aik 17.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Moja siostra z bolem serca musi oddac 2-letniego Dobermana, moze jest ktos zainteresowany przygarnieciem takiego psiaka, jest spokojny, lubi dzieci, na swoj teren niewpuszcza nikogo obcego.Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Moja siostra z bolem serca musi oddac 2-letniego Dobermana, moze jest ktos zainteresowany przygarnieciem takiego psiaka, jest spokojny, lubi dzieci, na swoj teren niewpuszcza nikogo obcego. Poz Aik, czy w takim razie, siostra oddaje tego pieska wraz ze swoim terenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 17.08.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 fizyk ty...... piesek jest jeszcze mlody i szybko sie uczy jak juz zaakceptuje cie jako wlasciciela i pozna swoj teren to wtedy nikogo niewpuszcza i niechodzi o to ze odrazu rzuca sie do gardla , tylko zaczyna szczekac. Pies wabi sie Roki i naprawde jest sympatycznym psiakiem, gdyby moja siostra mogla go jeszcze zatrzymac z rok to ja bym go wziela, lecz niestety to nie wchodzi w rachube, bo najbardziej w tej chwili cierpi pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 fizyk ty...... piesek jest jeszcze mlody i szybko sie uczy jak juz zaakceptuje cie jako wlasciciela i pozna swoj teren to wtedy nikogo niewpuszcza i niechodzi o to ze odrazu rzuca sie do gardla , tylko zaczyna szczekac. Pies wabi sie Roki i naprawde jest sympatycznym psiakiem, gdyby moja siostra mogla go jeszcze zatrzymac z rok to ja bym go wziela, lecz niestety to nie wchodzi w rachube, bo najbardziej w tej chwili cierpi pies. No jasne Jak wiesz - mamy już Gapę. Ale jak by ktoś poszukiwał dobermanka - dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 17.08.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Borf, ja myśłę, że najlepsza jest jednak .. dachówka . Ja mam Creatona - karpiówkę classik w czerwieni angobowanej. Creaton - mój cieśla powiedział, że to mercedes wsród dachówek. Pytanie techniczne. Masz wieniec na wyskości scianki kolankowej? czy tylko słupy od wieńca ze stropu? Pamietasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.08.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 cześć 1. kozik - proszę nie pisać, że okna Gorana to badziewie, jak się nie wie 2. aik - potrzebuję odkupić 6 szt. stempli najgrubszych jakie masz mój najbliższy sąsiad odesłał do Ciebie, bo wszystkie odkupiłaś pozdrawiam wszystkich, gratuluję "wprowadzającym się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Borf, ja myśłę, że najlepsza jest jednak .. dachówka . Ja mam Creatona - karpiówkę classik w czerwieni angobowanej. Creaton - mój cieśla powiedział, że to mercedes wsród dachówek. Pytanie techniczne. Masz wieniec na wyskości scianki kolankowej? czy tylko słupy od wieńca ze stropu? Pamietasz? Z tego co pamiętam to wieniec miałem zalany razem ze stropem. Potem postawiona ściana kolankowa. Na ścianie murłata. Ale ja oprócz tego mam cztery słupy i dwa takie grube bale w poprzek domu. Zaraz poszukam jakiegoś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Borf - na tym zdjęciu kładą włąsnie te podciągi.Każdy jest podparty (oprócz ścian) na środku:http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/108_1024.ts1120986594750.jpg http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/116_1024.ts1120985277593.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 W zasadzie to nawet nie wiedziałem, że w moim garażu stał mercedes:http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/133_1024.ts1123352764984.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 A teraz Mercedes wjechał na dach http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/135_1024.ts1123352771765.jpg Echh , wspomnienia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 I gąsior na dachu: http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/140_1024.ts1124992596078.jpg Jak on tam wlazł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 18.08.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 I gąsior na dachu: http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/140_1024.ts1124992596078.jpg Jak on tam wlazł?? To jest dachowka ceramiczna?Jaka masz powierzchnie dachu? Ładnie sie prezentuje!!!Ja wlasnie sie zastanawiam nad cementowa dachowka, ale narazie czekam na wycene dachu w trzech wersjach-ceramiczna, cementowa i blachodachowka jezeli roznice beda duze to bede miala kolejny problem. Choc patrzac na twoje zdjecia to kusisz, kusisz i jeszcze raz kusisz hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 kurcze ja nic nie szukam no moze czasu i kasiory ... ma ktoś na zbyciu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 18.08.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 kurcze ja nic nie szukam no moze czasu i kasiory ... ma ktoś na zbyciu ?? Moge oddac ci troche mojego czasu bo mam go ostanim czasy bardzo duuuuuzo!!hehea co do kasiory to sama bym przyjela od kogos kto ma na zbyciu!!A moze wymiana ja czas a ktos mi kase!!hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 kurcze ja nic nie szukam no moze czasu i kasiory ... ma ktoś na zbyciu ?? Moge oddac ci troche mojego czasu bo mam go ostanim czasy bardzo duuuuuzo!!hehea co do kasiory to sama bym przyjela od kogos kto ma na zbyciu!!A moze wymiana ja czas a ktos mi kase!!hehe fizyk ale brzydka dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 18.08.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cześć, help: - kto z Was układa kostkę? Prośba o namiary. U nas dziś pierwsza płytka w łazience M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cześć, help: - kto z Was układa kostkę? Prośba o namiary. U nas dziś pierwsza płytka w łazience M moi u mnie jeszcze z miesiąc roboty mają conajmniej ... jak cie sie nie spieszy to bedziesz mogl z nimi pogadac na pozniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.08.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 idkam, ja juz ulozylem zdjecia sygnaturce pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 18.08.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Hej, Młodzi (stażem) Budowlańcy! Ponawiam ofertę: nikt nie potrzebuje drewnianej szopy dla robotników i na różne graty (cement, blachę, taczki itp)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Hej, Młodzi (stażem) Budowlańcy! Ponawiam ofertę: nikt nie potrzebuje drewnianej szopy dla robotników i na różne graty (cement, blachę, taczki itp)? a na drewno sie nada ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts