dyz 06.09.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Jak znajdziecie jakieś pieniądze to oczywiście moje!!!! Nr telefonu kontaktowego i adres, gdzie trzeba je odnieść podam na PRIV ale jakby ktoś miał bliżej do mnie to po co lecieć do Idkama, przynoście śmiało do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 J-23 nadaje już z nowego domu Dzisiaj pierwszy raz śpimy u siebie. Nie mamy jeszcze gazu i ciepłej wody, mamy za to internet Klamoty przewiezione i sobie stoją. Wszędzie i bez specjalnego sensu i logiki. Zabrakło nam jeszcze jakichś 2 tygodni, żeby dom uznać za wykończony. Nie mamy też jeszcze mebli, mamy za to robotników i kurz Ale jest fajnie, chociaż jeszcze milion rzeczy do załatwienia Pozdrawiam z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazber 07.09.2006 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Gratulacje i kolorowych snow. Pozdrawiam, Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 07.09.2006 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja jak się spotkałem z sarną wolałem kupić nowe, żeby identycznie przybliżało jak wczesniej a może oddalało to kiedy wpadac na sarnine ?? w dzień dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.09.2006 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Baba gratulacje! O co jak o co ale o gaz to musicie się szybko postarać bo jak tu bez gazu parapetówę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 07.09.2006 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Baba gratulacje. A u nas jest już obudowany kominek, musimy tylko kupić teraz drewno. Dzisiaj mają nam montować piec i grzejniki. No i w końcu bierzemy się za układanie podłóg. Po tym jaki stan by nie był wprowadzamy się (przynajmniej mam taką nadzieję ). No i za tydzień teoretycznie powinniśmy mieć już schody, więc nie trzeba będzie wspinać się po drabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 07.09.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Baba , gratulacje, pozazdrościć (ale jak się rano umyjecie? chyba że wy z tych ....morsów ) Sorry, ale nie mam kiedy zadzwonić w sprawie tego drewna do kominka postaram się poprawić w najbliższym czasie. U mnie posadzki wylane i schną sobie pięknie. . Po niedzieli może zaczną ocieplać poddasze I już umówiłem się w sprawie kominka - za tydzień zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 IDKAM: jakiej firmy i po ile masz drzwi wewnetrzne ?? u mnie elewacja zrobiona kostka i taras sie koncza ukladac w srodku malowanie pierwsze od nastepnego tygodnia startujemy z plytkami i z grzaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 07.09.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 mam pytanie stoję przed wyborem systemu ocieplenia i mam dylemat: co wybrać? Wykonawca (polecony przez jednego z Forumowiczów!) uważa, że bezwzględnie najlepszy system, to Caparol, ostatecznie może też być Ceresit lub Bolix, ale niechętnie, natomiast za najgorsze badziewie uważa Weber - Terranova. Z kolei poszedłem do mojego składu budowlanego - tam uważają terranovę za "Mercedesa" w temacie systemów dociepleń, a uważają, że mój wykonawca musi mieć jakieś ukryte profity od tego Caparola, że oni handlują Terranovą od kilkunastu lat, wszystko jest ok., nie traci koloru itd. Komu wierzyć? Pomóżcie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Cegiełka 07.09.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jestem pierwszy raz na tym forum, a zapędziła mnie tu potrzeba znalezienia fachowców. Mianowicie buduję sobie domek i potrzebuję sprawdzonych fachowców do wykonania instalacji wod-kan i gazowych wewnątrz. Chciałbym to wykonać za około 1.5-2 miesięcy. Jeśli posiadacie kogoś godnego polecenia to będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grego74 07.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Cześć Przymierzamy się sie do okien. Najbardziej podoba nam się Salamander 3D Exclusiv, ale trochę drogi. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 mam pytanie stoję przed wyborem systemu ocieplenia i mam dylemat: co wybrać? Wykonawca (polecony przez jednego z Forumowiczów!) uważa, że bezwzględnie najlepszy system, to Caparol, ostatecznie może też być Ceresit lub Bolix, ale niechętnie, natomiast za najgorsze badziewie uważa Weber - Terranova. Z kolei poszedłem do mojego składu budowlanego - tam uważają terranovę za "Mercedesa" w temacie systemów dociepleń, a uważają, że mój wykonawca musi mieć jakieś ukryte profity od tego Caparola, że oni handlują Terranovą od kilkunastu lat, wszystko jest ok., nie traci koloru itd. Komu wierzyć? Pomóżcie !!!! hihi .. wiem chyab od kogo ten wykonawca ..ja tez slyszalem ze ON strasznie najezdza na webera ... weber to srednio wyzsza jakosc i srednia cena .. tak ja slyszalem moj dostawca nim od dawna handluje i jest OK, zreszta chyba we wszystkich popularnych systemach jest OK a to co gadaja na siebei dostawcy to standard przy wszystkim ... ja mam webera polozonego wlasnie wsyzstko byla o jest narazie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 07.09.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jeśli jest ktoś na forum, u kogo elewacja Webera "przezimowała", niech się wypowie, czy wszystko w porządku, czy kolor nie wyblakł itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jeśli jest ktoś na forum, u kogo elewacja Webera "przezimowała", niech się wypowie, czy wszystko w porządku, czy kolor nie wyblakł itp. rozmawialem z kims z forum ( nie pamietam z kim ale nie z Lna) u kogo Weber lezy juz kilka lat i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 07.09.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Grego74 ja mam okna Salamandra ale dopiero w srode beda mi je montowac, jesli chcesz mozesz wpasc i popatrzec.Mam znajomych ktorzy maja te okienka juz drugi rok i sa okej nic sie niedzieje, ja sie na nie zdecydowalam bo najbardziej nam sie podobaly, ale fakt drogie chociaz wyszly taniej niz Goran, czy od pana polecanego tu na forum.poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.09.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 J-23 nadaje już z nowego domu Dzisiaj pierwszy raz śpimy u siebie. Nie mamy jeszcze gazu i ciepłej wody, mamy za to internet Klamoty przewiezione i sobie stoją. Wszędzie i bez specjalnego sensu i logiki. Zabrakło nam jeszcze jakichś 2 tygodni, żeby dom uznać za wykończony. Nie mamy też jeszcze mebli, mamy za to robotników i kurz Ale jest fajnie, chociaż jeszcze milion rzeczy do załatwienia Pozdrawiam z placu boju Congatulki!!! Fajnie Wam. Mam nadzieję, że sie dobrze spało! Ja wykończeniówki mam DOŚĆ!!!!!! Dzieki za lustra! To ten zakład na rogu Placu Bychawskiego na odcinku zamknietym? Czy do luster ekipa sama przyjażdza na pomiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 07.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Zaszokowałem wczoraj murarza pytaniem czy rzeczywiście ludzie zamurowują monety w murze. Zaszokowałem dlatego, gdyż myślał że u nas już to zrobił(prowadzi cztery budowy). Ale nic straconego-jak mi powiedział, można to naprawić jak będzie się stawiało ścianę na stropie A strop ma przyjechać we wtorek, także domek powoli wyłania się z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 07.09.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 IDKAM: jakiej firmy i po ile masz drzwi wewnetrzne ?? http://www.zdrowydom.com.pl Nie są tanie, ale dużo nakombinowałem - futryny na wymiar, a to podnosi strasznie koszt - opaski, ćwierćwałki - kaseton zaokrąglony - szyba mleczna bezpieczna (nie piaskowana) - drewno - łazienkowe bez otworów na dole tylko szczelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 07.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Zaszokowałem wczoraj murarza pytaniem czy rzeczywiście ludzie zamurowują monety w murze. Zaszokowałem dlatego, gdyż myślał że u nas już to zrobił(prowadzi cztery budowy). Ale nic straconego-jak mi powiedział, można to naprawić jak będzie się stawiało ścianę na stropie A strop ma przyjechać we wtorek, także domek powoli wyłania się z ziemi To jakis przesąd? Bo u mnie jutro leją strop i gotówka jest tylko w materiale :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 08.09.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 To co , nikt więcej nie chce podzielić się info o swojej elewacji? Wiedziałem, że na Pawsona można liczyć, ale Fizyk, dyz, MaPi, Kubus Budowniczy i inni (przepraszam, jeśli kogoś pominąłem ), powiedzcie, co macie na swoich domkach i jak się sprawuje. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts