guit 25.09.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 MaPi - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.09.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 MaPi - gratulacje! Niech się Jr MaPi dobrze chowa! Pytanie do wszystkich - czy ma ktoś bramę garażową dromy z okienkami? Jak to wygląda w realu? Zamówiliśmy bramę z dwoma okienkami bo garaż mamy "ślepy" ale na zdjęciach to nie wygląda za ciekawie Może wiecie gdzie można coś takiego zobaczyć? Z innej beczki, był ktoś na targach? Jak dla mnie to chyba upadek tej imprezy już bliski ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 25.09.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Cześć, pozdrawiam wszystkich budujących i wykańczających. Byłem na targach - ale szczerze mówiąc kaszanka Żadnych ciekawych ofert, wystawka również nie za duża - jednym słowem obskoczyłem całe targi w pół godziny i nic szczególnego mnie nie zainteresowało - a miały być też targi wykończeniowe. Mam pytanie/prośbę o namiary na jakiegoś stolarza, którego możecie polecić do obicia schodów betonowych drewnem bukowym - proszę o jak najwięcej kontaktów jak ktoś ma, bo teraz z terminami krucho, a potrzebuję na niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 25.09.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Oczywiście, że gratulacje dla MaPi !!!!!!!!! - nie zdążyłem doczytać do końca postów i najważniejsze przegapiłem. To co , powrót ze szpitala już na nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 25.09.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 MaPi gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 25.09.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 MaPi gratuluje!!!W grudniu dolaczy mala zamoscianka -beda rowiesnikami bo z roku 2006!!Jeszcze raz gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 25.09.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 O właśnie - siatka Jeśli ktoś potrzebuje 60m niezłej siatki do tymczasowego ogrodzenia - zapraszam na priva Może być razem ze stemplami Poproszę o szczegóły na priv wprawdzie potrzebuję 32 m ale spytam sąsiada może też będzie chciał My prawdopodobie w tym tygodniu ruszymy z robieniem ogrodzenia z siatki ale najpierw trzeba trochę ziemi nawieźć Macie może namiary na tanią ziemię w okolicach Łęcznej lub Lubartowa bo w najbliższym dla nas miejscu chwilowo nie mają a nas terminy gonią Acha mam pytanie do tych któży mają żywopłoty z czego macie? my myślimy o tui Brabant wiecie gdzie najtaniej w lubelskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Byłem na targach - ale szczerze mówiąc kaszanka Żadnych ciekawych ofert, wystawka również nie za duża - jednym słowem obskoczyłem całe targi w pół godziny i nic szczególnego mnie nie zainteresowało - a miały być też targi wykończeniowe. A co Ty tam chłopie robiłeś przez pół godziny???? Podaje namiar na stolarza (robił u mnie schody i drzwi wewnętrzne na parterze) - Zbigniew Jusiuk - 607 247 825. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.09.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Dziękujemy za gratulacje. Chłopak jest bardzo fajny, niestety jeszcze bezimienny. I mamy trochę kłopot, narazie mówimy do niego chłopak albo braciszek. Co do ocieplenia poddasza to my mamy prostopadle do krokwi poprzykęcane profile. Między krokwie 15 cm wełny, między profile 10 cm. Na to folia i płyty g-k. Jutro mają być u nas montowane schody, więc mam nadzieję, że pod koniec tego tygodnia przeprowadzimy się już wszyscy do nowego domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 25.09.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 [quote name=A co Ty tam chłopie robiłeś przez pół godziny???? Podaje namiar na stolarza (robił u mnie schody i drzwi wewnętrzne na parterze) - Zbigniew Jusiuk - 607 247 825.[/quote] Byłem tam z żoną więc i tak szybko poszło. Dzięki za namiar, proszę o więcej, jak ktoś ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.09.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ellu - Ty się chwaliłaś napędami w dobrej cenie do bram garażowych. Jaka to firma i ile kosztowały?? Droma . Bramy i napędy kupione jeszcze przed zmianą vatu, zatem o cenach nie ma co teraz pisać. Firma jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 25.09.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 MaPi! Serdeczne gratualcje Rozrasta sie forum No i jak debata nad imieniem? Ostatnio nie nadążam za Wami z czytaniem . Do końca października mam się wynieść z mieszkanka a wszystko jeszcze w proszku. Czy kupowaliście AGD przez internet? Jak z dostawą i rekalamacjami? Który sklep najlepsiejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.09.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Monika - czasem rzucić okiem na Allegro. Ale oczywiście tylko na nowy sprzęt. Proponuję przefiltrować to przez teren : lubelskie. I wtedy można kupić nowy sprzęt w dobrej cenie ze sklepu (a czasem jeszcze coś opuścić). Warto też zwracać uwagę na promocje w Nie dla Idiotów. Czasem ceny są naprawde dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 25.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Cześć, pozdrawiam wszystkich budujących i wykańczających. Byłem na targach - ale szczerze mówiąc kaszanka Żadnych ciekawych ofert, wystawka również nie za duża - jednym słowem obskoczyłem całe targi w pół godziny i nic szczególnego mnie nie zainteresowało - a miały być też targi wykończeniowe. Mam pytanie/prośbę o namiary na jakiegoś stolarza, którego możecie polecić do obicia schodów betonowych drewnem bukowym - proszę o jak najwięcej kontaktów jak ktoś ma, bo teraz z terminami krucho, a potrzebuję na niedługo... To dobrze, że zabrakło nam czasu. Czy kupowaliście AGD przez internet? Jak z dostawą i rekalamacjami? Który sklep najlepsiejszy? My dużo sprzętu kupiliśmy via net [..] zawsze ostrożnie i nigdy się nie nacieliśmy. Ale sklepów Ci nie poradzę, bo nie pamiętam. Ale to były sklepy a nie allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Sklepy z AGD - http://www.maximedia.pl, ja osobiście nie skorzystałam, ale znam zadowolonych klientów. Ceny rzeczywiscie atrakcyjne, wybór całkiem spory... Byłam w "Nie dla idiotów" ale tam wbrew deklaracjom była bryndza - dosłownie kilka modeli, w tym NIC co chciałam sobie w realu zobaczyć. Cały sprzęt kupiłam na podstawie podpowiedzi i... danych z netu - fizycznie tego przed zakupem nie udało mi się zobaczyć. Ale jezdem zadowolona mimo takiego ryzykanctwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 26.09.2006 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Sklepy z AGD - http://www.maximedia.pl, ja osobiście nie skorzystałam, ale znam zadowolonych klientów. Ceny rzeczywiscie atrakcyjne, wybór całkiem spory... Byłam w "Nie dla idiotów" ale tam wbrew deklaracjom była bryndza - dosłownie kilka modeli, w tym NIC co chciałam sobie w realu zobaczyć. Cały sprzęt kupiłam na podstawie podpowiedzi i... danych z netu - fizycznie tego przed zakupem nie udało mi się zobaczyć. Ale jezdem zadowolona mimo takiego ryzykanctwa Identycznie 6 lat temu kupowaliśmy telewizor. Nigdzie go nie można było zobaczyć poza stroną producenta. Oczywiście każdy sklep chciał nam go ściągnąć, ale mały lokalny sklepik dał najwiekszy rabat od ceny sugerowanej i tam do zakupiliśmy (z dostawą do domu i po godzinach pracy sklepu). Teraz sklepy biją się jeszcze bardziej o klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 26.09.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Kolega kupował niedawno pralkę w e-żaglu. Ogólnie zadowolony przy czym on nie chciał z dostawą i odbierał osobiście w lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 26.09.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Mam male pytanko do osob ktore kupowaly lub wynajmowaly cos takiego jak "szopa" na narzedzia, ktora mozna postawic na dzialce.Czy ktos sie orientuje ile to moze kosztowac i gdzie cos takiego szukac?Oczywiscie moja ekipa preferowalaby cos takiego metalowego.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 26.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Mam male pytanko do osob ktore kupowaly lub wynajmowaly cos takiego jak "szopa" na narzedzia, ktora mozna postawic na dzialce. Czy ktos sie orientuje ile to moze kosztowac i gdzie cos takiego szukac?Oczywiscie moja ekipa preferowalaby cos takiego metalowego. pozdrawiam My sprawilismy sobie nówkę blaszaka (garaż samochodowy) o wymiarach 3x5 za 1400 z dostawą i montażem. Gdzie kupowaliscie klinkierówkę na komin i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 26.09.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 A gdzie to kupiliscie czy jest cos takiego jak sklep ktory sprzedaje takie blaszaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts