BORF 20.08.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Słuchajcie - znajomy jeszcze niezalogowany prosi o informację, gdzie w dobrej cenie można kupić strop teriva (stropy i belki). Oczywiście w Lublinie. Fizyk, a dlaczego w Lublinie. ja kupowałem u Lewtaka pod Lubartowem, z transportem wyszło sporo taniej niż na miejscu. Pozdrawiam My też terive mamy od Lewtaka z Mieczysławki koło Lubartowa. http://www.zwb.lewtak.webpark.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.08.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Posiadacze dachówek. Jaki macie rozstaw krokwi???????? U nas krokwie rozstawione są co 74 cm o ile dobrze pamiętam. Tylko w miejscu gdzie były zaprojektowane okna dachowe krokwie były odsunięte od siebie trochę bardziej, ale nie wiem dokładnie co ile (myślę, że jakieś 20 cm więcej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 20.08.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Posiadacze dachówek. Jaki macie rozstaw krokwi???????? U nas krokwie rozstawione są co 74 cm o ile dobrze pamiętam. Tylko w miejscu gdzie były zaprojektowane okna dachowe krokwie były odsunięte od siebie trochę bardziej, ale nie wiem dokładnie co ile (myślę, że jakieś 20 cm więcej). Dzięki. Czyli zmiana w projekcie, bo mamy 101 To chyba za dużo jak na dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.08.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Przetarg. Każdy zainteresowany wniesie wadium w wysokości 10%. A potem drzwi zniknął RAzem z Idkamem. Bo przecież każdy powinien mieć swoją Ideę. A przynajm,niej Oranżżadę Pozdrawiam Idkamów. PS Mariusz - w poniedziałek zadzwonię do Ciebie. Mam sprawę zupełnie niebudowlaną Grześ, oki, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.08.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ja mam namiar na AIKA Nie mam ich jak w tej chwili przewiesc, jesli masz tak duzo chetnych to sie mna nieprzejmuj i dawaj temu co da wiecej , moze jakis przetarg by sie przydal , przeciez to takie ekstra klasa drzwi, miodzio Ps ojczulek obiecal mi, ze zrobi sam, kiedys ( czytac w grodniu popoludniu) Aik, załatwiaj transort! Takie drzwi to perełka!!! Zamówiłaś to bierz!!! Tak na poważnie, chętna czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.08.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Mariusz - Aik może i jest chętna, ale co na to mąż? PS Trzeba wprowadzić trochę humoru, bo jakoś bardzo budowlanie się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.08.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Mariusz - Aik może i jest chętna, ale co na to mąż? PS Trzeba wprowadzić trochę humoru, bo jakoś bardzo budowlanie się zrobiło Ups... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 20.08.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Aik chetna ale tylko z mezem Idkam dzieki ale raczej zrezygnuje, sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Aik, czy zainteresowana jesteś dalej luksusowymi drzwiami wejściowymi? :lol: Bo z okolic jest dużo chętnych!!! Forumowicze bez drzwi!!! daję Wam pierszeństwo (potem sąsiedzi). Mam do zaoferowania drzwi "budowlane" z futryną. Otwór 210x140. Zamykanie na kłódkę (to już we własnym zakresie ) Są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.08.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 A już myślałem, że chcesz napisać: Forumowicze za drzwi!!! ... chcę 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.08.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 A już myślałem, że chcesz napisać: Forumowicze za drzwi!!! ... chcę 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Oddam za darmo chwasty ewentualnie zamienię na gustowne ogrodzenie z podmurówką. A bardziej poważnie - czy ktoś z Was ma sprawdzonego człowieka do czyszczenia tapicerki (z jakimś kosmicznym sprzętem piorącym)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szawel 20.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Nie przekponasz mnie ze to nie jest zdzierstwo bo wlasnie wrocilam dzis od architekta i wiem ze moja adaptacja bez gazu bedzie kosztowac 1650 zl a za projekt gotowy dalam 1490 zl. Witam Przeslij mi prosze kontakt do Twojego architekta. pytałem w dwóch biurach projektowych i za adaptacje + projekty przyłączy + projekt zjazdu chca 3000 + VAT pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazber 20.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Witam wszystkich po dlugiej przerwie.Nadal oczekujemy na pozwolenie poniewaz zawalil sprawe polecony przez kuzyna architekt. Niedosc, ze trzymal projekt przez ponad dwa miesiace- nic prawie nie zmieniajac- to jeszcze oddal go do starostwa z brakami.Mamy nadzieje na uzyskanie pozwolenia pod koniec tego miesiaca. Nie wiem czy to nie jest zbyt pozno aby w tym roku rozpoczac.Potrzebujemy murarzy. Bede wdzieczny za namiary. Pozdrawiam,Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 20.08.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 no i super wlasnie zostalam bez tynkarzy, szanowny pan zapomnial ze 20 wrzesnia mial zaczac u mnie tynki, ale niezapomnial powiedziec na koniec naszej rozmowy ze robocizna poszla w gore i teraz to on moze wejsc do mnie 30 wrzesnia ale za 12m2 . Scyzoryk sam sie w kieszeni otwiera na takich fachowcow. Forumowicze ratujcie, dawajcie namiary na tynkarzy, plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 21.08.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 no i super wlasnie zostalam bez tynkarzy, szanowny pan zapomnial ze 20 wrzesnia mial zaczac u mnie tynki, ale niezapomnial powiedziec na koniec naszej rozmowy ze robocizna poszla w gore i teraz to on moze wejsc do mnie 30 wrzesnia ale za 12m2 . Scyzoryk sam sie w kieszeni otwiera na takich fachowcow. Forumowicze ratujcie, dawajcie namiary na tynkarzy, plis W podobnej sytuacji my byliśmy jakieś 3 miesiące temu . Dlatego chyba nie polecę ci swoich tynkarzy. Gdybyś jednak nikogo nie znalazła top daj znać, podam ci telefon do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 21.08.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 MaPi każdy w trakcie budowy staje przed takim problemem przynajmniej raz Aik poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.08.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 jeeeezzzzzuuuu jak nas na budowie terminy gonią wszystko robi sie za wolno ... po jaką cholerę by do tej ŁUNII wchodzić wszystkie budowlańce wyjechały i nie ma kto pracować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 21.08.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam wszystkich, dwa dni mnie nie było na Forum, a tu tyle postów, że nie trudno doczytać do końca. U mnie właśnie tynki skończone, ale gipsowe. Aik, myśle,ze piszesz o cementowo-wapiennych, bo cena 12 zł/ m2 jest kosmicznie niska! Ja płaciłem 23 zł/m2 z materiałem, ale jest zrobione super! nareszcie dom zaczyna przybierać formę domu . Nieststy, nie mogę mojej ekipy polecić, bo do końca roku robią w Warszawie. Agira, dzwonił mąż , o ile dobrze pamniętam mamy się umówić dzisiaj. Pawson, jak się jeszcze trochę ochłodzi, to lodówka w komórce pomieści wiele transporterów piwka, a nie dwie sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 jeeeezzzzzuuuu jak nas na budowie terminy gonią wszystko robi sie za wolno ... po jaką cholerę by do tej ŁUNII wchodzić wszystkie budowlańce wyjechały i nie ma kto pracować ... He, he Dobrych trzeba łapać i trzymać żeby nie uciekli Aik - ja mam bardzo dobrą ekipę do tynków gipsowych i wylewek, u mnie 20/m tynki na gotowo, wylewki 10/m + własny materiał. Nie ręczę za terminy i cenę , za robotę jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts