justyna99 11.10.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ktođ tam pzta o 8 Porotherm. Cođ koo 20 syt. Jak ktođ chce mnie yostao kilka na budowie. Poydrawiam Wsyzsktjkich forumowicyw!!! A może niemiecka klawiatura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KM1719499835 11.10.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam klub lubelskich inwestorów Z chęcia przylaczymy sie z małżem do was. Wlasnie zaczelismy budowac nasz nowy piekny domek Chlopaki sa na etapie zbrojenia fundamentów, wiec to dopiero samiutki poczatek. Formalnosci zajely nam spoooooro czasu. A najwiecej to geodeta.. (!@#$$) 1,5 roku prawie nam mierzyl i dzielil dzialke.. hieh.... pozniej pozwolenia, archeolog itp.. aaa.. budujemy w Ciecierzynie. A o samym domku: Bedzie to dom z bali (chyba nie ma jescze takiego na forum lubelskim), projekt "Koliba" z Archetonu, a wiec domek popularny dosc. Sciany sa juz "wystrugane" od jakiegos czasu u ciesli, i czekaja na swoja kolej na budowie Moze na przelomie pazdziernika i listopada zaczna sie wznosic Dach przykryjemy dachówka cementowa firmy Euronit zapewne. Jeszcze nie wiemy w ktorej firmie kupimy (moze jakies sugestie?? ) Znacie moze kogos do obrobki kamienia (wapienia)?? I czy wogole wapien nadaje sie na podmurówke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KM1719499835 11.10.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ech.. zapomnialam sie podpisac, tak dla odroznienia kto z nas pisze a wiec Magda jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KM1719499835 11.10.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Gdzie tanio i z wyladunkeim kupic bloczki betonowe i beton do zalania fundamentów!!?? Odp. potrzebna natychmiast ( za godzine) (tak mnie poinformowal slubny przez tel. ) na wszelki wypadek poczytam wstecz forum, moze cosik znajde.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KM1719499835 11.10.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ale ja madra.. hehe.. dopiero teraz zauwazylam ze malz juz pisal tu.. i to na poprzedniej stronie i jeszcze jakas siatke kupil.. ech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ale ja madra.. hehe.. dopiero teraz zauwazylam ze malz juz pisal tu.. i to na poprzedniej stronie i jeszcze jakas siatke kupil.. ech.. Nawet wiem jaką A ja mam DROGĘ . Nasza uliczka jest w duużo lepszym stanie od tzw głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angong 11.10.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Nie wiem dlaczego wyszly takie bledy. Byduje w Kalinowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 11.10.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam wszystkich nowych i starych forumowiczów. Mamy już ocieplony i zaklejony domek. W tym roku jeszcze zagruntujemy i z elewacją narazie koniec. W środku to niewiele się dzieje, nie ma o czym pisać. Podpisuję się pod aikowym pomysłem na jakieś spotkanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazber 12.10.2006 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Jeszcze raz goraco prosze o namiary kogos kto robi wentylacje mechaniczna lub kogos kto takowa ma.Od przedstawicielki jednej z firm lubelskich uslyszalem, ze robia ale na moje pytanie o jakis kontakt szanowna pani odmowila zaslaniajac sie ochrona danych osobowych.Czyli mam uderzac w ciemno i brac ich do roboty bez referencji.Czy to jest w Polsce normalka??? Please, help me!!! Pozdrawiam, Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 12.10.2006 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ktođ tam pzta o 8 Porotherm. Cođ koo 20 syt. Jak ktođ chce mnie yostao kilka na budowie. Poydrawiam Wsyzsktjkich forumowicyw!!! Dzięki za odpowiedź, ale murarze już sobie jakoś poradzili. Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 12.10.2006 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam klub lubelskich inwestorów Z chęcia przylaczymy sie z małżem do was. Wlasnie zaczelismy budowac nasz nowy piekny domek Chlopaki sa na etapie zbrojenia fundamentów, wiec to dopiero samiutki poczatek. Formalnosci zajely nam spoooooro czasu. A najwiecej to geodeta.. (!@#$$) 1,5 roku prawie nam mierzyl i dzielil dzialke.. hieh.... pozniej pozwolenia, archeolog itp.. aaa.. budujemy w Ciecierzynie. A o samym domku: Bedzie to dom z bali (chyba nie ma jescze takiego na forum lubelskim), projekt "Koliba" z Archetonu, a wiec domek popularny dosc. Sciany sa juz "wystrugane" od jakiegos czasu u ciesli, i czekaja na swoja kolej na budowie Moze na przelomie pazdziernika i listopada zaczna sie wznosic Dach przykryjemy dachówka cementowa firmy Euronit zapewne. Jeszcze nie wiemy w ktorej firmie kupimy (moze jakies sugestie?? ) Znacie moze kogos do obrobki kamienia (wapienia)?? I czy wogole wapien nadaje sie na podmurówke? A cóż u Was porabiali archeolodzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 12.10.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ojej,dawno nie zagladałam na forum a tu coraz wiecej nas-pozdrawiam nowych i starych forumowiczów.Jaka jestem szczęsliwa,że mam za sobą te wszystkie bloczki i betony! Teraz szykuję szybko jeden pokoik na poddaszu,żeby wprowadzić sie tam bo do tej pory spimy w domku drewnianym bez ogrzewania a przy 6 stopniach w nocy sen jest wspaniały ale ranne wstawanie obrzydliwe .Kto wprowadza się jeszcze w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KM1719499835 12.10.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 A no archeolog potrzebny byl po to (i jeszcze pewnie bedzie potrzebny przy wykopach pod oczyszczalnie), bo dzialka lezy w Dolinie Ciemięgi, a tam podobno znajduje sie dosc sporo skarbow pod ziemia - jakies garnki czy inne naczynia . Na szczescie jak narazie nic nie znalazl i oby tak zostalo do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 12.10.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ojej,dawno nie zagladałam na forum a tu coraz wiecej nas-pozdrawiam nowych i starych forumowiczów. Przyłączam się, bo też rzadko tu teraz zaglądam. .Jaka jestem szczęsliwa,że mam za sobą te wszystkie bloczki i betony! Teraz szykuję szybko jeden pokoik na poddaszu,żeby wprowadzić sie tam bo do tej pory spimy w domku drewnianym bez ogrzewania a przy 6 stopniach w nocy sen jest wspaniały ale ranne wstawanie obrzydliwe .Kto wprowadza się jeszcze w tym roku? Ja! Ja! Mam na to tak około 2-3 tygodnie. Urobiona jestem po uszy. Betony jeszcze przede mną - właśnie kupuje kostkę. Odchodzi malowanie z elektryką, czekam na kitchen i padam na pysk. Powoli też przerzucam graty na stryszek, ale jescze śpię w bloku. W sumie męczace, ale fajnie mysleć o zamieszkaniu, nie? Byle tylko wszystko wyprowadzić na prostą... PS. Kurcze, w międzyczasie zrobiłam się elita Może ktoś się podszywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 12.10.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam Mam bardzo pilne pytanieKto wam wykonywal przylacze gazowe, jesli nie gazownia tylko wykonywaliscie we wlasnym zakresie dawajcie namiary na wykonawce plis , gazownia ma wolne terminy dopiero na przyszly rok a ja chce zrobic i uruchomic centralne jeszcze w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Mi przyłącze zewnętrzne robił Argaz:http://argaz.com.pl/?s=kontaktMogę ci podac też namiary do wykonawcy, który robił wszystko w obrębie posesji - też może wykonać takie przyłącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cash 12.10.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam wszystkich . Jestem forumowiczem z lubelskiego. Jestem nowicjuszem. Jestem na etapie wytyczania domu i szukania grupy budującej. Okolice Puław prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 12.10.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Cześć cash,moje ekipy wsZystkie sa z Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 12.10.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Nie wiem dlaczego wyszly takie bledy. Byduje w Kalinowce. Cześć, gdzie w Kalinówce? Może jesteśmy sąsiadami? P.S. Tynki zewnętrzne skończone :D :D :D Od jutra podbitka i w niej oświetlenie. Za tydzień sprzątanie w środku i zaczynamy wstępne malowanie. Sprzątamy również na zewnątrz. GDZIE MOŻNA WYPOŻYCZYĆ GLEBOGRYZARKĘ SPALINOWĄ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 12.10.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Idkam na majdanku, Musisz skrecic jak do salonu Nisana i dalej za stacja benzynowa po prawej jest wyporzyczalnia maszyn i narzedzi budowlanych, maja niezly sprzet. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts