Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

fizyk ty...... :lol:

piesek jest jeszcze mlody i szybko sie uczy jak juz zaakceptuje cie jako wlasciciela i pozna swoj teren to wtedy nikogo niewpuszcza i niechodzi o to ze odrazu rzuca sie do gardla :wink: , tylko zaczyna szczekac.

Pies wabi sie Roki i naprawde jest sympatycznym psiakiem, gdyby moja siostra mogla go jeszcze zatrzymac z rok to ja bym go wziela, lecz niestety to nie wchodzi w rachube, bo najbardziej w tej chwili cierpi pies.

fizyk ty...... :lol:

piesek jest jeszcze mlody i szybko sie uczy jak juz zaakceptuje cie jako wlasciciela i pozna swoj teren to wtedy nikogo niewpuszcza i niechodzi o to ze odrazu rzuca sie do gardla :wink: , tylko zaczyna szczekac.

Pies wabi sie Roki i naprawde jest sympatycznym psiakiem, gdyby moja siostra mogla go jeszcze zatrzymac z rok to ja bym go wziela, lecz niestety to nie wchodzi w rachube, bo najbardziej w tej chwili cierpi pies.

No jasne

Jak wiesz - mamy już Gapę. :wink: Ale jak by ktoś poszukiwał dobermanka - dam znać :D

Borf, ja myśłę, że najlepsza jest jednak .. dachówka . Ja mam Creatona - karpiówkę classik w czerwieni angobowanej.

:wink:

Creaton - mój cieśla powiedział, że to mercedes wsród dachówek.

Pytanie techniczne. Masz wieniec na wyskości scianki kolankowej? czy tylko słupy od wieńca ze stropu? Pamietasz? :)

Borf, ja myśłę, że najlepsza jest jednak .. dachówka . Ja mam Creatona - karpiówkę classik w czerwieni angobowanej.

:wink:

Creaton - mój cieśla powiedział, że to mercedes wsród dachówek.

Pytanie techniczne. Masz wieniec na wyskości scianki kolankowej? czy tylko słupy od wieńca ze stropu? Pamietasz? :)

Z tego co pamiętam to wieniec miałem zalany razem ze stropem. Potem postawiona ściana kolankowa. Na ścianie murłata. Ale ja oprócz tego mam cztery słupy i dwa takie grube bale w poprzek domu.

Zaraz poszukam jakiegoś zdjęcia.

I gąsior na dachu:

http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/140_1024.ts1124992596078.jpg

Jak on tam wlazł?? :wink:

To jest dachowka ceramiczna?Jaka masz powierzchnie dachu?

Ładnie sie prezentuje!!!Ja wlasnie sie zastanawiam nad cementowa dachowka, ale narazie czekam na wycene dachu w trzech wersjach-ceramiczna, cementowa i blachodachowka jezeli roznice beda duze to bede miala kolejny problem. Choc patrzac na twoje zdjecia to kusisz, kusisz i jeszcze raz kusisz hehehe