eko 31.08.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Lepiej nie ryzykować. U mnie przy wcześnijszych ulewach zakopał się i dźwig i samochód z płytami na stropy. Nic przyjemnego... Ale na jutro zapowiadali poprawę pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 31.08.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 tak, ale od 1 belit podobno w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Kibelek już nieaktualny, tzn rozdysponowany Błoto - u nas w błocie mozna znaleźć nawet ... zagubionego instalatora telefonicznego - mąż wczoraj wypychał takiego sierotę z błota przez 2 godziny, bo nie potrafił przygazować . My przejechalismy za pierwszym razem, ale na widok naszego samochodu gołębie się rozbijały o drzewa , po prostu prosto z rajdu offroadowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 01.09.2006 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ... bo nie potrafił przygazować ... Ja mam inną taktykę jak najmniej gazu, a w zasadzie nawet bez :> Ale taktyka niewazna - ważne, żeby sobie rade dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 01.09.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 U mnie wczoraj właśnie się zakopała ciężarówa z piaskiem do miksokreta - w sumie razem z samochodem prawie 50 ton. Wpadła w koleinę, gdzie niedawno był wykop pod wodociąg. A ostrzegałem . Nie macie pojęcia, jak łatwo poradziła sobie z wyciągnięciem taka mała, zwykła kopareczka. Wyciągnęła ciężarówę z ładunkiem, chociaż ta była zakopana po osie. Nie mogłem uwierzyć własnym oczom - bez żadnego proplemu. A propos drewna do kominka - mam jeden namiar - w ubiegłym roku grab kosztował 120 zł/ m3 mz dowozem. Mogę zadzwonić i się zorientować, czy przy większych zamówieniach będzie taniej i czy cena się nie zmieniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 01.09.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 80 PLN dębina ...ale to był0 jakiś miesiąc temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 U mnie wczoraj właśnie się zakopała ciężarówa z piaskiem do miksokreta - w sumie razem z samochodem prawie 50 ton. Wpadła w koleinę, gdzie niedawno był wykop pod wodociąg. A ostrzegałem . Nie macie pojęcia, jak łatwo poradziła sobie z wyciągnięciem taka mała, zwykła kopareczka. Wyciągnęła ciężarówę z ładunkiem, chociaż ta była zakopana po osie. Nie mogłem uwierzyć własnym oczom - bez żadnego proplemu. A propos drewna do kominka - mam jeden namiar - w ubiegłym roku grab kosztował 120 zł/ m3 mz dowozem. Mogę zadzwonić i się zorientować, czy przy większych zamówieniach będzie taniej i czy cena się nie zmieniła. Ja jestem zainteresowana - dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.09.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 A jakie drzewo jest najlepsze do kominka? Tyle, że liściaste to wiem, ale czy jest różnica, czy to będzie grab czy dąb? Wolałabym tańsze. Kozik jak możesz to rzuć namiar, ty docart też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 dzwońcie i sie dowiadujcie. ja juz mam komórkę przygotowaną słuchajcie potrzebyuje namiarów na firmy co wstawiaja kontener na smieci budowlane... dajcie cos na priva chociaz chyba wygra wersja oszczednościowa czyli codziennie dwa woreczki do osiedlowego smietnika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 dzwońcie i sie dowiadujcie. ja juz mam komórkę przygotowaną słuchajcie potrzebyuje namiarów na firmy co wstawiaja kontener na smieci budowlane... dajcie cos na priva chociaz chyba wygra wersja oszczednościowa czyli codziennie dwa woreczki do osiedlowego smietnika ... Pawson - na poprzedniej stronie dałam namiar na firmę Staga i ceny My też po woreczku , ale na pewnym etapie nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 01.09.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Próbuje sie doczytać czy jeszcze komuś zostały stemple do sprzedania ale niestety nie mogę.....bo ogromny ruch w tym temacie. Więc ponawiam aple czy ktoś ma jeszcze stemple do sprzedania ?oczywiscie pilne:) I kolejne pytania ile płacicie za ocieplenie zew z m2??? (styropian/wełna) i ile za obsadzenie parapetów zew. z mb ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 01.09.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Kochani a ja mam prośbę odnośnie tynku. Gdzie w Lublinie można kupić tynk Ceresit lub Terranowe po przystępnych cenach. Jak pytam o upusty od cen katalogowych to dostaję 4 % jakoś tak śmiesznie mało. Odpada JMS chyba dobrze napisałam ten na Chemicznej koło Macro .U nich trzeba wiedzieć czego się chce i lie a w przypadku tynku to trochę problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.09.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 terranowa - polecam sklep drewnostal przy krochmalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 01.09.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 01.09.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Ciekawe ile osób by tak samo zrobiło ? http://www.naukapolska.pap.pl/nauka/index.jsp?place=Lead07&news_cat_id=94&news_id=10738&layout=0&forum_id=3902&page=text Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 01.09.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Imhotep! Ja takich rzeczy nie znajduję, więc nie mam dylematu Nie mam też stemli, wiedzy o tanich zakupach (oprócz moich, bo po znajomości ). Do drewna na razie się nie przyłączam, bo mam własne. Ale mi dobrze Tylko Ci galurnicy dziś zrywają posufitke, bo zapomnieli dać folię paroizolacyjną... Generalnie codziennie coś zrywają. Szkoda, że ja boków ze śmiechu nie zrywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 01.09.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Eska 78 - wysłałem wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 01.09.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 I kolejne pytania ile płacicie za ocieplenie zew z m2??? (styropian/wełna) i ile za obsadzenie parapetów zew. z mb ????? To zależy czy bieżesz z materiałem czy bez, z tego co się orientowałem to na chwilę obecną rozpietość cenowa jest miedzy 25-45PLN/m2 za robociznę - teraz bedzie problem żeby kogos znaleźć. Z materiałem to około 80-110 PLN/m2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 02.09.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 witam wszystkich! mam pytanko: czy ktos z was ma lub zamierza miec centralny odkurzacz? na jakim etapie budowy najlepiej go istalowac. i gdzie w lublinie sa firmy, ktore zajmuja sie sprzedaza tych urzadzen oraz najwazniejsze jakie sa ceny. za wszelkie informacje z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 02.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Ja widziałam chyba szyld na ul. Krańcowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts