guit 02.04.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 jeszcze jedno - jakby ktos byl w okolicy i mial problem z trafieniem niech szuka wisniowego punto, domek widac w emblemacie obok pamietajcie pomiedzy skrem a parkiem ul. Parkowa pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 02.04.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 No normalnie mojeo posta zjadło - był i się zmył Bo ja chciałem się odwołać - w sobotę obowiązki wzywają i nie przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 02.04.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Guit zgadza sie srebny hyundai, dzisjaj tez tam bylam pokazywalam nasza dzialeczke rodzince, wstapilam tez do ciebie ale byla tylko ekipa od ocieplen. Dzieki za zaproszenie bedziemy na pewno, jednostek trzy, najmniejszej lat trzy niemamy z kim zostawic. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 03.04.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Witol: Co sie odwlecze to nie uciecze ... :) Reszta : " Do 17 jeszcze tyle godzin ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 03.04.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Jeszcze 5 godzin... do 15-tej w pracy - ja i moja luba możemy zanotować spóźnienie... Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Neo23 03.04.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 WitamCzy wiecie (a moze kogos znacie) jaki można dostać rabacik w firmie Jadar (kostka brukowa) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 04.04.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Witam wszystkich, opowiadajcie jak wam się spotkanie udało ? Żałuję , że nie mogliśmy w nim uczestniczyć , ale siła wyższa Guit mam pytanko : jaką zrobiłeś średnicę kanału dymowego do kominka i gdzie kupiłeś swój wkład kominkowy to może dowiem się sam jak zaleca producent ?? I jeszcze jedno daj mi namiar na twojego znajomego w Stalmecie U mnie powoli zaczyna sie rozkręcać ; elektrycy pociągnęli kable do garażu , furtki i domu.. skrzynka el. też już stoi do końca tygodnia powinien popłynąc prąd. Jak pogoda dopisze , to jeszcze przed świętami podłaczamy wodę. A ponieważ po świętach mam tydzień urlopu zakasuje rękawy i wylęwamy z murarzami płytę główną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 05.04.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Czesc Spotkanie sie UDALO !!! IMHO bylo super !!! Guit - super chatka - juz nie moge sie doczekac nastepnego spotkania - jak bedzie cieplej :) niezle przemarzlismy ... Lublinianie czy wy wiecie ze z zona bylismy JEDYNYMI przedstawicielami naszego miasta - cala reszta to mieszkańcy Świdnika - następnym razem to nas musi być więcej :) Obczajacie gazete "budujemy dom" ?? kupilem ostatnio jeden numer i stawierdzam ze jest OK .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 05.04.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 hej Urko - powiem Ci, ze nie pamietam srednicy kanalu kupilem wklad Tarnawa 14kW PZPSR - postanowilem jednak dolozyc tysiac zlotych i miec mozliwosc grzania ciaglego bez strachu, ze cos peknie kupilem to w HOMERze na cyruliczej, nr do znajomka w Stalmecie daje Ci na priva powodzenia w pierwszych w tym roku (chyba) pracach Pawciu - dzieki za mile slowa, myslalem, ze wiecej krytyki uslysze a zimno bylo - fakt, ale teraz moze byc tylko cieplej Wiesiek - Twoja dzialka to ta z nagromadzonym materialem? Iwonka - gdzie zdjecia? ) CZEKAMY, tak jak mowilem pomozemy wyslac:) pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 05.04.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Właśnie! Dawać fotki Następnym razem trzeba się na ognisko umówić a nie na grilla - przynajmniej byłoby przy czym się ogrzać pozdra. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 05.04.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 ale ze mnei cwok! przeciez tyle drewna lezy do palenia! ))) pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 05.04.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Zbyszek: jeszcze sobie popalimy... luzik Przylaczam sie do apelu - o fotki - chce - chce - chce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 05.04.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Faktycznie było zimno i my pierwsi uciekliśmy.Guit, tak to jest moja działka.Czekamy na zdjęcia Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 05.04.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Spokojnie, spokojnie beda jutro po poludniu. Spotkanie bylo swietne, szkoda ze bylo tak zimno, nasz maly nabawil sie niezlego kataru, ale warto bylo. Z niecierpliwoscia czekamy na nastepne.... poz Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 06.04.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Wróciłam z moich wojaży i mam nadzieję, że następne spotkanie Grupy Lubelskiej będzie niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 06.04.2004 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 a propos Ella Twoich zeszłorocznych (chyba) postów, mam pytania: 1. Jak dałaś sobie radę z utwardzeniem drogi? 2. Czy możesz i chcesz polecić mi studniarza do pogłębienia studni? jeśli możesz mi coś podpowiedzieć, dzięki serdeczne pozdrawiam 1. Sprawa drogi jest cały czas w toku - na razie przywiozłam trochę gruzu i czekam na lepsze czasy (tzn. kiedy odjedzie z działki ostatni ciężki sprzęt - wtedy zainwestuję w kruszywo). 2. Studnia - skorzystałam z oferty firmy Geowod (ul. Dudzińskiego 40 w Lublinie) - znalazłam ogłoszenie chyba w Panoramie Firm. Cena była niezła, wykonawstwo bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 07.04.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Jak tylko przygrzeje troche sloneczka robimy nastepne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 07.04.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 juz niedlugo zrobimy kolejne spotkanie - jesli chcecie znowu u mnie tylko niech sie ociepli, bo szkoda dzieciakow )) pozdr, Zbyszek p.s. PRZYJMEEE ZIEMIEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 07.04.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 dzięki Guit , a wszystkim forumowiczom życzymy wesołego Alleluja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 08.04.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Z okazji naszego jutrzejszego urlopu (HURRRRRAAAAA!!) Juz dzisiaj zyczymy wszystkim forumowiczom WESOŁYCH ŚWIĄT mokrego jajka i smacznego dyngusa :) No i oczywiscie jak zwykle: "niech sie mury pna do gory niech kominy ..." Zyczy Anetka i Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts