Pawson 29.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 fizyk - gratulki ale of kors nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 29.09.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 FIzyczku gratuluję i dzięki za info odnośnie papierów. A u nas dzisiaj mają montować barierki na schodach wewnętrznych, ocieplenie się robi. Niestety jeszcze nie widziałam nic z tych rzeczy bo cały czas siedzę w Lublinie, ale jutro wybieramy się na dzialeczkę wszyscy, cała czwóreczka. Już nie mogę się doczekać mieszkania w domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.09.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Spójrzcie na tego przystojniaka: http://images1.fotosik.pl/153/5e1f351b3960eb03.jpg Może kogoś z Was zauroczy?Jest w Lublinie i bardzo pilnie potrzebuje domu:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1407104&sid=8134de4f4cb16732c0e6cbaa9ab41052#1407104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 29.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Fizyki! Super!!! Lux!!! Gratulki!!! Daj na priva kto Ci to załatwił U nas: - ogrodzenie klinkier - styropian przyklejony, 1/2 domu w siatce Help! Potrzebuję parkieciarza tylko do pomiaru wilgotności podłoża, PLISS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 29.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Gratulacje dla świeżych rodziców . Okna mam drewniane fakro,takie doradził mi dekarz na podstawie swoich doświadczeń; jak ja mam zgromadzić tyle wstrętnych papierków do zasiedlenia to chyba nigdy to nie nastąpi ; elewacja zrobiona,kończy się gipskartonować na poddaszu,łaZIENKI W TRAKCIE,PODŁOGÓWKA GRZEJE,KALPRYFERY TEŻ,WODA JEST ALE NIE MAM PODŁĄCZONEGO ŻADNEGO ODBIORNIKA jeszcze;po raz pierwszy zagotowałam wodę na herbatę w swoim domku na podłączonej już kuchence-radość wielka.Czy ktoś robił podmurówkę z tynku mozaikowego?Odnoszę wrażenie,że można położyć go równiej niż u mnie.Podobno ta jesień ma być tak łaskawa dla budujących jak poprzednia więc nie lenic sie i nie odkłaDAĆ NA PRZYSZŁY SEZON,to naprawdę fajna sprawa.Nie umiem zlikwidować dużych liter post factum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 To nie jest sprawa pilna bo tego blaszaka potrzebuje dopiero do nowego sezonu czyli na kwiecien wiec moze wam uda sie wprowadzic do tego czasu. Ale nr przydalyby sie aby miec to zanotowane. Ewcik, ja będę chciała w najbliższych miesiącach pozbyć się swojego balszaka. Ale odległość Lublin -Zamość jest jednak spora. Nie wiem w związku z tym czy byłoby to opłacalne dla obu stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.09.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Fizyki -czekamy na imprezę na okoliczność legalizacji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Trza cosik bedzie wymyśleć. Wiedziałem ,że nie uwierzycie. Ja sam nie wierzę. Ale to szczera prawda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KM1719499835 29.09.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam wszystkich. Od pewnego czasu przyglądam się z boku forum z racji tego ,iż za parę dni zaczynamy budowę naszego domku. A właściwie to dwóch , bo równo z nami zaczynają budowę nasi rodzice. I już na początku pojawił się problem, z którym zwracam sie do Was. Potrzebujemy fachowców od fundamentów. Jeżeli ktoś miałby kogoś polecić to byłbym bardzo wdzięczny za namiary. Pozdrawiam, Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 30.09.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Szymoszkowa - dzięki za odpowiedź. CHyba zdecyduję się na Roto PCV, a wyłazy dachowe zamontuję drewniane. Moze to będzie dobra decyzja .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.09.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Cześć Kamil NIe bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Potrzebujesz fachowców od fundamentów? Chcesz zrobić same fundamenty teraz a resztę później? Obawaiam się, że będzie Ci ciężko. Dobrzy budowlańcy nie będą chcieli się odrywać od roboty żeby wykopac, zazbroić i wylać fundament. To tych czynnosci nie musisz brać super fachofców . Ważne jest, żeby geodeta właściwie wytyczył budynek, jakiś silny mężczyzna wykopał i zazbroił. Potem całość sprawdza kierownik budowy (on za to odpowiada) i każe lać beton. Beton zamawiasz w gruszce (będzie jednolity) + pompa i lejesz - a 2-3 spryciaży rozgarnia. To akurat żadna filozofia (oczywiście ożna się bawić w deskowanie itp, ale wystaczy folia lub dysperbit (a niektóe szkoły mówią, że nic nie trzeba, jeśli budynek nie jest popiwniczony. Ty szukaj fachowców na całą budowę, bo następnie zwalą winę, że coś spierniczyli, bo to poprzedni zrobili błąd, a oni tylko chcieli go nprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 01.10.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 czy ktoś z szanownej społeczności lubelskiej wie coś na temat garażu blaszaka...może być używany??? bo przydałby mi się na działce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 01.10.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Witam , szukam kontaktu do tescia Kańczugowskiego . Czy byliscie zadowoleni z jego uslug ( miksokret)Pozdrawiam Agamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ja byłem (a z zasadzie jestem) zadowolony z pracy Kańczugowskiego. Ale nie wiem o co Ci chodzi z teściem . Posadzki wyszły bardzo fajne. Zresztą pare osób robiło u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazber 02.10.2006 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Prosze, pomozcie mi!!! Nasza budowa- dzieki olbrzymiej pomocy Malgosi- ruszyla.Plany mamy ambitne i jeszcze w tym sezonie chcemy budynek przykryc.Pilnie potrzebuje firmy zajmujacej sie wentylacja mechaniczna i reku.Musimy ja znalezc przed zrobieniem stropu !!! Pozdrawiam, Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 02.10.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Agamon, jak narazie to i ja jestem zadowolony z usług pana K. tzn nie bezpośrednio jego a jego orłów ale również nie rozumiem o co chodzi z teściem, też prowadzi taką działalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czajni_K 02.10.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam Po małej przerwie i ja się pochwalę postępami. Stropy wylane, kominy rosną , a w środę przyjedzie więźba i startujemy z dachem. Dachóweczka juz zakupiona - karpiówka miedziana angoba z Koramica, nie zgadniecie po ile za szt. W tym tygodniu planuje jeszcze rozłozyc rury kanalizacyjne i zrobic wylewkę.. pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 02.10.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Zostało mi mnóstwo resztek płytek ceramicznych. I gresowych i szkliwonych. Nawet jeszcze w oryginalnych opakowaniach. Nie mam ich gdzie trzymać, a i płytkowac też już nie mam co. Do sklepu nie próbowałam zwrócić, bo były 0,5 roku temu kupowane. Może mi coś podpowiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 02.10.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 czy ktoś z szanownej społeczności lubelskiej wie coś na temat garażu blaszaka...może być używany??? bo przydałby mi się na działce pozdrawiam Ja chcę się pozbyć mojego . Na kiedy jest Ci potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 02.10.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Witam , szukam kontaktu do tescia Kańczugowskiego . Czy byliscie zadowoleni z jego uslug ( miksokret) Pozdrawiam Agamon Teść był OK . Poszukam tel. i podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts