Pawson 21.09.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A wiecie, że w łykend są targi? Ja się wybiorę. Popytam o kostkę, tynki, napędy itepe. Targi w starym miejscu - w hali ludowej. Może jakiś kredycik konsolidacyjny????? fizyk ja jade na targi .. moze by razem tak ?? w razie czego dzwon do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 21.09.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A wiecie, że w łykend są targi? Ja się wybiorę. Popytam o kostkę, tynki, napędy itepe. Targi w starym miejscu - w hali ludowej. Może jakiś kredycik konsolidacyjny????? My też sie wybieramy. Trzeba zebrać materiały na zimę Oj domek rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 21.09.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A z krdyckiem warto się jeszcze z miesiąc wstrzymać (jak długo można jeszcze czekać), bo może w końcu wejdzie w życie to:http://orka.sejm.gov.pl/proc5.nsf/ustawy/393_u.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.09.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A wiecie, że w łykend są targi? Ja się wybiorę. Popytam o kostkę, tynki, napędy itepe. Targi w starym miejscu - w hali ludowej. Może jakiś kredycik konsolidacyjny????? My też sie wybieramy. Trzeba zebrać materiały na zimę Oj domek rośnie. jaki znak rozpoznawczy ... ?? może siatka materiałów reklamowych dot. budowlanki w ręku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 O właśnie - siatka Jeśli ktoś potrzebuje 60m niezłej siatki do tymczasowego ogrodzenia - zapraszam na priva Może być razem ze stemplami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 21.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Mariusz - a ile Cie kosztował komplecik (daj szczegóły na priva) w rozbiciu na oba napędy + obie robocizny. I co z VATą? PoszLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 21.09.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A wiecie, że w łykend są targi? Ja się wybiorę. Popytam o kostkę, tynki, napędy itepe. Targi w starym miejscu - w hali ludowej. Może jakiś kredycik konsolidacyjny????? My też sie wybieramy. Trzeba zebrać materiały na zimę Oj domek rośnie. jaki znak rozpoznawczy ... ?? może siatka materiałów reklamowych dot. budowlanki w ręku ?? Siatka, a może nawet dwie Jeszcze nie wiem kiedy się wybiorę, bo na ten weekend mam napiety plan. A tym razem muszę. W tamtym roku jesienią nie dałem rady na te duże i byłem tylko na małych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 22.09.2006 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 I co znowu ostatni schodzę z forum i pierwszy jestem. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Mariusz - dzięki.Ja chyba wybiorę się dopiero w niedzielę. Jutro leję podłogę w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 22.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Hej, podaję nr konta 12345678909887XXX, każdy grosz się przyda Co u nas? - glazurnicy kończą w poniedziałek - gniazdka i włączniki już na miejscu - paraperty też na miejscu - mój dom to Biały Dom (nie spodziewałem się ) - czytaj: styropian przyklejony - słupki ogrodzeniowe pomalowane - słupki ogrodzeniowe od środy Co zostało na ten rok? - parkiety i coś na podłogi na górze - schody i balustrada - montaż drzwi wew. - malowanie - kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 24.09.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam i mam pytanie:jak zrobić podwójne rusztowanie przy ociepleniu poddasza?Szczególnie liczę na rady ,tych którzy sa już po bólach ocieplania poddasza.Wybrałem wełne rockwool Toprock 15cm pomiedzy krokwie i 10 cm. Superrok w poprzek. Nie mam do końca pewnoci czy to doby wybór.Pozdrawiam wszystkich w rozterkach wykańczaniaagamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 24.09.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam wszystkich . Dnia 22 września o 2:30 staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami dzieciątka. Chłopak ważył 3150 i jest długi na 52 cm. A Jagódka nadziwić się nie może, że on taki malutki i dlaczego nie może go wziąć na ręce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam wszystkich . Dnia 22 września o 2:30 staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami dzieciątka. Chłopak ważył 3150 i jest długi na 52 cm. A Jagódka nadziwić się nie może, że on taki malutki i dlaczego nie może go wziąć na ręce . Gratulacje od nas wszystkich!!! Niech się zdrowo chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.09.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam i mam pytanie: jak zrobić podwójne rusztowanie przy ociepleniu poddasza? Szczególnie liczę na rady ,tych którzy sa już po bólach ocieplania poddasza. Wybrałem wełne rockwool Toprock 15cm pomiedzy krokwie i 10 cm. Superrok w poprzek. Nie mam do końca pewnoci czy to doby wybór. Pozdrawiam wszystkich w rozterkach wykańczania agamon ja miałem tak samo i po wielu konsultacjach doszedłem do wniosku żeby obie warstwy dawać wzdłuż. przybiliśmy podwójne łaty do krokwi i wełnę dawaliśmy pomiędzy łatami i kryli folią dopiero do łat przykręcaliśmy profile. dzięki temu kosntrukcja profili wyszła zaje... stabilna a wełna ładnie dała się rozłożyć pomiędzy łatami i krokwiami. Jedyne ryzyko to możliwość przemarzania drewna na łatach ale tam jest w sumie 26 cm drewna szerokości 4 cm więc niesądzę żeby to miało znaczenie jakieś ... Mam dosyć szeroki rozstaw krokwi i bałem się o stabilność konstrukcji w poprzek łapanej tylko do krokwii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.09.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam wszystkich . Dnia 22 września o 2:30 staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami dzieciątka. Chłopak ważył 3150 i jest długi na 52 cm. A Jagódka nadziwić się nie może, że on taki malutki i dlaczego nie może go wziąć na ręce . WIELKIE GRATULACJE od Pawsonów troje ... będzie następny kawaler do zabaw dla małej Konstancji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Fizyki GRATULUJĄ !!!!!!!!! Cieszymy się razem z Wami!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 24.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam wszystkich . Dnia 22 września o 2:30 staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami dzieciątka. Chłopak ważył 3150 i jest długi na 52 cm. A Jagódka nadziwić się nie może, że on taki malutki i dlaczego nie może go wziąć na ręce . Gratulacje!!!! Czy chłopczyk ma już imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 24.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Mapi gratulacje, Nasz Mateusz tez urodzil sie 22 tylko ze w marcu Pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ellu - Ty się chwaliłaś napędami w dobrej cenie do bram garażowych. Jaka to firma i ile kosztowały?? MOże jeszcze ktoś cosik ciekawego podpowie, Zastanawiam się nad firmą FAAC, Cena fajna (gościo z Lublina wystawia się na Allegro). Ale najpierw poczekam na opinie. Na forum dotyczącym bram: http://www.autobramy.org opinie są raczej pozytywne. Ale poczekam na forumowe (właściwy wątek w wymianie doświadczeń) Jak widać, kończę powoli ogrodznie. W sobotę zagruzowaliśmy a następnie wyleliśmy "chudy w piwnicy" We wtore/środę - kończymy posadzkę właściwą. MOże też na tarasie Ponadto brama jest zrobiona. Przęsła też. Do pełni szczęśia brakuje około 20m siatki na wysokości domku oraz dwóch furtek. Myślę, że furtki przybędą w ciągu tygodnia . MOże troche później siateczka. W planach na ten rok oprócz powyższego pozostanie ... w zasadzie to na ten rok będzie koniec. Acha - jeszcze zadaszenie nad śmietnikiem i napędy bram i obróbka glifów zewnętrznych okien (trzeb apiankę schować). I starczy. Elewacja i kostka pozotanie na przyszły rok.Podobnie jak terakota/gres na tarasie i balkonie. No i wchodzimy do domku. Trzeb będzie pomyśleć nad firankami i spłatą zadłużeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 25.09.2006 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Witam wszystkich . Dnia 22 września o 2:30 staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami dzieciątka. Chłopak ważył 3150 i jest długi na 52 cm. A Jagódka nadziwić się nie może, że on taki malutki i dlaczego nie może go wziąć na ręce . Nasza trójeczka też się przyłącza do GRATULACJI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts