Agira 18.08.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Hej, Młodzi (stażem) Budowlańcy! Ponawiam ofertę: nikt nie potrzebuje drewnianej szopy dla robotników i na różne graty (cement, blachę, taczki itp)? Ja jestem zainteresowana Jaka cena, gdzie można zobaczyć i czy można w niej spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Słuchajcie - znajomy jeszcze niezalogowany prosi o informację, gdzie w dobrej cenie można kupić strop teriva (stropy i belki). Oczywiście w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 18.08.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cześć, help: - kto z Was układa kostkę? Prośba o namiary. U nas dziś pierwsza płytka w łazience M moi u mnie jeszcze z miesiąc roboty mają conajmniej ... Pawson to Ty plac defilad u siebie kostką wykładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 18.08.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Agira Wyślę Ci info na priv Pawson - drewno też da się tam trzymać, nawet nieduży słoń by się zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 18.08.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Słuchajcie - znajomy jeszcze niezalogowany prosi o informację, gdzie w dobrej cenie można kupić strop teriva (stropy i belki). Oczywiście w Lublinie. Fizyk, a dlaczego w Lublinie. ja kupowałem u Lewtaka pod Lubartowem, z transportem wyszło sporo taniej niż na miejscu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Słuchajcie - znajomy jeszcze niezalogowany prosi o informację, gdzie w dobrej cenie można kupić strop teriva (stropy i belki). Oczywiście w Lublinie. Fizyk, a dlaczego w Lublinie. ja kupowałem u Lewtaka pod Lubartowem, z transportem wyszło sporo taniej niż na miejscu. Pozdrawiam Raczej chodziło mi o Leszka miejsce budowy. Ja też kupowałem u Lewtaka. Ale może ktoś miał korzystniejszą ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Cześć, help: - kto z Was układa kostkę? Prośba o namiary. U nas dziś pierwsza płytka w łazience M Ja - ekipa suuper. Podrzucę namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 18.08.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Słuchajcie - znajomy jeszcze niezalogowany prosi o informację, gdzie w dobrej cenie można kupić strop teriva (stropy i belki). Oczywiście w Lublinie. Fizyk, a dlaczego w Lublinie. ja kupowałem u Lewtaka pod Lubartowem, z transportem wyszło sporo taniej niż na miejscu. Pozdrawiam Raczej chodziło mi o Leszka miejsce budowy. Ja też kupowałem u Lewtaka. Ale może ktoś miał korzystniejszą ofertę? Również byłbym zainteresowany jakimś korzystnym kontaktem, jeśli łaska Ki zacz ten Lewtak? W porządku jest? I mam jeszcze jedno pytanie, odnośnie cegły pełnej na kominy, gdzie kupowaliście(jeśli robililiście kominy rzecz jasna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 18.08.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 a możesz napisać coś więcej na jej temat(wymiary,cena) z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Pawson - drewno też da się tam trzymać, nawet nieduży słoń by się zmieścił eee. jak da sie trzymac drewno to nie chce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 18.08.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Pawson - drewno też da się tam trzymać, nawet nieduży słoń by się zmieścił eee. jak da sie trzymac drewno to nie chce ... a ja chcę tzn jak mężowi się spodoba bo to on ma tam spać jakiś czas jutro zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Pawson - drewno też da się tam trzymać, nawet nieduży słoń by się zmieścił eee. jak da sie trzymac drewno to nie chce ... a ja chcę tzn jak mężowi się spodoba bo to on ma tam spać jakiś czas jutro zadzwonię to sprawdź czy jest lodówka na 2 puszki piwa i gniazdo TV .. ja tam bym bez tego nie spał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 18.08.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grego74 19.08.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Ja strop Teriva ceramiczny kupowałem razem z Maxami w Maxformie, wyszło mi najtaniej, gary ceramiczne dużo lżejsze od betonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 19.08.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Aik, czy zainteresowana jesteś dalej luksusowymi drzwiami wejściowymi? :lol: Bo z okolic jest dużo chętnych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 19.08.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Cześć czy ktoś z Was ma namiary na Aika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 19.08.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Ja mam namiar na AIKA Nie mam ich jak w tej chwili przewiesc, jesli masz tak duzo chetnych to sie mna nieprzejmuj i dawaj temu co da wiecej , moze jakis przetarg by sie przydal , przeciez to takie ekstra klasa drzwi, miodzio Ps ojczulek obiecal mi, ze zrobi sam, kiedys ( czytac w grodniu popoludniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Przetarg. Każdy zainteresowany wniesie wadium w wysokości 10%. A potem drzwi zniknął RAzem z Idkamem. Bo przecież każdy powinien mieć swoją Ideę. A przynajm,niej Oranżżadę Pozdrawiam Idkamów. PS Mariusz - w poniedziałek zadzwonię do Ciebie. Mam sprawę zupełnie niebudowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.08.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Mariusz - w poniedziałek zadzwonię do Ciebie. Mam sprawę zupełnie niebudowlaną prywata sie szerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 20.08.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Borf, ja myśłę, że najlepsza jest jednak .. dachówka . Ja mam Creatona - karpiówkę classik w czerwieni angobowanej. Creaton - mój cieśla powiedział, że to mercedes wsród dachówek. Pytanie techniczne. Masz wieniec na wyskości scianki kolankowej? czy tylko słupy od wieńca ze stropu? Pamietasz? Z tego co pamiętam to wieniec miałem zalany razem ze stropem. Potem postawiona ściana kolankowa. Na ścianie murłata. Ale ja oprócz tego mam cztery słupy i dwa takie grube bale w poprzek domu. Zaraz poszukam jakiegoś zdjęcia. Dzięki za instrukcje - pomogą Piękny masz daszek, my też będziemy mieli dachóweczkę. Oczywiście nie takiego mercedesa Zwykłego brassa. W związku z tym musimy przeprojektować dach Architekt mowi, ze nie trzeba ciesla, ze trzeba Posiadacze dachówek. Jaki macie rozstaw krokwi???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts