magdula 02.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 dzieki eko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.09.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 magdula jesli pasuje ci firma beam robiaca odkurzacze to mam namiar na przedstawiciela spoko gosc cena do negocjacji ale powinnas byc zadowolona. jesli chcesz namiar pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 04.09.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Mi cztery dni temu instalację centralnego odkurzacza zakładał przedstawiciel firmy BEAM. W Lublinie istnieje również firma Canavac (podejrzewam, że tak to się pisze). Więcej wiadomości na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 04.09.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 witam wszystkich! mam pytanko: czy ktos z was ma lub zamierza miec centralny odkurzacz? na jakim etapie budowy najlepiej go istalowac. i gdzie w lublinie sa firmy, ktore zajmuja sie sprzedaza tych urzadzen oraz najwazniejsze jakie sa ceny. za wszelkie informacje z gory dziekuje Witaj, odkurzacz najlepiej instalować przed tynkami ( i oczywiscie posadzkami ). Chociaz ja robiłem po tynkach, ale musieli zrobić dziure w scianie, którą trzeba teraz zatynkować. Koszt z tego co pamietam to 150PLN/punkt, namiar do goscia który u mnie robił na priva. Firma Beam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 04.09.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Mój mąż w końcu wybrał CANA VAC, bo dają dłuższy okres gwarancji od BEAMa (5 lat), ale byli o 200 zł.droźsi (tak to sie pisze ). Robota of course przed wylewkami. Trzeba dobrze przemysleć gdzie dawać gniazda, żeby póóźniej nie mieć problemu z szafą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robeeert 04.09.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 witam mam pytanko: czy ktos z was ma namiar na ekipę od ocieplenia , poddasza? Druga rzecz to namiar na ekipę do zrobienia murku pod ogrodzenie. Za namiary z gory dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 04.09.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ekipy, które ja mogę polecić mają rezerwację na najbliższe półtora roku! Innych nie polecę. A nawet jescze pogonię od siebie. trudno, najwyżej glazure położe jak zamieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 04.09.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 dZIęki wszystkim za namiary na wykonawców,oczywiście skorzystałam. Pan od kominka mówi,że grabina lepsza. Mogę podzielić się namiarem na ocieplaczy-zainteresowanych proszę na priva. Może ktoś mi powie,ile razy sprząta sie na budowie?Bo ja już wymiękam .A,mam pana od odkurzaczy.Jak ktoś chce to proszę,Ja to zrobiłam przed tynkami i wylewkami,razem z elektryką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 04.09.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 baaardzo dziekuje wszystkim za namiar na pana od odkurzaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 04.09.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 mam kolejne pytanie: jakie wklady kominowe i gdzie kupowaliscie. normalnie zawrot glowy z tymi decyzjami. wybor duzy, gama cenowa rozlegla i wez tu czlowieku zyj bez stresu. a pozniej nie mozna spac po nocy, bo mysli sie plataja czy dobrze sie wybralo, a moze trzeba bylo innej firmy, za drogie, dziwnie tanie... itp itd. ludzie tez tak macie? a moze przymknac oko i sie tak nie przejmowac? dramat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturgotkiewicz 04.09.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam wsszystkich U nas juz strop zalany , schody wewnątrz też ściany zewnętrzne na stropie postawione więc w następnym tygodniu zabieramy się za dach.Jak ktoś jest zainteresowany stemplami to mam bardzo ładne około 80 szt od 2,50 - 3,00 metra ale więcej tych pod 3,00 metry. Za dwa tygodnię będę mógł odstąpić.Cena około 300 zł dogadamy się!!! Mam pytanko bo chcę zamówić okna.Mówi Wam coś firma Drutex bo chyba na nią się zdecyduje Profil 5 komorowy oklejany z zewnątrz, okucia MACO ale podobno tylko robią dla tej firmy.Profil Aluplastu, ma ktoś okna z tej firmy jak się sprawują.Pozdrawiam wszystkich.Mam też bloczki betonowe o szerokości 30 cm jakieś 125 sztuk tyle mi zostało jak by ktoś potrzebował to oddam w bardzo dobrej cenie 2,50 zł. BUDUJCIE DALEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 04.09.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam U mnie powolutku do przodu, mam juz instalacje elektryczna, okienka juz zamowione,jutro zaczynamy kanalizacje i wode, w piatek wchodza panowie od alarmu a po niedzieli tynki. Arturgotkiewicz jesli chodzi o firme od okienek to wogole nieslyszalam, okucia i profil tez jakiejs dziwnej firmy, ale moze ja sie czepiam, chociaz ostatnio przerabialam temat okien, mialam kilka wycen od firm ,,krzak,,, polecanych na forum i tych znanych na lubelszczyznie. W koncu zdecydowalam sie na Salamandra,firma znana, x- lat na rynku, moze i droga ale uwazam ze na oknach nie ma co oszczedzac. Wiem ze pan polecany na forum tez ma dobre okienka na niezlym profilu i okuciach, lecz niestety mi moje okienka wycenil duzo drozej niz Salamander wiec zrezygnowalam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazber 05.09.2006 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Bede bardzo wdzieczny za namiary firm lub osob z okolic zajmujacych sie wentylacja mechaniczna z odzyskiem ciepla. Staram sie regularnie czytac wpisy z forum lubelskiego ale nic na ten temat nie znalazlem. Dziekuje i pozdrawiam,Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 05.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Na odzyskach się nie znam bo nie mam. A zamawialiście już lustra? Może macie szklarza godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.09.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Na odzyskach się nie znam bo nie mam. A zamawialiście już lustra? Może macie szklarza godnego polecenia? Wiem, że na 1-go Maja 16 jest dobra firma szklarska - Foll Service, tel 081 5329624. Jeszze nie zamawiałam - poleciła mi ich dekoratorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.09.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Na odzyskach się nie znam bo nie mam. A zamawialiście już lustra? Może macie szklarza godnego polecenia? Wiem, że na 1-go Maja 16 jest dobra firma szklarska - Foll Service, tel 081 5329624. Jeszze nie zamawiałam - poleciła mi ich dekoratorka potwierdzam firma jest super mi zrobili zawaliste lusterko ..... boczne do Mitsubishi po tym jak stare się spotkało z lusterkiem gościa jadącego z naprzeciwka jeśli ktoś chce obejrzeć ich robotę to zapraszam na parking pod moim domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 05.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja jak się spotkałem z sarną wolałem kupić nowe, żeby identycznie przybliżało jak wczesniej a może oddalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja jak się spotkałem z sarną wolałem kupić nowe, żeby identycznie przybliżało jak wczesniej a może oddalało to kiedy wpadac na sarnine ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.09.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 witam mam pytanko: czy ktos z was ma namiar na ekipę od ocieplenia , poddasza? wysyłam na PRIV ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.09.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Jak znajdziecie jakieś pieniądze to oczywiście moje!!!! Nr telefonu kontaktowego i adres, gdzie trzeba je odnieść podam na PRIV Co u nas poza wydatkami: - glazura, terakota łazienka góra zrobiona, został montaż lustra, WC i umywalki, malowanie. Meble później - pół podłogi w kuchni i ustalona ostateczna koncepcja na łazienkę/WC na dole - zamówione drzwi pod prysznic - grzejniki powoli znajdują swoje miejsce - kominek (czytaj jego części) zwiezione, jeden element fachowcy nieśli we 4 i ledwo donieśli (to se wymyśliliśmy ) - jutro w podkarpackim szukam i zamwiam parkiet - brak koncepcji na sufit w hallu na dole - drzwi wewnętrzne zamówione i co dalej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts