architekta ktory to adoptuje-tak? Prosze o przyblizone koszty do momentu uzyskania pozwolenia na budowe czyli do wbicia łopaty. Bo rozumiem ze to nie koniec z wydawaniem kasy na papiery!!plis niech sie ktos zlituje i napisze ile zaplacil zanim poszedl z łopata na działke. Witaj, oto moje wydatki do momentu wbicia łopaty ( ceny z zeszłego roku) Projekt 1705 Architekt-adaptacja 2150 mapa do celów projektowych 300 wyłączenie z produkcji rolnej 250 dziennik budowy 23 umowa z energetyką 120 ZUD 58 projekt zjazdu z drogi 500 deski do wytyczenia 37 geodeta-wytyczenie 300 RAZEM 5443 Pozdrawiam i życzę wytrwałości w budowaniu. Mam równie pytanie do bardziej zaawansowanych: potzrebuję namiary na ekipy ociepleniowe ( wełna), dobrzeby by było aby równiez mieli pojecie o murowaniu z klinkieru. Z góry dziękuję za namiary, Dzieki za odpowiedz!!A ta adaptacja to cie duzo kosztowala-wiecej niz projekt gotowy, musiales chyba duzo zmieniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz13 12.08.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Jakie zastosowaliście ogrzewanie w swoich domkach lub jakie planujecie? P.S. Monika B - dziękuje !szymoszkowa - dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robeeert 12.08.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Witam wszystkich serdecznie.Mam pytanie czy ma kto namiar na dobrš i niedrogš ekipę od ocieplenia i elewacji? Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 12.08.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Dzieki za odpowiedz!!A ta adaptacja to cie duzo kosztowala-wiecej niz projekt gotowy, musiales chyba duzo zmieniac. Z tego co wiem to normalne ceny, zmian praktycznie nie było, natomiast architekt przygotował komplet dokumentacji do złożenia o pozwolenie na budo[urlwę ( projjekt zagospodarowania działki, szamba, studni itd.) Pozdrawiam[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts